Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Juodai @ 2014 01 21, 21:38)
Atidarė. Noriu paklaust - ar ta rankšluoščų kabykla plautuvės kairėje naudojama pagal paskirtį? Man būtent tokia ji baisiai nepatogi atrodo - nu niekada nesupratau, kam tie trys pagaliukai vienas po kitu yra doh.gif , juk nesukabinsi ten trijų rankšluoščių... Jei jie būtų pasukti 90 laipsnių kampu, tada kita kalba, o dabar blink.gif  doh.gif

Ta rankšluostinė ir turėtų būti kitu kampu, o taip prisukta ji dėl esamos situacijos, nes trims pagaliukams reikia nemažai vietos. Mano nuomone - rankšluostinė labai reikalingas dalykas ir aš dažnai ją pasiūlau, o ir pats turiu ir tikrai labai naudoju, tik dviejų pagaliukų... Mažesnį grožį, manau, virtuvei suteikia ant rankenų ar radiatoriaus numesti rankšluosčiai.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 21, 21:47)
tarpelio tapr saldytuvo ir orkaites? ar nereikia? vienas kaista/kitas sala  lotuliukas.gif  ka zinau, lyg reiktu.

Šaldytuvas ne šala, o šaldo, viduje mirksiukas.gif. Į išorę jis išskiria šilumą. Jeigu jie įmontuoti, baldai dar papildomai izoliuoja - nu kaip turi įkaisti 2 plokštės nesudegdamos, kad sugadintų šaldytuvą? g.gif Orkaitė labiausia kaista viduje smile.gif .

QUOTE(tabeliss @ 2014 01 21, 22:10)
as irgi nesuprantu kame patogumas kai plautuve po langu. Jei kranas trukdo langa atidaryti isvis nei sis nei tas. Kad ir netrukdo, bet gi plaunam indus ir pasitasko ant sienos - pasitaske, isdziuvo ir tiek. O kai taskysis ant lango ?  g.gif Na gal langas giliau/toliau, na bet visvien..  g.gif  Turint indaplove jei turi dideli kieki indu sumeti i indaplove. Jei pora lekstuciu - isplovei ir eini salin nuo kriaukles. As geriau noriu salotas pjaustyti  per langa zvilgciodama ar blynus maisyti arba siaip pasiremusi pro langa ziureti, vaikus kieme ganyti. O jei ten plautuve.., tai paaiskinkite man kas nors, kuom tai patogiau nei stalvirsis po langu ?  g.gif

Jei trukdo lango atidarymui, aišku nedėsi ten nieko drinks_cheers.gif .
Sakot ant sienos išdžiūvo ir viskas, o ant lango tada kaip? g.gif neišdžiūsta? unsure.gif doh.gif
Juk sakot, turint indaplovę plauni tik kelis indus indaplovėje, tai kaip jau ten gali tas langas taip baisiai nusitaškyt? g.gif
Jūsų atveju mes siūlome patraukti plautuvę kiek įmanoma kairiau ne dėl to, kad ji būtinai atsidurtų prieš langą, o dėl patogesnio darbastalio pasididinimo. Teisingai Mindija sako, nei plaudama, nei pjaustydama pro tą langą nežiūrėsit, o ir nieko nedarant plautuvė netrukdo žvilgtelt, ką vaikai veikia kieme - juk nerymosit prie jo nuolat su kavos/arbatos puodeliu unsure.gif . O vat pasidarę darbastalį šone darbinio trikampio (šaldytuvas/kaitlentė/plautuvė) nuolat papildomai žingsniuosit pirmyn-atgal aštuoniuke doh.gif - bet jūsų valia, kaip norit taip darykit 4u.gif . Beje, o koks ten vaizdas pas Jus pro tą langą?
Pažiūrėjus į Jūsų patalpos planą matos, kad bendra erdvė nėra jau tokia maža, galima tikrai patogesnę vistuvę pasiplanuot, nesugrūdant visko į kampą. Beje, jei ne paslaptis, kaip planuojate svetainės išdėstymą? Jei gerai pamenu, sakėt, ant tos virtuvę skiriančios sienelės televizorių žadat kabint? Ar geresnės vietos jam nėra, nei čia ant praėjimo? Pavyzdžiui prie sienos priešais ax.gif . Jei nekabintumėt ten teliko, galima pagalvot kokį dailesnį atitvėrimą, nei siena, pvz:
user posted image
4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Darius S @ 2014 01 21, 23:26)
Ta rankšluostinė ir turėtų būti kitu kampu, o taip prisukta ji dėl esamos situacijos, nes trims pagaliukams reikia nemažai vietos. Mano nuomone - rankšluostinė labai reikalingas dalykas ir aš dažnai ją pasiūlau, o ir pats turiu ir tikrai labai naudoju, tik dviejų pagaliukų... Mažesnį grožį, manau, virtuvei suteikia ant rankenų ar radiatoriaus numesti rankšluosčiai.

Taip, grožio supratimas labai subjektyvus dalykas drinks_cheers.gif . Bet kas per baldininkas doh.gif - jei netelpa, tai kam verstis per galvą ir montuot bele kaip? Geriau jau spintutę ar stalčių padidint. Kiek esu mačius tokių rankšluostinių namuose, nė viena nebuvo naudojama pagal paskirtį. O grožio ta tamsi siaura ir kaip taisyklė tuščia skylė virtuviniui irgi nesuteikia schmoll.gif . Man virtuvės negadina tvarkingai pakabintas rankšluostis, kad ir ant orkaitės rankenos (labai gerai išdžiūsta, beje, po naudojimosi orkaite smile.gif ), tam ji ir virtuvė ir rankšluoščiui ten vieta. O vat toks bandymas paslėpt (nuo ko?) , sakau bandymas, nes vistiek jis matos lotuliukas.gif , tai man visiška nelogika schmoll.gif .
Įdomūs tie žmonės, darosi virtuves, renkasi, derina spalvas, formas, o paskui nori paslėpt doh.gif ...
Atsakyti
gal galite kas patikslinti ar su LMDP plokštės baldais galima daryti frezuotas rankenėles? gal ne visas, o tik tam tikros rūšies?

paskaičiavo man kainas LMDP ir MDF - tai galvoju apsistoti ties LMDP, tik galvoju, ko reiktų atsisakyti iš savo norų sąrašo:)

beje ar LMDP paletėje galima rasti kažkokį atitikmenį MDF blizgiam paviršiui? kaip dėl LMDP matinio paviršiaus ir lygaus, koks skirtumas?

ačiū,
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 22, 11:27)
gal galite kas patikslinti ar su LMDP plokštės baldais galima daryti frezuotas rankenėles? gal ne visas, o tik tam tikros rūšies?

paskaičiavo man kainas LMDP ir MDF - tai galvoju apsistoti ties LMDP, tik galvoju, ko reiktų atsisakyti iš savo norų sąrašo:)

beje ar LMDP paletėje galima rasti kažkokį atitikmenį MDF blizgiam paviršiui? kaip dėl LMDP matinio paviršiaus ir lygaus, koks skirtumas?

ačiū,

Žiūrint, kaip Jūs įsivaizduojate tas frezuotas rankenėles? smile.gif Jeigu norite frezuoti plokštės briauną ir tą frezavimą naudoti kaip rankeną - tuomet MDF, o jei išsirinkote rankenėles, kurios yra įleidžiamos į plokštę (nesvarbu, ar pačioje plokštumoje, ar briaunoje), tuomet tiks ir MDF ir LMDP. Kad LMDP atrodytų identiškai, kaip MDF tai nebus, tačiau blizgių LMDP yra. Pridedu PVZ , PVZ2 . Matinis ir lygus LMDP?? Gal čia turėta galvoje, jog dabar dauguma LMDP plokščių yra grubiu paviršiumi, t.y. atkartota medžio faktūra, tačiau yra ir lygiu paviršiumi. Čia jau konkrečiai spalvų paletę reikia žiūrėti, kad būtų aiškiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Teka, prasei virtuve parodyt smile.gif tai va mano planas

http://i100.photobuc...as/IMG_7514.jpg

o va virtuve.

http://www.ievutakas...enge-brillante/

pvz cia mazesnis panasus variantas
http://www.ievutakas...quercia-nevoso/

tik reik pasiziuret atstumus na sumazinti ta dali kur kriaukle kad butu patogu sukiotis bet nebetrukdytu ir valgomajam su salionu.

bet sitas variantas butent tai ko as ir norejau ax.gif

aciu labai tai kuri ikele sia virtuve wub.gif pamaciau ir supratau tai ko as noriu ir ko nemokejau nusipiesti, nes vis prie to faking kamino risausi...... o dabar kai gavau patvirtinima, jog nebereik ristis tai ir nebesirisiu assa.gif
Atsakyti
Freke, panašiai ir siūliau Jums kažkada:

user posted image
Tik kaip ten su tuo šaldytuvu buvo, nepamenu,,, ir prie lango sakėt negalit daryt spintelių unsure.gif , ar maišau kažką? g.gif
Atsakyti
nea, del saldytuvo. ten del to kad jis ne imontuojamas o paprastas smile.gif bet galvoju palikt vieta imontuojamam o laikinai ten italpint ta, anot vyr,o gera saldytuva biggrin.gif

o del spinteliu tai jau galvojau vyras nepalaimins biggrin.gif biggrin.gif nu brangu ir blablabla.... bet kai pasiuliau nesikisti i garazo ir dirbtuviu planavima atsileido blush2.gif lotuliukas.gif

o dabar visa ta technika kaip saldytuvas, orkaite, ukine spinta kelti i viena siena, kaitlente ir kriaukle tada jau kitur. nes saldytuvui ir zidinys- krosnele gi nebutu labai jau gerai..... bet man ta G forma labai norima buvo blush2.gif

ir spinteles kabetu pagal ta pirmaja wenge planeli tik iki lango L2, nes irgi kampinis langas. L2 nuliukas o salia jau skeltas i du. vienas atsidaro kitas ne. atsidaro tas vidurinis.

ir zonos atsiskirtu siek tiek ir greitam uzkandimui nereiktu stalo o butu pusbaris siek tiek aukstesnis
Atsakyti
thumbup.gif
Smagu girdėt, kad radot tinkamą variantą bigsmile.gif . Lauksim virtuvės dabar ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 01 22, 14:05)
nea, del saldytuvo. ten del to kad jis ne imontuojamas o paprastas smile.gif bet galvoju palikt vieta imontuojamam o laikinai ten italpint ta, anot vyr,o gera saldytuva biggrin.gif

o del spinteliu tai jau galvojau vyras nepalaimins biggrin.gif biggrin.gif nu brangu ir blablabla.... bet kai pasiuliau nesikisti i garazo ir dirbtuviu planavima atsileido blush2.gif  lotuliukas.gif
o dabar visa ta technika kaip saldytuvas, orkaite, ukine spinta kelti i viena siena, kaitlente ir kriaukle tada jau kitur. nes saldytuvui ir zidinys- krosnele gi nebutu labai jau gerai.....  bet man ta G forma labai norima buvo blush2.gif

ir spinteles kabetu pagal ta pirmaja wenge planeli tik iki lango L2, nes irgi kampinis langas. L2 nuliukas o salia jau skeltas i du. vienas atsidaro kitas ne. atsidaro tas vidurinis.

ir zonos atsiskirtu siek tiek ir greitam uzkandimui nereiktu stalo o butu pusbaris siek tiek aukstesnis

va del to pusbario ir as po Juodai paprojektavimo apsisprendziau, nors salos norejua labai biggrin.gif praktiska , ir beveik sala jis smile.gif ir puikiai erdves atskirs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritandra: 22 sausio 2014 - 12:16
QUOTE(Juodai @ 2014 01 22, 12:07)
thumbup.gif
Smagu girdėt, kad radot tinkamą variantą  bigsmile.gif . Lauksim virtuvės dabar  ax.gif  smile.gif

be rudens turbut nebus unsure.gif nes name dar zvyras lentos ir t,t, bet kadangi laukia komunikaciju elektros vedziojimas tai ir norejau vizija susikurti ir tureti savo kompe tai ko noriu blush2.gif

o siaip kitas klausimas toks ne labai i virtuviu tema. pvz as nusiziurejusi valgomajam pasididinanti stala. tarkim 8 personu plius tie prailginimai is galu. na kad dar 2-3 tilptu. kur sandeliuojat atliekamas kedes g.gif blush2.gif
Atsakyti
Merginos, o tai jau kazkas gaminosi ievutakas? Man tai jie kainas vienas brangesniu pasake.
Ka apie juos galite pasakyti?

Juodai, o man balduamatas net neatrase unsure.gif

Labai maloniai bendrauja balduprojektas

Sostines baldai (baldu gama)
irgi panasiai kainas pasake, kaip visi sitie - 9-10 k.

Kiti geroookai mazesnes.

Gal kas pakomentuotumet siuos gamintojus 4u.gif Buciu laaaabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 22, 13:31)
Juodai, o man balduamatas net neatrase unsure.gif

Taip parašėte, lyg aš jų atstovė būčiau doh.gif
Užsivertę darbais jie, sekmadienį pas mane darbavos... mirksiukas.gif
Atsakyti