QUOTE(Ritandra @ 2014 01 21, 21:47)
tarpelio tapr saldytuvo ir orkaites? ar nereikia? vienas kaista/kitas sala
ka zinau, lyg reiktu.
Šaldytuvas ne šala, o šaldo, viduje
. Į išorę jis išskiria šilumą. Jeigu jie įmontuoti, baldai dar papildomai izoliuoja - nu kaip turi įkaisti 2 plokštės nesudegdamos, kad sugadintų šaldytuvą?
Orkaitė labiausia kaista viduje
.
QUOTE(tabeliss @ 2014 01 21, 22:10)
as irgi nesuprantu kame patogumas kai plautuve po langu. Jei kranas trukdo langa atidaryti isvis nei sis nei tas. Kad ir netrukdo, bet gi plaunam indus ir pasitasko ant sienos - pasitaske, isdziuvo ir tiek. O kai taskysis ant lango ?
Na gal langas giliau/toliau, na bet visvien..
Turint indaplove jei turi dideli kieki indu sumeti i indaplove. Jei pora lekstuciu - isplovei ir eini salin nuo kriaukles. As geriau noriu salotas pjaustyti per langa zvilgciodama ar blynus maisyti arba siaip pasiremusi pro langa ziureti, vaikus kieme ganyti. O jei ten plautuve.., tai paaiskinkite man kas nors, kuom tai patogiau nei stalvirsis po langu ?
Jei trukdo lango atidarymui, aišku nedėsi ten nieko
.
Sakot ant sienos išdžiūvo ir viskas, o ant lango tada kaip?
neišdžiūsta?
Juk sakot, turint indaplovę plauni tik kelis indus indaplovėje, tai kaip jau ten gali tas langas taip baisiai nusitaškyt?
Jūsų atveju mes siūlome patraukti plautuvę kiek įmanoma kairiau ne dėl to, kad ji būtinai atsidurtų prieš langą, o dėl patogesnio darbastalio pasididinimo. Teisingai
Mindija sako, nei plaudama, nei pjaustydama pro tą langą nežiūrėsit, o ir nieko nedarant plautuvė netrukdo žvilgtelt, ką vaikai veikia kieme - juk nerymosit prie jo nuolat su kavos/arbatos puodeliu
. O vat pasidarę darbastalį šone darbinio trikampio (šaldytuvas/kaitlentė/plautuvė) nuolat papildomai žingsniuosit pirmyn-atgal aštuoniuke
- bet jūsų valia, kaip norit taip darykit
. Beje, o koks ten vaizdas pas Jus pro tą langą?
Pažiūrėjus į Jūsų patalpos planą matos, kad bendra erdvė nėra jau tokia maža, galima tikrai patogesnę vistuvę pasiplanuot, nesugrūdant visko į kampą. Beje, jei ne paslaptis, kaip planuojate svetainės išdėstymą? Jei gerai pamenu, sakėt, ant tos virtuvę skiriančios sienelės televizorių žadat kabint? Ar geresnės vietos jam nėra, nei čia ant praėjimo? Pavyzdžiui prie sienos priešais
. Jei nekabintumėt ten teliko, galima pagalvot kokį dailesnį atitvėrimą, nei siena, pvz:
Papildyta:
QUOTE(Darius S @ 2014 01 21, 23:26)
Ta rankšluostinė ir turėtų būti kitu kampu, o taip prisukta ji dėl esamos situacijos, nes trims pagaliukams reikia nemažai vietos. Mano nuomone - rankšluostinė labai reikalingas dalykas ir aš dažnai ją pasiūlau, o ir pats turiu ir tikrai labai naudoju, tik dviejų pagaliukų... Mažesnį grožį, manau, virtuvei suteikia ant rankenų ar radiatoriaus numesti rankšluosčiai.
Taip, grožio supratimas labai subjektyvus dalykas
. Bet kas per baldininkas
- jei netelpa, tai kam verstis per galvą ir montuot bele kaip? Geriau jau spintutę ar stalčių padidint. Kiek esu mačius tokių rankšluostinių namuose, nė viena nebuvo naudojama pagal paskirtį. O grožio ta tamsi siaura ir kaip taisyklė tuščia skylė virtuviniui irgi nesuteikia
. Man virtuvės negadina tvarkingai pakabintas rankšluostis, kad ir ant orkaitės rankenos (labai gerai išdžiūsta, beje, po naudojimosi orkaite
), tam ji ir virtuvė ir rankšluoščiui ten vieta. O vat toks bandymas paslėpt (nuo ko?) , sakau bandymas, nes vistiek jis matos
, tai man visiška nelogika
.
Įdomūs tie žmonės, darosi virtuves, renkasi, derina spalvas, formas, o paskui nori paslėpt
...