Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Juodai @ 2014 01 29, 11:30)
Kaip tai - juodas yra juodas? Tai norit pasakyt tas raštas nesimato? Tai kam jis yra tada? Beje nuotraukoj jis man rudas atrodo  smile.gif , bet čia fotiko išdaigos.
Senoj virtuvėj turėjom papigiai laminatą - atlaikė puikiausiai, aišku keliose vietose prie plautuvės matės nusitrynimai - daugiausiai mindoma vieta. Dabar susidėjom brangų 34 atsparumo klasės Alloc laminatą, kuriam suteikiama viso gyvenimo garantija. Sakot maža virtuvė - tai dėkit brangesnį/atsparesnį laminatą ir nesukit galvos  4u.gif . Apie linoleumus ir kamštines dangas ir dar kokias kitokias neturiu nė patirties nė nuomonės. Gal kas kitas pakomentuos ką mirksiukas.gif .

aciu uz atsakyma 4u.gif kad blush2.gif nezinau kur ieskot geresnio? zadam det geresni det bet , kad kiek uzmaciau kad ti 31 ir 32 , o jie man tikrai nezavi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2014 01 29, 11:19)
sveikos mergytes  turiu jum klausima kas gali atsakyti , truputi virtuve tvarkom noriu paklausti del grindu dangos kuria geriau deti. Vyras plyteliu,parketo,nedes  blush2.gif ,tai kazi kokia danga geriau deti, linoliauma, kamstine danga , viniline,ar dar kokia? blush2.gif

O kodel vyras toks grieztas?
Kokie dar linoliaumai ir viniles? blink.gif Ja geriau moliu tada isgristi, jei griztam i pirmykste santvarka.
Kamstine danga netinka, kur daug dregmes!
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 29, 10:35)
Kokie dar linoliaumai ir viniles? blink.gif  Ja geriau moliu tada isgristi, jei griztam i pirmykste santvarka.

Nu tu Žalia Rūta.. (aš ir tipo nusikeikiau lotuliukas.gif ) Visai nuo gyvenimo atsilikus hah.gif Ryškai interjero madų neseki unsure.gif
http://www.skrastas....ried=2011-12-01
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 01 29, 11:43)
Nu tu Žalia Rūta.. (aš ir tipo nusikeikiau  lotuliukas.gif ) Visai nuo gyvenimo atsilikus hah.gif Ryškai interjero madų neseki  unsure.gif
http://www.skrastas....ried=2011-12-01

Na tai as ta pati sakau, geriau jau griztam prie naturalumo, nei baisu chemini linoliauma. tongue.gif
Suprasciau dar kalba butu apie siuolaikini marmoliauma, bet tai vel netinkamas dregmei..
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2014 01 29, 11:19)
sveikos mergytes  turiu jum klausima kas gali atsakyti , truputi virtuve tvarkom noriu paklausti del grindu dangos kuria geriau deti. Vyras plyteliu,parketo,nedes  blush2.gif ,tai kazi kokia danga geriau deti, linoliauma, kamstine danga , viniline,ar dar kokia? blush2.gif

Čia mamytės gyrė kažkokią dangą, gal Jums tinkama būtų? kaina nemaža, bet jei reikia nedaug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 29, 11:48)
Na tai as ta pati sakau, geriau jau griztam prie naturalumo, nei baisu chemini linoliauma.  tongue.gif
Suprasciau dar kalba butu apie siuolaikini marmoliauma, bet tai vel netinkamas dregmei..

as asmeniskai noriu labai betoniniu grindu smile.gif bet nebus tokio schmoll.gif kodel viniles netinka dregnom pataltom , as cia skaiciau blush2.gif
www.iris.lt/grindu-danga
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 28, 21:14)
user posted image

Yra tekę matyti baldus iš plokštės su tokia faktūra, atrodo labai įdomiai ir gražiai. Čia matosi su blizgia plokšte paderinta. Bet štai vienas tokio derinimo ir brangių fasadų trukumas labai gerai matosi šioje nuotraukoje. Norėdami sutaupyti baldininkai korpusas daro iš pačios pigiausios LMDP. Tačiau, tokiu atveju matosi skirtinga viršutinių spintelių apačia. Šioje nuotraukoje matosi, kad viršutinių spintelių korpusai pagaminti iš kažkokios trečios vienspalvės plokštės. Jeigu MDF fasadai, tai nieko kito ir nepadarysi, taip ir bus, bet jeigu LMDP, tai aš iš vienspalvės, pigesnės plokštės darau tik apatines spinteles, o viršutines spinteles, todėl, kad matosi apačia, darau iš fasado spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 29 sausio 2014 - 11:12
QUOTE(Freke @ 2014 01 28, 13:26)
o de spalvu man grazu paziuret baltas virtuves, bet pvz vienu metu vokieciuose labai populiarios buvo glanz ir kokia saliotine. turiu kelis baldu bukletelius parsivezus. ir mastau. na max pusvalandis.... cepelinu tokioj jau negaleciau gaminti pro langa issokciau blink.gif

matyt zmones atsikanda tu spalvu su laiku. dabar pas mane ramybes periodas ir dairausi i sviesias pastelines spalvas.

va mindijos grazi virtuve bet man per balta, bet jeigu jai gerai tai ko gi ne 4u.gif

Taip. Aie spalvas. Kodėl mūsuose įsivaizduoja, kad interjeras su spalvom ,tai būtinai kažkas vat tokio ? Kodė ne taip vat? Kuom šitie interjerai ne ramūs? Nepažįstam mes spalvų schmoll.gif . Žinom tik balta/juoda/ruda/raudona/žalia/geltona/mėlyna ... ir visagalė BEIGE lotuliukas.gif . O vat kiek spalvų yra - ir tai dar ne visos mirksiukas.gif .

QUOTE(gobsiukas @ 2014 01 29, 11:34)
aciu uz atsakyma 4u.gif kad  blush2.gif nezinau kur ieskot geresnio? zadam det geresni det bet , kad kiek uzmaciau kad ti 31 ir 32 ,  o jie man tikrai nezavi blush2.gif

Pažiūrėkit čia 4u.gif
Atsakyti
Man sitoj foto kur Desimtukas pakomentavo tai pjaunasi fakturos fasadu ir stalvirsio. Norisi lygaus neipareigojancio stalvirsio nes fasadai labai graziai banguoti. Prie tokio margo stalvirsio tik vienspalve plokste deciau be jokiu fakturu.
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 29, 09:58)
Yra tekę matyti baldus iš tokios plokštės, atrodo labai įdomiai ir gražiai. Čia matosi su blizgia plokšte paderinta. Bet štai vienas tokio derinimo ir brangių fasadų trukumas labai gerai matosi šioje nuotraukoje. Norėdami sutaupyti baldininkai korpusas daro iš pačios pigiausios LMDP. Tačiau, tokiu atveju matosi skirtinga viršutinių spintelių apačia. Šioje nuotraukoje matosi, kad viršutinių spintelių korpusai pagaminti iš kažkokios trečios vienspalvės plokštės. Jeigu MDF fasadai, tai nieko kito ir nepadarysi, taip ir bus, bet jeigu LMDP, tai aš iš vienspalvės, pigesnės plokštės darau tik apatines spinteles, o viršutines spinteles, todėl, kad matosi apačia, darau iš fasado spalvos.

Dabar matyt labai ant bangos tos rastuotos blizgancios plokstes, nes visi baldininkai siulo. Man asmeniskai tokia labai pigiai atrodo ax.gif Kicas ar kaip ten galim pavadint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 29, 12:06)

visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 29, 10:58)
Yra tekę matyti baldus iš tokios plokštės, atrodo labai įdomiai ir gražiai. Čia matosi su blizgia plokšte paderinta. Bet štai vienas tokio derinimo ir brangių fasadų trukumas labai gerai matosi šioje nuotraukoje. Norėdami sutaupyti baldininkai korpusas daro iš pačios pigiausios LMDP. Tačiau, tokiu atveju matosi skirtinga viršutinių spintelių apačia. Šioje nuotraukoje matosi, kad viršutinių spintelių korpusai pagaminti iš kažkokios trečios vienspalvės plokštės. Jeigu MDF fasadai, tai nieko kito ir nepadarysi, taip ir bus, bet jeigu LMDP, tai aš iš vienspalvės, pigesnės plokštės darau tik apatines spinteles, o viršutines spinteles, todėl, kad matosi apačia, darau iš fasado spalvos.

Tai baldininkai taupo jusu pinigus 4u.gif, o jei noras yra deti i karkasa brangia vokiska ar austriska, tai prasom. Tai priklauso nuo jusu pajamu, o ne tam ,kad baldininkai taupytu del saves.... mirksiukas.gif Esme tame, kad ir tos pakabinamos spinteles apacia mazai matosi, nebent zmogus 1.20 tai taip, bet juk normaliam ugiui jos net nesimato reik gerokai pasilenkt ,kad ji matytusi .... O cia foto paimta is apacios todel taip viskas matosi, o istikruju realybej toks dalykas , tikrai nepjauna akies , nebent parinkta plokste 2 tonais skirtumu ...Tada taip... Nesinores nei virtuveje buti biggrin.gif Juokauju biggrin.gif
Atsakyti