Gyvenkime draugiskai
Murmur -
Koks aukštas maišytuvas pirmoj nuotraukoj ...
Koks aukštas maišytuvas pirmoj nuotraukoj ...
QUOTE(Juodai @ 2014 01 29, 11:48)
Teka, va Tavo paspalvintos spintutės:
Man pirmas stalvirsis su visom spalvom grazus, antras ne su viena netinka
QUOTE(kuzyte @ 2014 01 29, 13:08)
Užtai, kad tai Jūsų stalviršis
QUOTE(Juodai @ 2014 01 29, 11:58)
O pas mane pakabinamos spintelės galima sakyti taip padarytos - akivaizdu, kad ir Jūs ne viską žinote ... Per visų spintelių apačią eina fasado spalvos plokštė, kuri užsidengia iš priekio durelėmis. Gaunas toks dvigubas dugnas - balta ir raudona plokštės. Atsidarai spintelę, jos dugnas baltas, bet pasilenkus iš apačios pažiūrėti - raudonas . Viršuje irgi visas spinteles apjungia raudona karūna. Vat .
Tkrai taip , sis varijantas net gi dabar labai daznas
O mes ir gyvenam draugiski, is ginco virsta tiesa
Desimtuk, gal mes koleges, sitoj sriti, kad taip arsiai ginates tik man butu keista, kaip galima skaiciuoti vienoda kaina, brangias ir pigias plokstes taip daroma tada nesaziningai klijentu atzvilgiu....
QUOTE(kuzyte @ 2014 01 29, 11:08)
O man antras su pirma ir antra spalvom, kiti nea Va kokie mes visi skirtingi
As va sitam linke esu atradus kad galima paderinti stalvirsi su plokste:
http://www.diara.lt/Susikurk/Deriniai
http://www.diara.lt/Susikurk/Deriniai
Murmur, labai gera nuoroda, ačiū
QUOTE(Juodai @ 2014 01 29, 12:09)
Užtai, kad tai Jūsų stalviršis
Rimtai Kazkaip biski kitaip jis cia atrodo
QUOTE(Flirt @ 2014 01 29, 12:13)
O man antras su pirma ir antra spalvom, kiti nea Va kokie mes visi skirtingi
QUOTE(kuzyte @ 2014 01 29, 13:18)
Rimtai Kazkaip biski kitaip jis cia atrodo
Na aišku kiek kitaip, juk tai programa apdorotas vaizdelis, be normalaus apšvietimo, šešėlis kiek metasi . Ir kokybė to vaizdo ne pati geriausia. Norint pateikti kuo realistiškesnį/kokybiškesnį vaizdą, pusę dienos sėdėčiau renderindama paveiksliuką su mano "sparčiąja" technika .
Bet lygiai taip pat visos spalvos kiek pakeistos - ir stalviršių, ir fasadų, tad maždaug išsirinkti ar dera jos viena prie kitos galima .
Vat iš čia ėmiau lopinėlį šviesesniam stalviršiui, gal tik mažą paveiksliuką parsisiunčiau, tai vizulkėj kiek susilieja tada raštas .
Gal galit kas mestelt nuorodą, kur plyteles su stalviršiu galima paderint?
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 29, 12:49)
Akivaizdu, kad nevisus niuansus dar žinote. Niekas nedaro tos pačios spintelės iš kelių spalvų. Atidarai spintelę, o jos dugnas vienokios spalvos, o šonai ir viršus kitokios.
Nu daro.. Mano spinteliu apačia ir vienas šonas fasadų spalvos,o vidus baltas,tik briaunas paprašiau perdaryti,kad būtų irgi kreminės,nes man pro uždarytų durelių tarpelius švietė labai.Smulkmeniška aš,anot Airinė* .Dabar dar apžiūrėjau atidarius...Nu gal reikėjo daryt visą vidų dažytą,kad jau būtų visai ledas tsakant