Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Juodai @ 2014 01 22, 13:33)
Taip parašėte, lyg aš jų atstovė būčiau  doh.gif 
Užsivertę darbais jie, sekmadienį pas mane darbavos...  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif ne, baikit 4u.gif bet kalte turetumet jausti, nes pas save laiket lotuliukas.gif
tai niekis, pakartosiu kada laiskeli, o gal dar atrasys..

cia jus temos auksas esat rolleyes.gif
Atsakyti
Oho... blush2.gif . Tai Jūs baikit, o tai jau man sparnai auga... doh.gif .
Psio, išsijungiu, ainu oficialių darbų dirbt, o tai gausiu velnių nuo šefo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
sakykite jeibaldininkas pats padaro projekta ir sudelioja jums viska kiek papildomai tai gali kainuoti smile.gif

Arba siaip projektukas ? gal kas projektavotes pas dizainerius ar pan? ar cia visos tokios saunuoles pacios sugebat? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 22, 14:13)
sakykite jeibaldininkas pats padaro projekta ir sudelioja jums viska kiek papildomai tai gali kainuoti smile.gif

Arba siaip projektukas ? gal kas projektavotes pas dizainerius ar pan? ar cia visos tokios saunuoles pacios sugebat?  rolleyes.gif

šiaip kiek žinau,jei užsakot tai dažniausiai dizainerių paslaugos nekainuoja. BET. Iš manęs pradžiai paimė avansą, už virtuvę 100 ir už drabužinę 50lt. Kažkaip ir tikėjausi kaip už 100lt (na man tai daug). Gavau virtuvės planelį IKEA psl lygio blink.gif belenkaip viskas sumesta, apie nieką nepagalvota, stalviršio gaunasi po mažą gabaliuką, nei nepagalvojo gal pasakyti kad darom taip ir taip tada bus daugiau bendro stalviršio naudojimui doh.gif Net nesakysiu, kad žadėjo po kelių dienų abu projektus atsiųsti, jau dvi savaitės, o drabužinės kurios taip reikia, taip ir negavau doh.gif kažkaip labai nemaloniai liko. Ir tempai ir darbo kokybė schmoll.gif puikiai suprantu tą avansą, bet šiuo atveju jo visiškai nepateisinu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 01 22, 14:24)
puikiai suprantu tą avansą, bet šiuo atveju jo visiškai nepateisinu schmoll.gif

kas tokie cia 'saunuoliai'?
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 01 22, 15:24)
šiaip kiek žinau,jei užsakot tai dažniausiai dizainerių paslaugos nekainuoja. BET. Iš manęs pradžiai paimė avansą, už virtuvę 100 ir už drabužinę 50lt. Kažkaip ir tikėjausi kaip už 100lt (na man tai daug). Gavau virtuvės planelį IKEA psl lygio blink.gif  belenkaip viskas sumesta, apie nieką nepagalvota, stalviršio gaunasi po mažą gabaliuką, nei nepagalvojo gal pasakyti kad darom taip ir taip tada bus daugiau bendro stalviršio naudojimui doh.gif Net nesakysiu, kad žadėjo po kelių dienų abu projektus atsiųsti, jau dvi savaitės, o drabužinės kurios taip reikia, taip ir negavau doh.gif kažkaip labai nemaloniai liko. Ir tempai ir darbo kokybė schmoll.gif  puikiai suprantu tą avansą, bet šiuo atveju jo visiškai nepateisinu schmoll.gif

tai jum ta projektuka dare kazkoks dizaineris? 100 uz pasiulyma ar tik avansa? Siaip as isivaziduoju kad dar ir jiem darbas darbui nelygu, vieniem viskas tinka kitiem puse metu stumpdo stumpdo ir galo nematyti lotuliukas.gif
o tai ka jus drabuzineje projektuojate? lentynas ir kabyklas? as tai nezinau kaip man aplamai su drabuzine daryti doh.gif ir ar ja daryti doh.gif dar iki to nedaejau
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2014 01 22, 00:26)
Mano nuomone - rankšluostinė labai reikalingas dalykas ir aš dažnai ją pasiūlau, o ir pats turiu ir tikrai labai naudoju, tik dviejų pagaliukų... Mažesnį grožį, manau, virtuvei suteikia ant rankenų ar radiatoriaus numesti rankšluosčiai.

Sutinku, kad ranksluostine labai reikalingas dalykas, bet mano nuomone ji turi buti paslepta istraukiamoje siauroje (iki 20 cm) spinteleje. tokia atvira, kaip pavyzdyje tai nei grazu, nei patogu, geriau jau tada ranksluoscius kabinti ant orkaites dureliu kaip buvo mineta ar elementariai ant radiatoriaus
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 22, 14:32)
tai jum ta projektuka dare kazkoks dizaineris? 100 uz pasiulyma ar tik avansa? Siaip as isivaziduoju kad dar ir jiem darbas darbui nelygu, vieniem viskas tinka kitiem puse metu stumpdo stumpdo ir galo nematyti  lotuliukas.gif 
o tai ka jus drabuzineje projektuojate? lentynas ir kabyklas? as tai nezinau kaip man aplamai su drabuzine daryti  doh.gif  ir ar ja daryti  doh.gif  dar iki to nedaejau

100lt už tą projektą, jei gaminsiuos pas juos,tai padarys nuolaidą už tą sumą biggrin.gif Matot dabar yra mums ta situacija, kai reikia kuo greičiau ir noris kuo daugiau bendrauti,kad greičiau prieiti tikslą ir gaminti tuos baldus. O čia situacija tą, kad mus vos ne "stumdo stumdo" doh.gif dvi savaitės drabužinei,kur matyta doh.gif Plius kaip minėjau, kam tada sakyti, kad bus abu projektai po kelių dienų? g.gif aš kai esu žodžio žmogus tai man čia visiškai nesuprantama situacija ir dabar pikta kaip doh.gif
Geras klausimas, pati susimąsčiau doh.gif lotuliukas.gif pas mus labai palankus kolidoriaus galas, tiesiog duris uždėsime kur norėsime ir bus tokia įeinama, šone lentynos, priešais gal kabyklos. Atrodo nieko daug galvoti nereikia, bet va pasirodo dvi savaitės darbo prie to lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 01 22, 15:55)
100lt už tą projektą, jei gaminsiuos pas juos,tai padarys nuolaidą už tą sumą biggrin.gif Matot dabar yra mums ta situacija, kai reikia kuo greičiau ir noris kuo daugiau bendrauti,kad greičiau prieiti tikslą ir gaminti tuos baldus. O čia situacija tą, kad mus vos ne "stumdo stumdo" doh.gif  dvi savaitės drabužinei,kur matyta doh.gif Plius kaip minėjau, kam tada sakyti, kad bus abu projektai po kelių dienų? g.gif  aš kai esu žodžio žmogus tai man čia visiškai nesuprantama situacija ir dabar pikta kaip doh.gif
Geras klausimas, pati susimąsčiau doh.gif  lotuliukas.gif pas mus labai palankus kolidoriaus galas, tiesiog duris uždėsime kur norėsime ir bus tokia įeinama, šone lentynos, priešais gal kabyklos. Atrodo nieko daug galvoti nereikia, bet va pasirodo dvi savaitės darbo prie to lotuliukas.gif

doh.gif taigi taigi jie projektuoja o jus sitoj temoj ieskot patarimu ir t,t,. siaip jei akis i aki tai pritingas dizaineris per valanda sedint su jumis manau sudeliotu ir pamirstu. Aisku jie sakys dvi savaites dirbom ir tik 50 lt paemem lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif piguma tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 22, 15:03)
doh.gif taigi taigi jie projektuoja o jus sitoj temoj ieskot patarimu ir t,t,. siaip jei akis i aki tai pritingas dizaineris per valanda sedint su jumis manau sudeliotu ir pamirstu. Aisku jie sakys dvi savaites dirbom ir tik 50 lt paemem  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  piguma tongue.gif

oi negaliu doh.gif dar gi prie tų projektų ir kainos laukiu. Nes gi jie turbūt net nežino savo bėginio metro kainos,kaip kad kitos firmos. Jei kaina bus gerokai aukštesnė nei kad kitų firmų siūloma,tai prašysiu atiduoti pinigus. Pabūsiu bjauri boba,bet už tokį "darbą", net 10lt nemokėsiu ir neremsiu aš čia jų, ką jau šnekėti apie tiek sugaišto brangaus laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 01 22, 16:12)
oi negaliu doh.gif  dar gi prie tų projektų ir kainos laukiu. Nes gi jie turbūt net nežino savo bėginio metro kainos,kaip kad kitos firmos. Jei kaina bus gerokai aukštesnė nei kad kitų firmų siūloma,tai prašysiu atiduoti pinigus. Pabūsiu bjauri boba,bet už tokį "darbą", net 10lt nemokėsiu ir neremsiu aš čia jų, ką jau šnekėti apie tiek sugaišto brangaus laiko doh.gif

bet gudrus jie, paima avansa ir taip apsidraudzia kad jei nesigamins bent siaip lt ikrenta ... ydomiai. o jau ta nuolaida 150 jum ant 9 kokiu tukst taaaaaip pasijaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif na tikekimes kad bent kaina gera duos.

jei nepaslaptis kas cia per baldininkai?
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 22, 13:13)

Arba siaip projektukas ? gal kas projektavotes pas dizainerius ar pan? ar cia visos tokios saunuoles pacios sugebat?  rolleyes.gif

Nieko nekainuoja projektas jei baldininkas pats ir gamina tuos baldus, nes baldininkai ne iš projektų braižymo gyvena, o iš baldų gamybos. Baldininkui visada lengviau kai klientas žino ko nori. Paderini pageidavimus prie situacijos konkrečioje patalpoje, pažiūri, kad neprasilenktų kliento norai su baldų konstravimo principais ir imiesi darbo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 22 sausio 2014 - 14:36