Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(murmur @ 2014 01 29, 11:06)
Man sitoj foto kur Desimtukas pakomentavo tai pjaunasi fakturos fasadu ir stalvirsio. Norisi lygaus neipareigojancio stalvirsio nes fasadai labai graziai banguoti. Prie tokio margo stalvirsio tik vienspalve plokste deciau be jokiu fakturu.
Man čia stalviršio tekstūra (raštas) nedera. Gal ir gali prie šios įdomios, banguotos plokštės būti priderintas kažkoks raštuotas stalviršis, bet tik ne šis parketinis.
Pirmiausiai reikia rinktis spintelių spalvas, o po to prie jų derinti stalvišį, o ne atvirkščiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 29 sausio 2014 - 11:23
QUOTE(Juodai @ 2014 01 29, 12:04)

Nuoroda labai patartina ketinantiems keisti mitybos iprocius i sveikesnius biggrin.gif .Paziurejau ir saldainiu nebenoriu-burnoj ir taip saldu hihihi.gif

QUOTE(Airinė* @ 2014 01 29, 12:16)
Esme tame, kad ir tos pakabinamos spinteles apacia mazai matosi, nebent zmogus 1.20 tai taip, bet juk normaliam ugiui jos net nesimato reik gerokai pasilenkt ,kad ji matytusi ....  O cia foto paimta is apacios todel taip viskas matosi, o istikruju realybej toks dalykas , tikrai nepjauna akies , nebent parinkta plokste 2 tonais skirtumu ...Tada taip... Nesinores nei virtuveje buti  biggrin.gif Juokauju  biggrin.gif

Nesu Sabonis,bet ir ne 1.20,tai man apacia,sedint prie virtuves stalo matosi kuo puikiausiai. Baldininkui irgi tai irodziau,todel virsutiniu spinteliu apacia daze kaip ir fasadus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Airinė* @ 2014 01 29, 11:16)
Tai baldininkai taupo jusu pinigus  4u.gif, o jei noras yra deti i karkasa brangia vokiska ar austriska, tai prasom. Tai priklauso nuo jusu pajamu, o ne tam ,kad baldininkai taupytu del saves....  mirksiukas.gif  Esme tame, kad ir tos pakabinamos spinteles apacia mazai matosi, nebent zmogus 1.20 tai taip, bet juk normaliam ugiui jos net nesimato reik gerokai pasilenkt ,kad ji matytusi ....  O cia foto paimta is apacios todel taip viskas matosi, o istikruju realybej toks dalykas , tikrai nepjauna akies , nebent parinkta plokste 2 tonais skirtumu ...Tada taip... Nesinores nei virtuveje buti  biggrin.gif Juokauju  biggrin.gif

Bent du žmonės, sėdintys pas mane prie stalo mato viršutinių spintelių apačią g.gif
Atsakyti
QUOTE(Airinė* @ 2014 01 29, 11:16)
Tai baldininkai taupo jusu pinigus  4u.gif, o jei noras yra deti i karkasa brangia vokiska ar austriska, tai prasom. Tai priklauso nuo jusu pajamu, o ne tam ,kad baldininkai taupytu del saves....  mirksiukas.gif  Esme tame, kad ir tos pakabinamos spinteles apacia mazai matosi, nebent zmogus 1.20 tai taip, bet juk normaliam ugiui jos net nesimato reik gerokai pasilenkt ,kad ji matytusi ....  O cia foto paimta is apacios todel taip viskas matosi, o istikruju realybej toks dalykas , tikrai nepjauna akies , nebent parinkta plokste 2 tonais skirtumu ...Tada taip... Nesinores nei virtuveje buti  biggrin.gif Juokauju  biggrin.gif

Viskas ten matosi, niekur lenktis nereikia. Užtenka atsisėsti ant kėdės ir turint 2m ūgį spintelės apačią pamatysi. Ir ne veltui, aš ten dedu fasado plokštę. Gali būti viršutinės spintelės iš pigios plokštės, gali būti iš brangios, o kaina klientui nesiskirs. Tai ką ten taupo ir sutaupo baldininkai jūs taip ir nesužinosite. O kalbu čia tam, kad žinotumėte visokius niuansus ir atkreiptumėte į tai dėmesį.
Flirt, akivaizdu, kad nesate mačiusi baldų iš tokios plokštės. Čia greičiausiai itališka CLEAF, ir būtent ši yra labai brangi. Ir bet kokiam MDF, kurį net garažuose frezuoja ir dažo Vasia Siever, iki CLEAF plokštės labai toli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 29 sausio 2014 - 11:45
QUOTE(lietinga @ 2014 01 29, 11:32)
Nuoroda labai patartina ketinantiems keisti mitybos iprocius i sveikesnius biggrin.gif .Paziurejau ir saldainiu nebenoriu-burnoj ir taip saldu hihihi.gif
Nesu Sabonis,bet ir ne 1.20,tai man apacia,sedint prie virtuves stalo matosi kuo puikiausiai. Baldininkui irgi tai irodziau,todel virsutiniu spinteliu apacia daze kaip ir fasadus smile.gif

Ai jei sedint , tai taip matosi... Bet cia, jau zmogaus smulkmeniskumas. Pvz, man taip kaip sioj foto, dureliu spalva ir virsutiniu apacia tikrai nepjauna akies mirksiukas.gif Kur kas labiau pjauna dureliu ir stalvirsio tekstura mirksiukas.gif Oi visiokiu juk zmoniu yra ... As dirbu su klijentais, butent sioj srity, tai prisiklausius tiek, kad man net i galva nesautu tokiu minciu.... doh.gif Pvz, tos kojeles, juodos plastikines, kodel jos tik juodos ? blink.gif Ir visiskai nesvarbu, kad uzsidengia apacia, ir ju net nesimato.... doh.gif Nu zodziu...
Visi mes skirtingi ir individualus , kitaip cia nebutu smagiu diskusiju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airinė*: 29 sausio 2014 - 11:41
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 29, 10:34)
Flirt, akivaizdu, kad nesate mačiusi tokios plokštės. Čia greičiausiai itališka CLEAF, ir būten ši yra labai brangi.

Tikrai esu macius ir ne vienoj vietoj, zinau kad ji nepigi biggrin.gif Nebutinai, kas nepigu turi nepigiai ir atrodyt mirksiukas.gif Aisku cia mano nuomone, kitam gal grazu, bet man uz dyka nereiketu schmoll.gif
Na cia gal mano iskreiptas skonis, nezinau biggrin.gif Pas kiek baldininku ejau, tiek sitokia ir kiso su pasididziavimu biggrin.gif Taciau isgirde mano nuomone akis isversdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 29, 11:34)
Viskas ten matosi, niekur lenktis nereikia. Užtenka atsisėsti ant kėdės ir turint 2m ūgį spintelės apačią pamatysi. Ir ne veltui, aš ten dedu fasado plokštę. Gali būti viršutinės spintelės iš pigios plokštės, gali būti iš brangios, o kaina klientui nesiskirs. Tai ką ten taupo ir sutaupo baldininkai jūs taip ir nesužinosite. O kalbu čia tam, kad žinotumėte visokius niuansus ir atkreiptumėte į tai dėmesį.
Flirt, akivaizdu, kad nesate mačiusi baldų iš tokios plokštės. Čia greičiausiai itališka CLEAF, ir būtent ši yra labai brangi.

Kaip tai nesiskirs is pigios lenkiskos ar brangios vokiskos plokstes ? g.gif biggrin.gif Tai pasakykite baldininkui, kad ten kur nesimato , dedat pigesne plokste, o ten kur matosi brangesne, ir paskaiciuos ,kaip priklauso, juk kaina tai stipriai skiriasi...oi kaip stiprii...

Zinau labai gerai visus niuansus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airinė*: 29 sausio 2014 - 11:51
Teka, va Tavo paspalvintos spintutės:
Su pirma spalva - W1000 Premium Balta, blizgi:

user posted image

Su antra - U104 Alabasteris:

user posted image

Su trečia - U156 Smėlinė:

user posted image

Su ketvirta - malaga blizganti:

user posted image

Tiesa, tų blizgių blizgumas nelabai matos čia hihihi.gif, tik kiek rankenėlės atspindys išduoda, bet gal vaizdą susidarysi wink.gif. Palikau abu stalviršius, nes tas šviesesnis Tau lyg irgi patiko smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Airinė* @ 2014 01 29, 11:45)
Zinau labai gerai visus niuansus  mirksiukas.gif

Akivaizdu, kad nevisus niuansus dar žinote. Niekas nedaro tos pačios spintelės iš kelių spalvų. Atidarai spintelę, o jos dugnas vienokios spalvos, o šonai ir viršus kitokios. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 29 sausio 2014 - 11:51
QUOTE(lietinga @ 2014 01 29, 12:32)

Aha, tikrai saldžios nuotraukytės hihihi.gif... Bet kas galėtų paneigti, kad ne ramios g.gif ... aišku, yra kelios ir ryškesnės... ax.gif
Nu bet ką norėjau pasakyt, kad turim krūūūūūvą atspalvių, kurių, deja, bijom rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 29, 11:49)
Akivaizdu, kad nevisus niuansus dar žinote. Niekas nedaro tos pačios spintelės iš kelių spalvų. Atidarai spintelę, o jos dugnas vienokios spalvos, o šonai ir viršus kitokios.  doh.gif

Zinau, patikek mirksiukas.gif Nepulsiu aiskinti is kur ax.gif O pati tai tikrai, kad nesi susipazinus su visais niuansais. Taip cia italu Cleaf plokste , bet jos kaina tikrai nebrangesne nei dazytas MDF . Jos kaina beveik tokia pat kaip vokiskos, keliu litu skirtumu... mirksiukas.gif Nebent baldininkai tavo uzsideda antkaini mirksiukas.gif

Panasu ,kad nesupratai ka norejau pasakyti.... as ir nesakau, kad tai is kitos spalvos plokstes. As kalbu apie duota pavyzdi, ta foto. Jei fasadas is tos baltos banguotos , tai sonai is lygios baltos , tikrai nesipjauna , nebet esi smulkmeniska iki panagiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airinė*: 29 sausio 2014 - 11:56
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 29, 12:49)
Akivaizdu, kad nevisus niuansus dar žinote. Niekas nedaro tos pačios spintelės iš kelių spalvų. Atidarai spintelę, o jos dugnas vienokios spalvos, o šonai ir viršus kitokios.  doh.gif

O pas mane pakabinamos spintelės galima sakyti taip padarytos - akivaizdu, kad ir Jūs ne viską žinote ax.gif ... Per visų spintelių apačią eina fasado spalvos plokštė, kuri užsidengia iš priekio durelėmis. Gaunas toks dvigubas dugnas - balta ir raudona plokštės. Atsidarai spintelę, jos dugnas baltas, bet pasilenkus iš apačios pažiūrėti - raudonas tongue.gif . Viršuje irgi visas spinteles apjungia raudona karūna. Vat 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 29 sausio 2014 - 12:00