Įkraunama...
Įkraunama...

Subaru Outback

Sukūriau temą Subaru Outback turėtojoms smile.gif Pasidalinkite savo įpūdžiais patyrimais ir patarimais dėl šio auto smile.gif

Mano auto: Subaru Outback 2002 metų 2,5l varklis , automatas

Neseniai įsigyjom šį auto, labai ilgai rinkomės, nes reikėjo mašinos, kuri tiktų gyvenant sodyboj, daug kas siūlė audi A6 quattro, tačiau bulkos nesinorėjo kažkaip, o ie legendos apie jos važiuoklę visiškai atbaidė biggrin.gif Tai vat likom prie Subaru, iš pradžių ieškojom Foresterio, tačiau sunku buvo rasti galingesnį nei 2,0l variklio modelių, tada pradėjom žiūrinėt Outbackus, nuavžaiavom apžiūrėjom, išbandėm ir nusipirkom thumbup.gif Pirmi įpūdžiai labai teigiami, nors mašina nemaža, bet labai manevringa, aukšta, todėl LT duobėti keliai ne tokie baisūs, pakankamai minkšta važiuojant kaimo žvyrkeliu. Ant asfalto kaip laivas tiesiog plaukia smile.gif Tik vienas dalykas užkliuvo, kad greičio pojūtis apgaulingas, atrodo važiuoji lėtai, pažiūri - beveik 70km/h, tai tenka pratintis ir dažnai žvilgžiot į spidometrą. Kadangi man pirmas automatas, tai dar kartais prie sankryžų paieškau sankabos, bet jau bagiu priprast lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inferno: 21 sausio 2014 - 08:44

smile.gif
Mano auto: Subaru Outback 2001 metų 2,5l varklis , automatas.
deja, sian paskutine diena, kap ji turiu verysad.gif .. atvazinejom 7 metus ir pardavem...
Nzn geresnes masinos uz sita smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linyte737: 17 kovo 2014 - 10:27
QUOTE(Inferno @ 2014 01 21, 09:42)
Tik vienas dalykas užkliuvo, kad greičio pojūtis apgaulingas, atrodo važiuoji lėtai, pažiūri - beveik 70km/h, tai tenka pratintis ir dažnai žvilgžiot į spidometrą.

drinks_cheers.gif

manau čia visų subarų toks dalykas. biggrin.gif

aš pati važinėju ne outback.. pas mane subaru legacy 2008 gimimo .. sedanas...
bet kai pradėjau važinėt, taip pat sunku pajaust buvo greitį.. biggrin.gif
Atsakyti