Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

Tas kur sakiau Jums bus per šviesus. Begalės tų stalviršių spavų. Aš klientams siūlau Phleiderer. Mano paletėje 41 viena spalva. Kiti gamintojai jau kitokias spalvas siūlo. Pirmiausiai reikia išsirinkti fasadus, tada prie jų derinti stalviršį, o ne atvirkščiai. Tas paskutinėje mano įdėtoje nuotraukoje toks labai savotiškas. Hiteak vadinasi. Jis lyg ir pilkas, bet tas pikumas kokio tai rusvumo turi. Tas raštas ir ta spalva kaižkaip labai šviežiai atrodo. Nuotrauka to neperteikia. Vienai klientei esu daręs virtuvę su tokiu stalviršių. Ji labai ilgai rinkos, vis dvejojo kokį dėti. Aš iš karto mačiau, kad tas geriausiai tinka. Na, kai galų gale atvežiau ir uždėjau stalviršį, tai labai džiaugėsi savo pasirinkimu ir vis kartojo koks gražus stalviršis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 28 sausio 2014 - 20:46
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 28, 21:24)
Nemeta man guglas slim fit praustuvu unsure.gif Tik dzinsus lotuliukas.gif

aha, man irgi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 28, 20:38)
Tas kur sakiau Jums bus per šviesus. Begalės tų stalviršių spavų. Aš klientams siūlau Phleiderer. Mano paletėje 41 viena spalva. Kiti gamintojai jau kitokias spalvas siūlo. Pirmiausiai reikia išsirinkti fasadus, tada prie jų derinti stalviršį, o ne atvirkščiai. Tas paskutinėje mano įdėtoje nuotraukoje toks labai savotiškas. Hiteak vadinasi. Jis lyg ir pilkas, bet tas pikumas kokio tai rusvumo turi. Tas raštas ir tas spalva kaižaip labai šviežiai atrodo. Nuotrauka to neperteikia. Vienai klientei esu daręs virtuvę su tokiu stalviršių. Ji labai ilgai rinkos, vis dvejojo kokį dėti. Aš iš karto mačiau, kad tas geriausiai tinka. Na, kai galų gale atvežiau ir uždėjau stalviršį, tai labai džiaugėsi savo pasirinkimu  ir vis kartojo kos gražus stalviršis.

o tos virtuvės foto neturit aišku
Atsakyti
Googlinkit franke qax 210;) Man patiko, atsisakiau tik del to kad apie maisytuva pribega vandens, pabijojau sugadint stalvirsi.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 28, 21:54)
Googlinkit franke qax 210;) Man patiko, atsisakiau tik del to kad apie maisytuva pribega vandens, pabijojau sugadint stalvirsi.

tai tada ir as bijau ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 28, 22:21)
man jis buvo kritęs į akį, bet kažkaip buvau visai apie jį pamiršus ir kai šiandien dešimtukas prašneko apie kažką panašaus, prisiminiau.

padidinau, tai man fainas thumbup.gif reiks dar prisiruošt nuvykt gyvai pažiūrėt

user posted image

dar man sitas stalvirsis idomus jei kalbam apie juoda, ir gerai ziurisi. gal kas turi ar zino kaip jo prieziura?

user posted image

sita kur sakiua neduoda ramybes, bendradarbes sitas stalvirsis tai sake ir gindis paderinti nebuvo bedos ir labai jau graziai dera ir atrodo smile.gif

user posted image

derinukas va su gelsva...
Papildyta:
user posted image

va tik tamsesnis smile.gif
Atsakyti
Kai buvau 1000-je plytelių tų medžių pasiimt, tai užmačiau, kad naujų plautuvių pavyzdžių atsirado.
Įdomios kažkokios, tiesą pasakius labai nesigilinau, bet pati plautuvė akmens masės, o padėklas iš stiklo g.gif

Kažkas čia gal panašaus, nes kaina, jei gerai pamenu, apie 700-800Lt ir buvo ax.gif

user posted image

http://www.vandeniai...vadratines/1041
http://www.vandeniai...vadratines/1040
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 28, 21:14)
user posted image

dar man sitas stalvirsis idomus jei kalbam apie juoda, ir gerai ziurisi. gal kas turi ar zino kaip jo prieziura?

Man sitas stalvirsis irgi ramybes neduoda... Juolab kad noreciau virtuves uzbaigimo ir stalo tokiu pat stalvirsiu, tad betkokios makliakos su tasskiukais negaleciau rinktis..
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 01 28, 22:11)
Man sitas stalvirsis irgi ramybes neduoda... Juolab kad noreciau virtuves uzbaigimo ir stalo tokiu pat stalvirsiu, tad betkokios makliakos su tasskiukais negaleciau rinktis..

o man tas stalviršis baisiai nepraktiškas atrodo unsure.gif turėjau kažkuo panašu, tai košmarėli košmarėli, šluoste perbraukei ir būtinai nusausink, nes dryžiai stovo. Bet ne lygiai tokį, tai negaliu teigti, kad su šiuo bus tas pats. Dabar turiu taškuota, tai nėra net ką lyginti ax.gif manau vėl imsiu taškuotą su apelsino žievelės faktūra. O plokštės tai noriu blizgios, net silpna kaip noriu, nežinau ar teisingas tas noras, bet spalvą jau nužiūrėjau magnolijos. Sakė, kad plokštė dengta folija, tai čia lmf vadinama ar kokia?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 01 29, 00:11)

Gal reim pasiimt pas baldininka koki gabala? Pasidarysiu pjaustymo lentele smile.gif))) nes jis graziai ziurisi. Ga
L kas dar tures nuomoniu?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 28, 19:56)
Dešimtuk, o koks ten jums stalviršis gražus, suaižėjęs kokis tai? smile.gif

Man šis gal nieko būtų, gal esat matę gyvai? Kaip sunku orentuotis tuose gabaliukuose ir dar internete
http://www.termopala...s-rudas-metalas

as prie baltu blizgiu spinteliu dejau va sita http://www.egger.com...-...92 21&Nao=0, man labai graziai ziurisi, labai praktiskas jokiu trupiniu nesimato thumbup.gif kai pabaigs pilnai virtuve nufotografuosiu, manau jis su visom sviesiom spalvom deretu
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2014 01 29, 07:33)
as prie baltu blizgiu spinteliu dejau va sita http://www.egger.com...-...92 21&Nao=0, man labai graziai ziurisi, labai praktiskas jokiu trupiniu nesimato thumbup.gif kai pabaigs pilnai virtuve nufotografuosiu, manau jis su visom sviesiom spalvom deretu

aha, šis neblogas atrodo

bet aš jau apie kakavinius fasadus galvoju hihihi.gif

turiu laiko mėtytis, tai mėtaus, ale greit teks apsispręst. tas stalviršis, kur vakar įmečiau labai patiko vyrui, tas mėgsta tokius visokius sendintus metalus. kažin gyvai koks vaizdas bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 29 sausio 2014 - 09:18