Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Ritandra @ 2014 01 22, 15:18)
bet gudrus jie, paima avansa ir taip apsidraudzia kad jei nesigamins bent siaip lt ikrenta ... ydomiai. o jau ta nuolaida 150 jum ant 9 kokiu tukst taaaaaip pasijaus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  na tikekimes kad bent kaina gera duos.

jei nepaslaptis kas cia per baldininkai?

Ne nu, kai pasakė, tai aš labai supratingai galvą palinksėjau, sako na vistiek vargas, darbas, o jei jūs pasiplaunat tai mums tas avansas lieka. Taip taip, bet dabar po dviejų savaičių ir tokio (drįsčiau pasakyti, mano biggrin.gif), lygio brėžinuko, mano visas supratingumas išgaravo. Nežinau kiek pavyks,bet tikrai liepsiu grąžinti doh.gif lotuliukas.gif Aš gi ne labdaros fondas koks ax.gif
O***lidė*ja, be žvaigždučių. Kol kas nenoriu kad susektų mano bjaurius žodžius blush2.gif

Viskas, baigiu teršt jūsų gražią temą 4u.gif
Atsakyti
Laba, reikia patarimo, kurios rankeneles patogesnes sios ar 2 variantas ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 22, 16:34)
Nieko nekainuoja projektas jei baldininkas pats ir gamina tuos baldus, nes baldininkai ne iš projektų braižymo gyvena, o iš baldų gamybos. Baldininkui visada lengviau kai klientas žino ko nori. Paderini pageidavimus prie situacijos konkrečioje patalpoje, pažiūri, kad  neprasilenktų kliento norai su baldų konstravimo principais ir imiesi darbo.

bet neturint projekto iskart prie vieno baldininko ir "prisirisi" , o norisi tarkim kaina keliu uzklausti gi nebraizys kiekvienas. Aisku ir jiem turbut geriau kaip va SM mamos isiaiskina apie plokstes blumus ir visa velniava lotuliukas.gif nereikia kartoti kaip maldeles kiekvienai pliusus ir minusus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 22, 15:47)
bet neturint projekto iskart prie vieno baldininko ir "prisirisi" , o norisi tarkim kaina keliu uzklausti gi nebraizys kiekvienas. Aisku ir jiem turbut geriau kaip va SM mamos isiaiskina apie plokstes blumus ir visa velniava  lotuliukas.gif  nereikia kartoti kaip maldeles kiekvienai pliusus ir minusus biggrin.gif

mes spintą užsisakinėjom tai aš čia paskaitinėjus temas, pažiūrinėjus kas kaiip daro, pasibraižiau pati ir išsiuntinėjau gamintojams. Sulaukiau pasiūlymų, o išsirinkus geriausią ir atvykus meistrui matuot, tas tik pagyrė kaip čia viskas gerai sudėta ir ar pati braižiau biggrin.gif o nebūčiau turėjus, tai rimtai taip gali prie vieno prisirišt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 22, 14:47)
bet neturint projekto iskart prie vieno baldininko ir "prisirisi" , o norisi tarkim kaina keliu uzklausti gi nebraizys kiekvienas. Aisku ir jiem turbut geriau kaip va SM mamos isiaiskina apie plokstes blumus ir visa velniava  lotuliukas.gif  nereikia kartoti kaip maldeles kiekvienai pliusus ir minusus biggrin.gif

Jeigu pvz. Jūsų sesuo ar gera draugė gamino baldus pas meistrą Antaną ir liko visiškai patenkintos jo darbų kokybe ir kaina, tai skambinkit meistrui Antanui ir turėsit tokius pat gerus baldus. Kas iš to, kad pas jus ateis dar penki baldininkai, juk jūs jų darbų ne pamatysite, o kabos ir lieka tik kalbomis. Kaina nei didelė, nei maža apie busimų darbų kokybe nieko nepasako. Yra kas už gerą darbą nori gero uždarbio, bet yra kas ir šleivą kreivą sugeba už tokią pat kaina parduoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 22 sausio 2014 - 15:13
QUOTE(Thea! @ 2014 01 22, 13:12)
oi negaliu doh.gif  dar gi prie tų projektų ir kainos laukiu. Nes gi jie turbūt net nežino savo bėginio metro kainos,kaip kad kitos firmos. Jei kaina bus gerokai aukštesnė nei kad kitų firmų siūloma,tai prašysiu atiduoti pinigus. Pabūsiu bjauri boba,bet už tokį "darbą", net 10lt nemokėsiu ir neremsiu aš čia jų, ką jau šnekėti apie tiek sugaišto brangaus laiko doh.gif

Taigi ne uz projekta jus mokat ar ale dizainerio paslaugas biggrin.gif Jie apsidraudzia, kad nevargtu uz dyka, jei sugalvosit is ju neuzsisakinet mirksiukas.gif Kokie ten dizaineriai uz 100Lt doh.gif As ir jau viena 100lt praradau, nes kaina ju pasiulyta netiko, bet zinojau kur kisu tuos pinigus ax.gif O beginio metro kainos niekas jum nepasakys net apytiksliai, jei nebus daugmaz aisku ko norit. Juk virtuves beginio metro kaina gali skirtis nuo keliu simtu iki keliu tukstanciu litu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 22, 16:45)
Taigi ne uz projekta jus mokat ar ale dizainerio paslaugas biggrin.gif  Jie apsidraudzia, kad nevargtu uz dyka, jei sugalvosit is ju neuzsisakinet mirksiukas.gif  Kokie ten dizaineriai uz 100Lt doh.gif  As ir jau viena 100lt praradau, nes kaina ju pasiulyta netiko, bet zinojau kur kisu tuos pinigus ax.gif  O beginio metro kainos niekas jum nepasakys net apytiksliai, jei nebus daugmaz aisku ko norit. Juk virtuves beginio metro kaina gali skirtis nuo keliu simtu iki keliu tukstanciu litu 4u.gif

Na taip, jų internetiniam puslapy aiškiai parašyta, "suteikiame dizainerio paslaugas nemokamai". Tai čia šiaip pamokėjau. Ir vėlgi jau sakiau,kad mokėdama pinigus, puikiai supratau už ką moku ir tam pritariau. Bet man buvo žadėta per kelias dienas o ne savaites. Beje JAU kelios savaitės, o aš dar negavau tos drabužinės. Vakar parašiau,kad jos nebereikia, tai atrašė, kad jau viskas padaryta, kainos suskaičiuotos ir t.t., ryt (t.y. šiandien) atsiųs. (lyg tai daug laiko užima). Visgi laiko užima daug, nes šiandien visą dieną emailą įsijungus laukiu blink.gif
O aptarta buvo tikrai viskas, berods dvi valandas sėdėjom ir šnekėjom.
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 01 22, 15:02)
Na taip, jų internetiniam puslapy aiškiai parašyta, "suteikiame dizainerio paslaugas nemokamai". Tai čia šiaip pamokėjau. Ir vėlgi jau sakiau,kad mokėdama pinigus, puikiai supratau už ką moku ir tam pritariau. Bet man buvo žadėta per kelias dienas o ne savaites. Beje JAU kelios savaitės, o aš dar negavau tos drabužinės. Vakar parašiau,kad jos nebereikia, tai atrašė, kad jau viskas padaryta, kainos suskaičiuotos ir t.t., ryt (t.y. šiandien) atsiųs. (lyg tai daug laiko užima). Visgi laiko užima daug, nes šiandien visą dieną emailą įsijungus laukiu blink.gif
O aptarta buvo tikrai viskas, berods dvi valandas sėdėjom ir šnekėjom.

Del laiko vilkinimo, tai as tikrai su Jumis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 01 22, 16:02)

o kažkokią sutartį bent pasirašėt?
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2014 01 22, 17:25)
o kažkokią sutartį bent pasirašėt?

nieko doh.gif blush2.gif žinau žinau blush2.gif

Dabar į temą, mąstau apie karuselę ,taip vadinamą, į kampinę spintelę, kaip jūs manot reikalingas daiktas? Geriau nei paprastos lentynos? Ir IKEA ją užžiūrėjau už 245lt, va ką tik gavau laišką ir paminėjo kad karuselės kaina 800lt blink.gif tai kuo ji čia taip skiriasi nuo tos iš IKEA? g.gif negi verta tiek permokėti g.gif

Dar truputį geltonai parašysiu savo pezalų,kol dar nieks neužblokavo blush2.gif taigi gavau laišką, aišku be drabužinės. Prašiau išsamios sąmatos kur žinočiau kiek kas kainuoja (nes tikrai nežinau). Kaip minėjau vakar parašė laišką kad viskas padaryta ir suskaičiuota, šiandien atsiųs. Atsiuntė. Virtuvės kaina - ...., joje bus visi tie pritraukimai, led apšvietimas, ir karuselės kaina 800lt. doh.gif ne nu žmogau,ar čia tyčiojas iš manęs? Tai nebesusilaikius parašiau, ar paros susikaupimo reikia,kad tiek parašyti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 01 22, 18:31)
Dar truputį geltonai parašysiu savo pezalų,kol dar nieks neužblokavo blush-anim-cl.gif2

O jums juos kazkas rekomendavo?
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 01 22, 11:35)
Teka, prasei virtuve parodyt smile.gif tai va mano planas

http://i100.photobuc...as/IMG_7514.jpg
o va virtuve.

http://www.ievutakas...enge-brillante/

pvz cia mazesnis panasus variantas
http://www.ievutakas...quercia-nevoso/

oi, man irgi šios patinka, ypač pirmoji wub.gif
Atsakyti