Merginos, per kiek laiko paaiškėja, ar Tukis įdėjo prekes į savaitgalio siuntą? Kurią daugmaž dieną ateina žinios/siuntiniai?
Žinau, kad mano prekytės pas Tukis, žinau, kad šeštadienį turėjo išvykt siunta. Ar mano prekės pateko į siuntą? Kada jos atkeliaus į Lietuvą? Kaip trūksta informacijos Bus daug ramiau, jei atsiras bent jau minimali prekių sekimo sistema...
Siandien pirksiu SD Alytus kam tinka galiu persiusti
GAL KAS UZSAKINEJA E5P PO NAUJU PREKIU?
QUOTE(Bluntė @ 2014 01 27, 12:20)
kaip viena forumietė paprottino, tai DHL.de tikrint reikia
aciu . ta skaiciau . bet nerandy koduko kurioje jis ten vietoje parašytas?
QUOTE(ta-pa-ti @ 2014 01 27, 13:33)
gavote emailu orderio issiuntimo patvirtinima. Tame laiske ties "Javari.co.uk order number: " yra numeris, ant kurio paspaudus ir prisiregistravus matysite savo orderi.
Ten ties "Delivery estimate" rasite eilute:
1 package via DHL Track your package with tracking ...
Spauskite ant mano paryskinto uzraso ir rasite info.
Nzn ar aiskiau...
ARBA
My account/ view orders / visi orderiai ir kurie issiusti turi sekimo nuorodas
QUOTE(ta-pa-ti @ 2014 01 27, 12:33)
Javari kartais siunčia per kurjerius (tada atsiunčia sekimo nuorodą), o kartais per paštą (tada jokio sekimo kodo nebūna). Taigi jei kodas neparašytas, greičiausiai, siunčiama paštu
QUOTE(roka @ 2014 01 27, 13:19)
Merginos, per kiek laiko paaiškėja, ar Tukis įdėjo prekes į savaitgalio siuntą? Kurią daugmaž dieną ateina žinios/siuntiniai?
Žinau, kad mano prekytės pas Tukis, žinau, kad šeštadienį turėjo išvykt siunta. Ar mano prekės pateko į siuntą? Kada jos atkeliaus į Lietuvą? Kaip trūksta informacijos Bus daug ramiau, jei atsiras bent jau minimali prekių sekimo sistema...
jei gausit saskaita su apmokejimu uz svori tai tikrai jusu prekes yra artimiausioje siuntoje arba suzinosit kai siunta bus pristatyta lietuvoje pagal grafika iki vasario 5 d.
Pirksiu šiandien TBS su 40 proc. nuolaida
mergaites kas patars crocs ruzavu populiariuju basuciu koki dydi imti mergikei 2 metu. kokia kojyte buna. nebus 5 dydis per didelis?
kitai vasarai perku
kitai vasarai perku
QUOTE(egliene @ 2014 01 27, 14:18)
mergaites kas patars crocs ruzavu populiariuju basuciu koki dydi imti mergikei 2 metu. kokia kojyte buna. nebus 5 dydis per didelis?
kitai vasarai perku
kitai vasarai perku
niekas tiksliai nepasakys nebent plius minus maniškei kai buvo metukai jau nešiojo C7 dydį ..nebent bandyt pirkti 7 ir 8 dydį ,jei vasarą sueina 2metukai ..bet ne 100%
QUOTE(egliene @ 2014 01 27, 14:18)
kitai vasarai perku
kitai vasarai perku
Maniškei gegužės mėn. dveji sukaks,- užsisakiau 7 ir 8 dydžius