Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

As planuojant virtuve atsizvelgciau pirmiausia i patalpos spalvine gama (arba planuociau viska kartu, ne tik baldus ypac jei virtuve kartu su svetaine ir tai yra naujai remontuojami namai). Ir dar labai gera pagalba yra realus pavyzdziai internete , padeda suprasti kas tau grazu ir kur link eiti wink.gif
Ypatingai viska apgalvoti reiktu tiems kurie patys kuria namus, be dizaineriu pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 28, 22:14)
dar man sitas stalvirsis idomus jei kalbam apie juoda, ir gerai ziurisi. gal kas turi ar zino kaip jo prieziura?

Labai įpareigojantis stalviršis savo raštais, manyčiau... g.gif . Prie jų reikės derinti aplinką.
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 28, 22:14)
sita kur sakiua neduoda ramybes, bendradarbes sitas stalvirsis tai sake ir gindis paderinti nebuvo bedos ir labai jau graziai dera ir atrodo smile.gif

Na, man stalviršiai grindų/parketo imitacijos tai vėjas kažkoks doh.gif . Prie grindų derinti, tai nereiškia, kad parketo raštą dėt. Spalviškai reikia derinti.

QUOTE(kuzyte @ 2014 01 29, 08:33)
as prie baltu blizgiu spinteliu dejau va sita

Labai gražus stalviršis wub.gif. Turėtų būti praktiškas, raštas neįpareigojantis - super thumbup.gif .

QUOTE(Teka @ 2014 01 29, 10:17)
aha, šis neblogas atrodo

bet aš jau apie kakavinius fasadus galvoju hihihi.gif

turiu laiko mėtytis, tai mėtaus, ale greit teks apsispręst. tas stalviršis, kur vakar įmečiau labai patiko vyrui, tas mėgsta tokius visokius sendintus metalus. kažin gyvai koks vaizdas bus

Teka, va Tau spintutes paspalvinau 4u.gif

user posted image

Pirma su tuom Kuzytes stalviršiu, antra su "surūdijusiu". Nė viena, nė kita gerai neatrodo schmoll.gif . Prašytųsi šviesesnių fasadų smile.gif . Turbūt nuo baltų niekur nepabėgsi tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 29, 10:11)
Labai įpareigojantis stalviršis savo raštais, manyčiau...  g.gif . Prie jų reikės derinti aplinką.

Na, man stalviršiai grindų/parketo imitacijos tai vėjas kažkoks doh.gif . Prie grindų derinti, tai nereiškia, kad parketo raštą dėt. Spalviškai reikia derinti.
Labai gražus stalviršis   wub.gif. Turėtų būti praktiškas, raštas neįpareigojantis - super thumbup.gif .
Teka, va Tau spintutes paspalvinau  4u.gif

Pirma su tuom Kuzytes stalviršiu, antra su "surūdijusiu". Nė viena, nė kita gerai neatrodo  schmoll.gif . Prašytųsi šviesesnių fasadų  smile.gif . Turbūt nuo baltų niekur nepabėgsi  tongue.gif .

Juodai, nu tu auksas, kaip visad wub.gif Aha, aš jau ir matau, kad ne ypač su kakaviniu, nebent šviesiai šviesiai kakaviniu smile.gif arba kitokiu stalviršiu smile.gif paspalvink man dar kaip nors kitaip ax.gif jei netingi
jaučiu prie to mano surūdijusio stalviršio turėtų tikt kažkas į gelsvumą, ryžumą gal, ane?

aaaaaaaaa lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 29 sausio 2014 - 10:14
QUOTE(Mindija @ 2014 01 28, 22:15)
Kai buvau 1000-je plytelių tų medžių pasiimt, tai užmačiau, kad naujų plautuvių pavyzdžių atsirado.

Patraukliai atrodo tos plautuvės smile.gif . Jaučiu priežiūra lengva, nes tokios nupoliruotos jos, o ir prie padėklo tada mažiau darbo - visai patiko man ax.gif .

QUOTE(Teka @ 2014 01 29, 11:14)
paspalvink man dar kaip nors kitaip  ax.gif jei netingi

aaaaaaaaa lotuliukas.gif

Ok, paspalvinsiu, ale Tu įdėk spalvų, kokiom nori, kad spalvinčiau mirksiukas.gif , taip greičiau bus, o tai nespėliosiu aš, kokia spalva Tau geriausia mirksiukas.gif . Be to vienas kompas rodo vienaip, kitas kitaip, o kai įdėsi, tai su ta pačia ir pavarysiu 4u.gif .
Atsakyti
sveikos mergytes turiu jum klausima kas gali atsakyti , truputi virtuve tvarkom noriu paklausti del grindu dangos kuria geriau deti. Vyras plyteliu,parketo,nedes blush2.gif ,tai kazi kokia danga geriau deti, linoliauma, kamstine danga , viniline,ar dar kokia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2014 01 29, 11:19)
tai kazi kokia danga geriau deti

Pas mus - laminatas 4u.gif
Atsakyti
Teka Teka Teka as yave labai gerai suprantu...

o del to juodo rastuoto tai juodas yra juodas g.gif tas rastas jis irgi juodas, nemanau kad derinti reiks kažka?

o aš šiandien nusprendžiau neiti i darba ir važiuoju po salonus gyvai kokias virtuves apziurėsiu tongue.gif dar i plyteliu turgu nuleksiu, reikia 15 kv mazam kalidoriukui grindim, gal kokia akcija bus...

pasiziuresiu stalvirsius, pasiziuresiu atspalvius ax.gif gal kils kokia mintis. Jei ka rasiu gero pafotografuosiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 29, 10:17)
Ok, paspalvinsiu, ale Tu įdėk spalvų, kokiom nori, kad spalvinčiau  mirksiukas.gif , taip greičiau bus, o tai nespėliosiu aš, kokia spalva Tau geriausia  mirksiukas.gif . Be to vienas kompas rodo vienaip, kitas kitaip, o kai įdėsi, tai su ta pačia ir pavarysiu  4u.gif .

ok bigsmile.gif
http://www.termopala...alaga-blizganti

http://www.finumedis...ex.php?cid=1947

http://www.finumedis...ex.php?cid=1941

http://www.finumedis...ex.php?cid=1499

nerandu ant smūgio nieko gražaus, o ir mano kompas spėju tamsiau rodo. čia kelios spalvytės, primesk su jom mano tą rūdžių stalviršį. vėliau, grįžus, gal dar paieškosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 29, 11:21)
Pas mus - laminatas  4u.gif

jo man vyras siule laminato bet pas mus labai maza virtuvele, tai bijau kad jis greit nusideveves , tad man laminatas kazkodel atrodo nepatikimai tai ir kyla klausimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 29, 10:22)
Teka Teka Teka  as yave labai gerai suprantu...

o del to juodo rastuoto tai juodas yra juodas g.gif  tas rastas jis irgi juodas, nemanau kad derinti reiks kažka?

o aš šiandien nusprendžiau neiti i darba ir važiuoju po salonus gyvai kokias virtuves apziurėsiu  tongue.gif  dar i plyteliu turgu nuleksiu, reikia 15 kv mazam kalidoriukui grindim, gal kokia akcija bus...

pasiziuresiu stalvirsius, pasiziuresiu atspalvius  ax.gif  gal kils kokia mintis. Jei ka rasiu gero pafotografuosiu  cool.gif

friends.gif

tu ne iš vilniaus? grindų išparduotuvėj būna gerų kainų grindų dangų
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 29, 11:22)
o del to juodo rastuoto tai juodas yra juodas g.gif  tas rastas jis irgi juodas, nemanau kad derinti reiks kažka?

Kaip tai - juodas yra juodas? Tai norit pasakyt tas raštas nesimato? Tai kam jis yra tada? Beje nuotraukoj jis man rudas atrodo smile.gif , bet čia fotiko išdaigos.

QUOTE(gobsiukas @ 2014 01 29, 11:25)
jo man vyras siule laminato bet pas mus labai maza virtuvele, tai bijau kad jis greit nusideveves , tad man laminatas kazkodel atrodo nepatikimai  tai ir kyla klausimas blush2.gif

Senoj virtuvėj turėjom papigiai laminatą - atlaikė puikiausiai, aišku keliose vietose prie plautuvės matės nusitrynimai - daugiausiai mindoma vieta. Dabar susidėjom brangų 34 atsparumo klasės Alloc laminatą, kuriam suteikiama viso gyvenimo garantija. Sakot maža virtuvė - tai dėkit brangesnį/atsparesnį laminatą ir nesukit galvos 4u.gif . Apie linoleumus ir kamštines dangas ir dar kokias kitokias neturiu nė patirties nė nuomonės. Gal kas kitas pakomentuos ką mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 29, 12:25)
friends.gif

tu ne iš vilniaus? grindų išparduotuvėj būna gerų kainų grindų dangų

ne Kaunas biggrin.gif man reikia akmens mases glazuruotu. ermitaze 80 proc plytelem bet nieko gero neuzmačiau...

man kazko tokio reikia, cia tai is senuku fotkinta bet noriu biskiuka kokybiskesniu.

user posted image
Atsakyti