Arine, Atkreipiau forumiečių dėmesį į tai, kad jeigu viršutinių spintelių korpusai bus vienos spalvos, o fasadai kitos, tai spintelių apačia matosi. Tada jūs pasakėt, kad matosi tik tada jeigu ūgis 120 cm. Jums net kelios forumietės paaiškino, kad matosi sėdint. Aš pats esu baldininkas ir GAMINU BALDUS LLABAI SMULKMENIŠKOMS PONIOMS, todėl pats sugalvojau viršutines spinteles daryti iš korpuso spalvos ir iš kart perspėju klientes, kad taip bus gražiau, nors klientai dažniausiai net nepagalvoja. Tai ir yra vienas iš daugybės baldų gamybos niuansų į kurį norėjau atkreipti dėmesį.
Niekur nerašiau, kad Cleaf plokštė yra brangesnė negu MDF, prašom neiškraipyti mano minčių. Rašiau, kad MDF neprilygsta Cleaf plokštei. Plokštė fabrike Italijoje pagaminta, o MDF gamina kas netingi Lietuvoje, kas dirbtuvėse, kad garažiuke.
Papildyta:
QUOTE(Airinė* @ 2014 01 29, 14:10)
Aga dabar jau supratau, kame kampas ...
Desimtukas, tai pasirodo vyrukas, greiciausia smulkusis baldininkas
Tai prasyciau neapgaudineti klijentu , ir nesakyti kad vokiska ir lenkiska, tiek pat skaiciuoja, visi baldininkai, o Cleaf , brangesne uz MDF.... Kokios nesamones
Neterskit baldininku vardo, nevisi taip skaiciuoja kaip jus
Ne, na čia tai viršūnė. Pati už mane pasako ko aš nesakiu ir pati atsako.
Dar ko nesugalvos, aš klientus apgaudinėju... Atkreipiau dėmesį į vieną iš niuansų tai apkaltino nebūtais dalykai...