Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Ritandra @ 2014 01 29, 16:28)
TIZIDE

jusu azuolas jei ta atrinkau

Oj kokie nesimpatiski unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 29, 15:54)
smile.gif  nedaug čia mūsų, Darius S, Panevėžys, kažkur dingo KadJiKurGalas - linsmas, draugiškas vyras, grąžtą man parūpino, na ir viskas, turbūt.
Ladna, praechali. Na, tai po 50g  drinks_cheers.gif

Aš čia — gyva, — po kojų tarė žemė,
aš čia — gyva — sūnau, ar nematai?

tai kad čia pas jus įsiterpti neįmanoma. gražiai, teisingai gyvenat, neturiu ką pasakyti, tai pasinaudoju proga patylėti 4u.gif
o jeigu tris dienas nepaskaitei, viskas, pradėta nauja tema lotuliukas.gif ne man su tokiais tempais gyventi

Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 01 29, 15:52)
hei hei, kur radot sita?  bigsmile.gif  as ji nusiziurejus buvau pavyzdeliuose ir niekur neradau internete  pasiziureti. Pavyzdeliuose vadinosi Black Jack 1/EG jei neklystu, kazin tas pats cia?

Manau tas pats http://www.diara.lt/...-pilkas-betonas

Mane uzkabino noreciau gyvai pamatyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 29 sausio 2014 - 16:04
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 01 29, 17:03)
Manau tas pats http://www.diara.lt/...-pilkas-betonas

Mane uzkabino noreciau gyvai pamatyt...

aha, termopalo, bus tas pats, bet pas juos puslapy neradau. Gyvai graziau,aisku , atrodo smile.gif toks nesuprasi nei tai nuzulintas akmuo nei tai senas medis atrodo, is mazo gabalelio nelabai suprast galima. Noreciau gyvai dideli gabala pamatyti bet sestadieni buvom nedirbo.

Ziurinejau ji prie balinto azuolo fasadu.

Gal baldininkai esat mate toki stalvirsi jau pagaminta, kaip atrodo ?
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2014 01 29, 16:01)
Aš čia — gyva, — po kojų tarė žemė,
aš čia — gyva — sūnau, ar nematai?

tai kad čia pas jus įsiterpti neįmanoma. gražiai, teisingai gyvenat, neturiu ką pasakyti, tai pasinaudoju proga patylėti  4u.gif
o jeigu tris dienas nepaskaitei, viskas, pradėta nauja tema  lotuliukas.gif  ne man su tokiais tempais gyventi

na, nereikėtų savęs taip nuvertinti g.gif toks "geras vyras" KJKG tempą palaiko gerą, kada nori....sugeba ne tokiais tempais apsidirbti 4u.gif
Atsakyti
dar taip moteriskai nesusilaikysiu ir pasisakysiu

Desimtukas jei esate toks kaip minejote nerealus baldininkas dirbandis su labai sulkmeniskomis moterimis ir t,t, ka visa diena veikiate forume? nekazkas su klientem? nors as cia aktyviai tik savaite bet jusu postai visa diena nenutruksta. As suprantu mes, moterys, vaikus auginam, namie sedim, darbas gal nepersunkiausias tai ir plepam, bet kazkaip neisivaizduoju savo vyro kalbant SM forume lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif nu nesusilaikiau

dar gal jus dideles firmos vadovas, tech prieziuros ar konstruktorius? tada jusu poniom baldus gamina vyrukai 9 klases baige kuriem pirstu reikia rodyt ba broko pridarys smile.gif tai ko jus nerodot o prie pc sedit?

Viskas TAIKA tiesiog nesusilaikau kaip kartais situacijos juokingai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 29, 17:30)
As suprantu mes, moterys, vaikus auginam, namie sedim, darbas gal nepersunkiausias tai ir plepam,

Ojojoj... drįsčiau paproeštaraut nono.gif
Pats sunkiausias darbas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 29, 18:33)
Ojojoj... drįsčiau paproeštaraut  nono.gif
Pats sunkiausias darbas  doh.gif

jo jo vaikus auginti sunku, todel aukle pasisamdziau ir i darba isejau lotuliukas.gif
na as darbe nepervargstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 29, 16:30)
kartais situacijos juokingai atrodo.

Kad iš šalies žiūrint visai nejuokinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 29, 13:11)
drinks_cheers.gif  su Airinė*
Vat pas mane fasadai oranžiniai raudoni ir pilkai rudi, o karkasai - balti - ir nieks neerzina, nieks nešviečia - turiu omeny Lietinga smulkmeniškumą, kai Jai akis badė balti karkasai pro kreminius fasadus  doh.gif ... Kiekvienas turim savo smulkmeniškumo/nupušimo lygį  blush2.gif  lotuliukas.gif

Va va ir as dilema sprendziu del to balto karkaso, ar jis nesimatys per dureliu soninius tarpelius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 29, 16:30)
dar taip moteriskai nesusilaikysiu ir pasisakysiu

Desimtukas jei esate toks kaip minejote nerealus baldininkas dirbandis su labai sulkmeniskomis moterimis ir t,t, ka visa diena veikiate forume?

Atsakysiu. Man visai nerūpi kuo Jūs dirbat, bet ko gero daugelis sugebat darbo laiku ir šiame forume paskaitinėti ir parašinėti. Taigi ir aš panašiai. Kompas netoli nuo gręžimo staklių ir darbastalio, tik tame kampe kur kompas kiek šilčiau, nes dabar kai užspaudė šalčiai... Kavos išsiverdu, paskaitau, spintukes pabraižau, paskaičiuoju, na ir tuo pačiu spėju ir S.M. paskaitinėti ir parašinėti. Po tol vėl, pjaunam, gręžiam, sukam varžtus, pakuojam, važiuojam detalių, furnitūros, stiklų, veidrodžių, aliuminio detalių, pas kolegas baldinikus ir t.t. ir pan. Kartais kai jau riesta dėl terminų darosi, tai darbuojuosi čia ir savaitgaliais, galit mano žinučių forume ir naktį parašytų rasti. smile.gif Man visa tai patinka, ko gero geriausiais darbas iš mano turėtų. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 29 sausio 2014 - 18:09
QUOTE(naca @ 2014 01 29, 16:40)
Va va ir as dilema sprendziu del to balto karkaso, ar jis nesimatys per dureliu soninius tarpelius  doh.gif

Todel reikia balta virtuve uzsisakinet lotuliukas.gif
Atsakyti