Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Ritandra @ 2014 01 29, 14:26)
Teka pafotkinau pora ploksciu su tavo tuo "metalo" stalvirsiu, jei idomu ikelsiu smile.gif

kelk bigsmile.gif

baikit pyktis, kažkaip net nemalonu unsure.gif

ačiū už tą programėlę derinių thumbup.gif paskendau ten dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 29, 14:34)
Ne, na čia tai viršūnė. Pati už mane pasako ko aš nesakiu ir pati atsako.  doh.gif
Dar ko nesugalvos, aš klientus apgaudinėju... Atkreipiau dėmesį į vieną iš niuansų tai apkaltino nebūtais dalykai... doh.gif

Kokiasi nebutais dalykais , juk rasei ,kad kaina vienoda ... doh.gif idesiu ir ta posta

QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 29, 11:34)
Viskas ten matosi, niekur lenktis nereikia. Užtenka atsisėsti ant kėdės ir turint 2m ūgį spintelės apačią pamatysi. Ir ne veltui, aš ten dedu fasado plokštę. Gali būti viršutinės spintelės iš pigios plokštės, gali būti iš brangios, o kaina klientui nesiskirs. Tai ką ten taupo ir sutaupo baldininkai jūs taip ir nesužinosite. O kalbu čia tam, kad žinotumėte visokius niuansus ir atkreiptumėte į tai dėmesį.

Prasau , tavo postas, as nieko nesugalvojau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airinė*: 29 sausio 2014 - 14:40
QUOTE(Teka @ 2014 01 29, 14:36)
kelk bigsmile.gif

baikit pyktis, kažkaip  net nemalonu  unsure.gif

Tai, kad niekada iki šiol nesipykome, sakyčiau labai draugiškai linksmai mes čia gyvenom. O svarbiausiai buvome vieni kitų atžvilgiu mandagūs ir kultūringi, kol išlindo pilypas iš kanapių ir ėmė kaltinti mane kažkokiomis nesąmonėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 29 sausio 2014 - 14:45
Teka , as tai nesipykstu, tik pikta ,kad taip atejus moterytes durnem laiko..... ax.gif o kartu tersia varda 4u.gif As zinau ,kad gali kiekvienas garazinis ta padaryt, bet fantazijos ne visi turi, daznai daro kaip jiems lengviau, o ne kaip klijentas nori... tada varo ant kitu, kad jie taupo... Normaliai tai taupo klijento pinigelius, o ne tam ,kad baldininkui ant 10 litu daugiau butu navaro.... Normalus baldininkas pasiulo varijanta ir toki koki nori klijentas ir toki ,kur galima sutaupyti mirksiukas.gif
Viskas daugiau nebus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 29, 14:42)
Tai, kad niekada iki šiol nesipykome, sakyčiau labai draugiškai linksmai mes čia gyvenom. O svarbiausiai buvome vieni kitų atžvilgiu mandagūs ir kultūringi, kol išlindo pilypas iš kanapių ir ėmė kaltinti mane kažkokiomis nesąmonėmis.

Issigandai ? lotuliukas.gif Tai kad vejus apie paskaiciavimus rasai lotuliukas.gif Situ nesamoniu as nerasiau , o pats prisejai biggrin.gif
Papildyta:
Gerai, gyvenam draugiskai ,tvarkingai ir SAZININGAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airinė*: 29 sausio 2014 - 14:47
Sako draugą nelaimėje pažinsi. Įdomu ar aš čia turiu draugų ir taip ir leisit apšmeižti.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 29, 16:36)
kelk bigsmile.gif

baikit pyktis, kažkaip  net nemalonu  unsure.gif

ačiū už tą programėlę derinių thumbup.gif paskendau ten dabar  biggrin.gif

Sitas man nieko ziurisi, bet as jau nenoriu tokio stalvirsio, kuo daugiau ziuriu tuo jis man toks schmoll.gif

user posted image

cia ta su juostom balta

user posted image

ta pilka blizgi, man ji spintelem labai grazi, praktiskai esu 90 proc kad ji bus.

user posted image

cia kazkokia sviesi, nepamenu doh.gif

user posted image

cia mano vyro delione lotuliukas.gif bet i ji mes nekreipsime demesio, nes tas zalias (foto nesimato) stalvirsis blizgus doh.gif blizgiaus atsisakiau

user posted image

dar karta keliu ta juoda, gal kas turi ir pakomentuos??? buciau dekinga. Va lingsta mano dusia prie jo. Nu priderinsiu uzuolaidas jei ka lotuliukas.gif (bet bent drauges nuomone tai batono ir kitu trupanciu produktu namie turesiu atsisakyti) lotuliukas.gif

user posted image

sitas man dar irgi nieko, bent jau dekingas naudojimui.
user posted image

beja ta plokste kur tokia pilka lyg suvelta (desimtuko ideta) man ji nieko zinokit realybeje. nebuvo akis uzkliuvus iki tol. kelis stalvirsius dejau ir graziai taip ziurisi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2014 01 29, 15:23)
mano kompo ekrane man jie nedera  g.gif

man ir... kuo daugiau ziuriu tuo blogiau. O pavyzdukus realiai ziurint man labai tiko. Reikes turbut vaziuoti pas gamintojus dar paziurinėt g.gif

Beje, prasau patarimo, nes is manes dizainere nekazka blush2.gif
Pas mus mazdaug toks isplanavimas bus.
Bet as pradejau galvoti gal ta pusbari siektiek pakelti ir daryti ji taip pat tamsios medienos? Kiek maciau pavyzduku, man labai patiko... Tik ant staigiuju nerandu dabar doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 29, 16:50)
Sako draugą nelaimėje pažinsi. Įdomu ar aš čia turiu draugų ir taip ir leisit apšmeižti.

o kodel tau taip rupi kitu nuomone? g.gif gal kazkuri dar ir gaminasi pas tave to nezinodama mirksiukas.gif
neimk taip i sirdi drinks_cheers.gif

pasakyk ar ta juoda deda kas i stalvirsi rastuota mano geriau lotuliukas.gif
Papildyta:
Tizide as nekelciau.. man su tom baro kedem... nu man ne schmoll.gif

palikciau taip ta vieta.
Atsakyti
Ritandra man tai ne schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Ginčuose gimsta teisybė. Visi turime teisę į asmeninę nuomonę,ir šis forumas yra ta tribūna,kurioje ją galime išsakyti. Manau,kad reiktų susilaikyti nuo įžeidžiančių epitetų rašomų kabutėse,tai rašančiąjai garbės nedaro. Tema juk apie virtuves? Gal būtų galima svetingiau priimti čia besilankančius baldininkus,nes ne viena yra gavusi naudingų patarimų ir taip išvengusi laiko gaišaties ieškant informacijos iš VBS agentūrų 4u.gif
Atsakyti
Ritandra, čia tas "mano" stalviršis? blink.gif viršuj?
pilka blizgi geriausiai atrodo, gal firmą ir nr žinai? ar pavadinimą?

nu ką aš dėl to tavo juodo galiu pasakyt g.gif nu jis man toks be ryšio visai. kaip stalviršis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 29, 14:58)
o kodel tau taip rupi kitu nuomone?  g.gif   gal kazkuri dar ir gaminasi pas tave to nezinodama  mirksiukas.gif 
neimk taip i sirdi  drinks_cheers.gif

Kaip neimsi į širdį kai kelis metus draugiškai duodi patarimus, išsamiai atsakai į daugybę a.ž., suteiki informaciją sukauptą per daug metų darbo šioje srityje ir ateina iš kažkur nei žinanti mane, nei pažįstanti ir apkvailina, apšmeižia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 29 sausio 2014 - 15:11