QUOTE(Ammba @ 2014 04 28, 22:52)
Yra tikimybė, kad "China Glaze" lakai kurie kainuoja po $3 yra padirbti. Internete tokių pasitaiko. Kaip ten sako, "If it's seems too good to be true then it probably is" Nes reali jų kaina yra $7.50 (bent jau amerikietiškame Ulta).
Nors sunku pasakyti, jei patikima svetainė, gal tikrai nuolaida:) Bet kuriuo atveju tai populiari firma, lyginama su O.P.I. Esu mėginusi, bet tik katą. Įspūdžiai labai geri, bet gal bus merginų, kurios daugiau kartų naudojo ir žinos geriau:)
Nors sunku pasakyti, jei patikima svetainė, gal tikrai nuolaida:) Bet kuriuo atveju tai populiari firma, lyginama su O.P.I. Esu mėginusi, bet tik katą. Įspūdžiai labai geri, bet gal bus merginų, kurios daugiau kartų naudojo ir žinos geriau:)
Tai kad China Glaze nepadirbinėjami man rods Naršiau kažkada internete apie CG fake'us - radau tik vieną blog'o įrašą, kuriame galiausiai paaiškėjo, kad patys CG atnaujino lipdukus, tai ir kilo mintys merginai. Dėl kokių OPI tai gal ir suabejočiau, bet dėl China Glaze tai surizikavau ir pamėginau iš ebay papirkt (pardavėjas nailswestcom, pardavinėja jau nuo 1999 rods, siūlo tik lakus ir priemones nagams, atsiliepimai geri apie parduodamus CG lakus).Gal nepakiš "kiaulės". Jei ką, tai tiesiog per PayPalą susigrąžinsiu pinigus ir tiek.