Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Juodai @ 2014 01 21, 22:38)
Ačiū Thea! 4u.gif
Ačiū, Ritandra  4u.gif .
Sutinku, kad kaitlentė nelabai toj vietoj dėl to, kad šalia yra praėjimas, bet tik dėl to. Lygiai tokioj pačioj pozicijoj turiu dabar aš ir 2 maž vaikai - jokių problemų schmoll.gif . Nelaikau karštų puodų ant jos visą dieną mirksiukas.gif . Padėliosiu dar kitaip - kaip suprantu, orkaitę galima leisti žemyn?
Įmontuojami šaldytuvai yra brangesni ir jų talpa mažesnė.
Kokio tarpelio?  g.gif
Atidarė. Noriu paklaust - ar ta rankšluoščų kabykla plautuvės kairėje naudojama pagal paskirtį? Man būtent tokia ji baisiai nepatogi atrodo - nu niekada nesupratau, kam tie trys pagaliukai vienas po kitu yra doh.gif , juk nesukabinsi ten trijų rankšluoščių... Jei jie būtų pasukti 90 laipsnių kampu, tada kita kalba, o dabar blink.gif  doh.gif

tarpelio tapr saldytuvo ir orkaites? ar nereikia? vienas kaista/kitas sala lotuliukas.gif ka zinau, lyg reiktu.

taip orkaite man nesvarbu ar virsui ar apacioje.

ikeliu paveiksliuka kuris labai panasus i mano virtuve tik be salos ar baro. tas va aukstas kampas gale panaikintas. na paziurejimui

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tabeliss @ 2014 01 21, 21:13)
Sutinku su jumis kad dujine ir plautuve suspausta i viena kampa. Tikrai per viena spintele trauksim plautuve i kaire.  4u.gif Per dvi spintles nenoriu traukti, nes tikrai nenoriu kriaukles po langu. schmoll.gif  Noriu tik darbastalio po langu.
Kas del sieneles ir slepimosi, ji ne del slepimosi, bet del to kad is uz jos yra iejimas i virtuve ir svetaine. Ant tos sieneles ir tv kabinsis (tik aisku ne is virtuvinio puses, is kitos).  Bet tikriausiai be plano sudetinga isivaizduot.  g.gif Sioki toki planeli turiu bet ten ir stalas ir minkstas kampas ne taip sudeti, kaip reikia. Cia projektuotojas savo nuoziura papaise, as darysiu kitaip, tai jei imesiu toki sakysit kas cia per vejai  rolleyes.gif ,  tai gal nerodysiu tokio. Gal perpiesti  g.gif

Na va, perpiesiau planeli. Raudona juosta abibreziau virtuvinio konturus ir sienele. Melyna juosta - iejimas is lauko.

user posted image

Ir pakartoju virtuves vaizda. Kriaukle i kaire trauksim per viena spintele, nuspresta. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2014 01 21, 21:28)
gal galit kas duot  gerųjų Kazlų rūdoj kur gamina baldus kontaktus? Nes kažkaip randu kelis...  unsure.gif

Noriu ir aš, kol dar ne vėlu 4u.gif ir aišku jei neypatingai brangu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 21, 21:38)

Atidarė. Noriu paklaust - ar ta rankšluoščų kabykla plautuvės kairėje naudojama pagal paskirtį? Man būtent tokia ji baisiai nepatogi atrodo - nu niekada nesupratau, kam tie trys pagaliukai vienas po kitu yra doh.gif , juk nesukabinsi ten trijų rankšluoščių... Jei jie būtų pasukti 90 laipsnių kampu, tada kita kalba, o dabar blink.gif  doh.gif

absoliutiskai nenaudojamas dalykas, ir be galo nepatogus, niekada gyvenime daugiau tokio nedaryciau, nes man jis dar priedo ir negrazus, nu bet kad baldininkas patare, o as jauna, kvaila ir patikejau, kad reikalingas daiktas.
Atsakyti
o as zinokit pagaliau radau internete ko norejau wub.gif aciu vienai forumietei, kuri ikele vienos firmos virtuves. ir ka.... parodau vyrui jam irgi super thumbup.gif na del spalvu pakalbesim atskirai.... nes ikeliau cia ir planeli ir preliminarius piesinius. bet kadangi 100% bus rekuperacine sistema tai nebereik ristis prie kamino ventiliacijos, vadinas turesiu ta virtuve kurios noriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 01 21, 20:51)
o as zinokit pagaliau radau internete ko norejau wub.gif aciu vienai forumietei, kuri ikele vienos firmos virtuves. ir ka.... parodau vyrui jam irgi super  thumbup.gif na del spalvu pakalbesim atskirai.... nes ikeliau cia ir planeli ir preliminarius piesinius. bet kadangi 100% bus rekuperacine sistema tai nebereik ristis prie kamino ventiliacijos, vadinas turesiu ta virtuve kurios noriu wub.gif

Parodykit
Atsakyti
QUOTE(tabeliss @ 2014 01 21, 22:48)
Na va, perpiesiau planeli. Raudona juosta abibreziau virtuvinio konturus ir sienele. Melyna juosta - iejimas is lauko.

user posted image

Ir pakartoju virtuves vaizda. Kriaukle i kaire trauksim per viena spintele, nuspresta.  biggrin.gif

user posted image

va labai fainai dabar man atrodo. ir man patinka kaip stalvirsis prie lango o ne plautuve, nes cia praktiskai kiek matau plautuve deda, kazkaip ydomiai
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2014 01 21, 22:51)
o as zinokit pagaliau radau internete ko norejau wub.gif aciu vienai forumietei, kuri ikele vienos firmos virtuves. ir ka.... parodau vyrui jam irgi super  thumbup.gif na del spalvu pakalbesim atskirai.... nes ikeliau cia ir planeli ir preliminarius piesinius. bet kadangi 100% bus rekuperacine sistema tai nebereik ristis prie kamino ventiliacijos, vadinas turesiu ta virtuve kurios noriu wub.gif

nagi nagi pasiseke jums lotuliukas.gif rodykite
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 21, 22:01)
va labai fainai dabar man atrodo. ir man patinka kaip stalvirsis prie lango o ne plautuve, nes cia praktiskai kiek matau plautuve deda, kazkaip ydomiai

as irgi nesuprantu kame patogumas kai plautuve po langu. Jei kranas trukdo langa atidaryti isvis nei sis nei tas. Kad ir netrukdo, bet gi plaunam indus ir pasitasko ant sienos - pasitaske, isdziuvo ir tiek. O kai taskysis ant lango ? g.gif Na gal langas giliau/toliau, na bet visvien.. g.gif Turint indaplove jei turi dideli kieki indu sumeti i indaplove. Jei pora lekstuciu - isplovei ir eini salin nuo kriaukles. As geriau noriu salotas pjaustyti per langa zvilgciodama ar blynus maisyti arba siaip pasiremusi pro langa ziureti, vaikus kieme ganyti. O jei ten plautuve.., tai paaiskinkite man kas nors, kuom tai patogiau nei stalvirsis po langu ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tabeliss: 21 sausio 2014 - 21:12
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 21, 20:47)
tarpelio tapr saldytuvo ir orkaites? ar nereikia? vienas kaista/kitas sala  lotuliukas.gif  ka zinau, lyg reiktu.

http://www.garantija...om=sheets&id=51
Kaista abu 4u.gif

QUOTE(tabeliss @ 2014 01 21, 21:10)
as irgi nesuprantu kame patogumas kai plautuve po langu. Jei kranas trukdo langa atidaryti isvis nei sis nei tas. Kad ir netrukdo, bet gi plaunam indus ir pasitasko ant sienos - pasitaske, isdziuvo ir tiek. O kai taskysis ant lango ?  g.gif Na gal langas giliau/toliau, na bet visvien..  g.gif  Turint indaplove jei turi dideli kieki indu sumeti i indaplove. Jei pora lekstuciu - isplovei ir eini salin nuo kriaukles. As geriau noriu salotas pjaustyti  per langa zvilgciodama ar blynus maisyti arba siaip pasiremusi pro langa ziureti, vaikus kieme ganyti. O jei ten plautuve.., tai paaiskinkite man kas nors, kuom tai patogiau nei stalvirsis po langu ?  g.gif

Į kurią pusę pas jus langas atsidaro?
Nu nesitaško tas langas doh.gif O jei jau sugebėjimai yra langą aptaškyt, tai tada ir pati galit likt šlapia, ir stalviršis su spintelėm minimum metro spinduliu biggrin.gif

O iš esmės, nei jūs salotas pjaustydama (nebent sugebėjimus turit pjaustyt nežiūrint į peilį), nei indus plaudama per tą langą nežiūrėsit mirksiukas.gif Man maisto gaminimas yra procesas, kai tikrai nėr kada svajot ir per langą spoksot biggrin.gif

Jūsų atveju plautuvę paslinkus dar per vieną spintelę darbastalis būtų pats tas ir patogiausioj vietoj ax.gif
Pas mane labai panašus išdėstymas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2014 01 21, 19:00)
Na ir Juodai sugebėjimai.  thumbup.gif  wub.gif  Galėtumėt dirbt virtuvės baldų projektavime.  biggrin.gif

Gal kas galėtų patart kaip planuotis stalčius unsure.gif nes apačioj noriu, kad būtų stalčiai, jei nevisi tai bent jau dauguma. bet nežinau, kaip protingiau būtų juos daryt. Ta prasme kokio dydžio ir aukščio.  g.gif  blush2.gif

user posted image

o kiek pas jus tame tarpe tuscio ploto lieka? Kaip suprantu 2,19 - 1,20 = 0,99 cm ? Nebijote kad bus per siaura? As pas save U forma atmeciau nes tarpe 1 metras lygiai lieka, kazkaip pagalvojau kad anksta bus. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2014 01 21, 22:29)

1. Nu nesitaško tas langas doh.gif O jei jau sugebėjimai yra langą aptaškyt, tai tada ir pati galit likt šlapia, ir stalviršis su spintelėm minimum metro spinduliu biggrin.gif

2. O iš esmės, nei jūs salotas pjaustydama (nebent sugebėjimus turit pjaustyt nežiūrint į peilį), nei indus plaudama per tą langą nežiūrėsit mirksiukas.gif Man maisto gaminimas yra procesas, kai tikrai nėr kada svajot ir per langą spoksot biggrin.gif

3. Jūsų atveju plautuvę paslinkus dar per vieną spintelę darbastalis būtų pats tas ir patogiausioj vietoj ax.gif
Pas mane labai panašus išdėstymas blush2.gif

1. Pas mano tevu sode yra kriaukle prie palanges/lango, tai mano mama labai keikia kam taip sugalvojo, taskosi. Nors gal cia ir nuo kriaukles gylio priklauso, bet tevams nepasiteisino 4u.gif

2. as cia siaip jumoro formoj parasiau, kad per langa ziuresiu salotas pjaustydama, tik kad biggrin.gif nenupiesiau. Aisku kad nevepsosi i kazka pjaustydamas, bet esme ka noriu pasakyti, kad man langas tai tokia "grazi vieta", nesinori po juo kriaukle kisti, norisi stalvirsio 4u.gif

3. cia del tos pacios priezasties, kad nenoriu kriaukles po langu, tai stumti daugiau i kaire nebenoriu.
Bet dekoju uz pastabas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tabeliss @ 2014 01 21, 21:41)
o kiek pas jus tame tarpe tuscio ploto lieka? Kaip suprantu 2,19 - 1,20 = 0,99 cm ? Nebijote kad bus per siaura? As pas save U forma atmeciau nes tarpe 1 metras lygiai lieka, kazkaip pagalvojau kad anksta bus.  g.gif

lieka ten 0.79cm. Kitaip nėr kur kišt šaldytuvo. doh.gif Vidury kambario nenoriu jo.. Na man vietos užteks gamint biggrin.gif Plius ten kur kaitlentė jau vietos daug prasideda, tai bėdos kaip ir nelieka. mirksiukas.gif

Nebent naikint spintą sieninę toj pusėj kur šaldytuvas ir šaldytuvą sukt į valgomojo pusę, šalia lango. unsure.gif Bet tada kita bėda išlenda, tęsis siena (nes už šaldytuvo tambūras eina). Toks išplanavimas realiai.
user posted image

Aš sumažinau tambūrą, sieną nukėliau, kad naudot virtuvėj tą plotą.
Atsakyti
Man gražiai čia atrodo virtuvė. Visai panašu į vienos forumietės planą, 4u.gif
Atsakyti