Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(lietinga @ 2014 01 29, 12:42)
Smulkmeniška aš

biggrin.gif

Kažkam pamenu, net popieriniai rankšluosčiai per balti buvo.... lotuliukas.gif Ar tik ne jums?
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2014 01 29, 12:42)
Nu daro.. mastau.gif Mano spinteliu apačia ir vienas šonas fasadų spalvos,o vidus baltas,tik briaunas paprašiau perdaryti,kad būtų irgi kreminės,nes man pro uždarytų durelių tarpelius švietė labai.Smulkmeniška aš,anot Airinė*   hihihi.gif .Dabar dar apžiūrėjau atidarius...Nu gal reikėjo daryt visą vidų dažytą,kad jau būtų visai ledas tsakant unsure.gif

Taip butent matomas plokstes daro pagal fasada, o viduj galima deti nebutinai blata . bet pigesne fasado atspalvi .
o bet ir retai dabar buna kai karkasas koks medzio spalvos, dureles kokios spalvotos ax.gif Cia kokius 7 metus atgal buvo tokia mada. smile.gif Dabar tokia tendencija, kad karkasu ir fasadu spalva tokia pati, tik skiriasi, gamintojas ir kaina , ir tikrai niekas nesijauna, jei parinkta atspalviai ax.gif O va stalvirsis dazniausia buna kaip akcentas mirksiukas.gif As is viso nematau reikalo gincytis sitoj vietoj, jukcia tikrai priklauso nuo zmogaus skonio ir to smulkmeniskumo.... Dazniausia tokie daykai matomi pirma savaite, poto pamirsta ,kad kazkas kitaip... biggrin.gif Juk nebuna ten ryskus kontrastas, tokius dalykus aptari is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airinė*: 29 sausio 2014 - 13:08
QUOTE(Juodai @ 2014 01 29, 11:48)
Teka, va Tavo paspalvintos spintutės:
Su pirma spalva - W1000 Premium Balta, blizgi:

Tiesa, tų blizgių blizgumas nelabai matos čia  hihihi.gif, tik kiek rankenėlės atspindys išduoda, bet gal vaizdą susidarysi wink.gif.  Palikau abu stalviršius, nes tas šviesesnis Tau lyg irgi patiko smile.gif.

ačiū, eina sau, nieks netinka su tuo mano stalviršiu sad.gif nu su ta smėline man visgi gal geriau. o su tuo šviesiu viskas gerai atrodo. bet sakiau nuvarysiu į termopalą gyvai pažiūrėt, gal jie patars ir su kokiu fasadu jis geriau žiūrisi. o gal jis man gyvai išvis nebepatiks biggrin.gif

ačiū, juodai 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif su Airinė*
Vat pas mane fasadai oranžiniai raudoni ir pilkai rudi, o karkasai - balti - ir nieks neerzina, nieks nešviečia - turiu omeny Lietinga smulkmeniškumą, kai Jai akis badė balti karkasai pro kreminius fasadus doh.gif ... Kiekvienas turim savo smulkmeniškumo/nupušimo lygį blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 01 29, 14:02)
biggrin.gif

Kažkam pamenu, net popieriniai rankšluosčiai per balti buvo.... lotuliukas.gif Ar tik ne jums?

Nu ja lotuliukas.gif .Su popieriniais rankšluosčiais jau pažengiau toliau-naršau ebay ieškodama jiems gražių koverių biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

Mano virtuvė dar pradiniam projektavimo etape, dar tik dėliojam su dizainerę. Deją, sunkiai sekasi,tai pasirodysiu kai projektas bus bent jau panašesnis į tai, ką galvoju.

Spalvas išsirinkau:
Viršus blizgus kremas
Apačia - Šokolado spalvos Milano ąžuolas
O stalviršis - Magnolia.
user posted image

Kažkaip realybėj man stalviršis labiau į smėlio spalvą nešė, o paveiksliuke į pilką g.gif
Atsakyti
Aga dabar jau supratau, kame kampas ... bigsmile.gif Desimtukas, tai pasirodo vyrukas, greiciausia smulkusis baldininkas bigsmile.gif Tai prasyciau neapgaudineti klijentu , ir nesakyti kad vokiska ir lenkiska, tiek pat skaiciuoja, visi baldininkai, o Cleaf , brangesne uz MDF.... Kokios nesamones lotuliukas.gif
Neterskit baldininku vardo, nevisi taip skaiciuoja kaip jus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airinė*: 29 sausio 2014 - 14:11
QUOTE(Tizide @ 2014 01 29, 14:03)
Sveiki,

Mano virtuvė dar pradiniam projektavimo etape, dar tik dėliojam su dizainerę. Deją, sunkiai sekasi,tai pasirodysiu kai projektas bus bent jau panašesnis į tai, ką galvoju.

Spalvas išsirinkau:
Viršus blizgus kremas
Apačia - Šokolado spalvos Milano ąžuolas
O stalviršis - Magnolia.
user posted image

Kažkaip realybėj man stalviršis labiau į smėlio spalvą nešė, o paveiksliuke į pilką  g.gif

mano kompo ekrane man jie nedera g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2014 01 29, 14:23)
mano kompo ekrane man jie nedera  g.gif

maniškiam irgi ne
Atsakyti
QUOTE(Airinė* @ 2014 01 29, 16:10)
Aga dabar jau supratau, kame kampas ...  bigsmile.gif  Desimtukas, tai pasirodo vyrukas, greiciausia smulkusis baldininkas  bigsmile.gif  Tai prasyciau neapgaudineti klijentu , ir nesakyti kad vokiska ir lenkiska, tiek pat skaiciuoja, visi baldininkai, o Cleaf , brangesne uz MDF.... Kokios nesamones  lotuliukas.gif 
Neterskit baldininku vardo, nevisi taip skaiciuoja kaip jus  4u.gif

buciau linkusi jum pritarti wink.gif ypac kaip po mano omentaru apie viena kita pasiulyma is baldininko mano parase "kad abejotu meistru paciu" as nutylejau.... as zinau kas yra mano meistras ir nesiruosiau teisintis, tik pamasciua kad ilindo i tema moteriskem "patarineti" ir klientu pasigaudyti tongue.gif tik pasirode kad tos moteriskes cia daugiau zino uz tokius "profus" tongue.gif lotuliukas.gif

del tokiu "meistru" teisybes tai ir buna ateina turtinga poniute prakisa plokste belekokia atceit "tik jai atvesta" susimoka anoji ir paskui skalambija kad jau pasidariau tai pasidariau baldus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

va savo meistra gerbiu zu teisybe, dave pigias plokstes dave brangias... nori rinkis, pasake del tu blum tokius arba tokius - rinkis. geriau pasako nei sudeda pigius o paima kaip uz originalius schmoll.gif

nukrypom moteriskai biggrin.gif

Teka pafotkinau pora ploksciu su tavo tuo "metalo" stalvirsiu, jei idomu ikelsiu smile.gif
Atsakyti
Arine, Atkreipiau forumiečių dėmesį į tai, kad jeigu viršutinių spintelių korpusai bus vienos spalvos, o fasadai kitos, tai spintelių apačia matosi. Tada jūs pasakėt, kad matosi tik tada jeigu ūgis 120 cm. Jums net kelios forumietės paaiškino, kad matosi sėdint. Aš pats esu baldininkas ir GAMINU BALDUS LLABAI SMULKMENIŠKOMS PONIOMS, todėl pats sugalvojau viršutines spinteles daryti iš korpuso spalvos ir iš kart perspėju klientes, kad taip bus gražiau, nors klientai dažniausiai net nepagalvoja. Tai ir yra vienas iš daugybės baldų gamybos niuansų į kurį norėjau atkreipti dėmesį.
Niekur nerašiau, kad Cleaf plokštė yra brangesnė negu MDF, prašom neiškraipyti mano minčių. Rašiau, kad MDF neprilygsta Cleaf plokštei. Plokštė fabrike Italijoje pagaminta, o MDF gamina kas netingi Lietuvoje, kas dirbtuvėse, kad garažiuke.
Papildyta:
QUOTE(Airinė* @ 2014 01 29, 14:10)
Aga dabar jau supratau, kame kampas ...  bigsmile.gif  Desimtukas, tai pasirodo vyrukas, greiciausia smulkusis baldininkas  bigsmile.gif  Tai prasyciau neapgaudineti klijentu , ir nesakyti kad vokiska ir lenkiska, tiek pat skaiciuoja, visi baldininkai, o Cleaf , brangesne uz MDF.... Kokios nesamones  lotuliukas.gif 
Neterskit baldininku vardo, nevisi taip skaiciuoja kaip jus  4u.gif

Ne, na čia tai viršūnė. Pati už mane pasako ko aš nesakiu ir pati atsako. doh.gif
Dar ko nesugalvos, aš klientus apgaudinėju... Atkreipiau dėmesį į vieną iš niuansų tai apkaltino nebūtais dalykai... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 29 sausio 2014 - 14:36
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 29, 11:34)
.
Flirt, akivaizdu, kad nesate mačiusi baldų iš tokios plokštės. Čia greičiausiai itališka CLEAF, ir būtent ši yra labai brangi. Ir bet kokiam MDF, kurį net garažuose frezuoja ir dažo Vasia Siever, iki CLEAF plokštės labai toli.

O tai kaip suprast si posta ? Ji nera tokia brangi ,kaip jau nupaisete, blizgi kur kas brangesne ax.gif Ponas pats sau priestaraujat lotuliukas.gif
Gerai Ritandra ir pasake, kad tos moteriskes cia daugiau zino uz tokius "profus" irnesakyk.gif
Atsakyti