mano kroksai dar procesinasi .. nuo 18 dienos uzsakymo
Viskas aisku. Nespeja su invoice'ais crocsiniai:)
Aciu uz atsakymus.
Idomiai.. Gal kokius mandrus saketes:D ? As 19 d. uzsakiau. Tai jau siuntimo dpd nuoroda gavau siandien.
Aciu uz atsakymus.
QUOTE(ta-pa-ti @ 2014 01 21, 14:59)
mano kroksai dar procesinasi .. nuo 18 dienos uzsakymo
Idomiai.. Gal kokius mandrus saketes:D ? As 19 d. uzsakiau. Tai jau siuntimo dpd nuoroda gavau siandien.
Sveikos mamytes Su drauge susigundem croksais ir mes, pirkm is crocs.eu, tik tas pirmas blynas prisviles isejo...neidejo 1 poros batu, ar yra kam taip nutike, i koki pasta raset laiska ? Ar yra sansu, kad atgausim batus ? Nesakys, kad patikrint dezes turejom pries pasirasant DPD ? Aciu, kas atsakys.
QUOTE(egipte @ 2014 01 21, 15:51)
Sveikos mamytes Su drauge susigundem croksais ir mes, pirkm is crocs.eu, tik tas pirmas blynas prisviles isejo...neidejo 1 poros batu, ar yra kam taip nutike, i koki pasta raset laiska ? Ar yra sansu, kad atgausim batus ? Nesakys, kad patikrint dezes turejom pries pasirasant DPD ? Aciu, kas atsakys.
O su invoice sutampa? Gal neturėjo tų batų? Rašykit, kad dėžė buvo nepažeista, o batų nėr.
QUOTE(egipte @ 2014 01 21, 16:51)
su invoice patikrinkit gal kokios trūko ir grąžins pinigus... bet šiaip iš karto rašykit jiems laišką, turėtų išspręsti problemą..arba pinigais arba atsiųs trūkstamą porą
Papildyta:
QUOTE(PATAPSA @ 2014 01 21, 15:43)
gal kas galit pagelbet pirkau is crocs.co.uk du kartus,prisiregistravau su naujais emailais abu kartus,nes naudojau kodus pap.nuolaidai gauti,o dabar juos ivedus neranda mano accounto ka netaip darau ir isvis kai neturiu sekimo nuorodos nedings mano crocsai bala zino kur?
patvirtinima ir siuntinio nr. turiu,bet juos ivedus i paieska raso toks orderis nerastas
patvirtinima ir siuntinio nr. turiu,bet juos ivedus i paieska raso toks orderis nerastas
ar užsiregistravot jų puslapyje ,kad matytumėt orderį? spėju,kad ne todėl ir nematot
merginos nu nestresuokit dėl invoice Jums kiba reikia juos užsipajamuot,kad taip jų laukiat? aš tikrai ne visada gaunu..man svarbiau tracking info
Crocs tikrai tvarkinga kompanija visko su jais man buvo..bet visada išsisprendė visi klausimai
O kur šią sav. rasti nuolaidų žaislam LT? Nenusipirkau ant zapaskės taip sakant, tai vargsiu čia dabar
QUOTE(egipte @ 2014 01 21, 15:51)
Dar paziurekite ant dezes, bent jau ant mano parasyta buvo kokios poros viduje.Jei parasyta visos, o vienos nera, tai rasykite jiems laiska.Man buvo taip pernai, tai be problemu atsiunte trukstama pora
QUOTE(laurita99as @ 2014 01 21, 17:15)
Dar paziurekite ant dezes, bent jau ant mano parasyta buvo kokios poros viduje.Jei parasyta visos, o vienos nera, tai rasykite jiems laiska.Man buvo taip pernai, tai be problemu atsiunte trukstama pora
Aciu, mamytes,
o galejo buti, kad invoice neatsiunte, nes nerandu paste ?
laurita99as, pas mane analogiska situacja, ant dezes 5 poros, o viduje 4 Einam rasyt.
QUOTE(priklausomybe @ 2014 01 21, 17:13)
O kur šią sav. rasti nuolaidų žaislam LT? Nenusipirkau ant zapaskės taip sakant, tai vargsiu čia dabar
http://www.cikipiki.lt/
Gal gali kas nors uzsakyti is www.drugstore.com Prasom i A.Z
gal zinot is kur galima parsisiust rody arkliuka pigiau?