Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 28, 19:07)
O kaip graziai pasidaryti ne su akmens stalvirsiu? Mestelkit kas kokia ideja 4u.gif

Patinkamą kriauklę įdėjai ir gražu. Ar norisi "kad tik nežmoniškai, kad tik kitoniškai"? smile.gif
Atsakyti
Dešimtuk, o koks ten jums stalviršis gražus, suaižėjęs kokis tai? smile.gif

Man šis gal nieko būtų, gal esat matę gyvai? Kaip sunku orentuotis tuose gabaliukuose ir dar internete
http://www.termopala...s-rudas-metalas
Atsakyti
Yra slim fit kriaukles, uzsideda ant stalvirsio bet turi itin plona krasteli. Svarsciau toki varianta.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 28, 21:56)

Man šis gal nieko būtų, gal esat matę gyvai? Kaip sunku orentuotis tuose gabaliukuose ir dar internete

sito turiu gyva pvz, jis toks grubletas bet man baldininkas labai ji patare, labai dekingas ir jis toks kaip akmens mases. Sake reiks pavalyt nes tas grubletumas yra bet sake jis ziurisiu gerai prie betkokiu spinteliu smile.gif sitas atidetas i mano "galimus"

man su stalvirsiu tai nera bedos bet su spintelem sunkiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 28, 20:51)
Patinkamą kriauklę įdėjai ir gražu. Ar norisi "kad tik nežmoniškai, kad tik kitoniškai"? smile.gif

Oj ne, bet norisi, kad nesimatytu krastu unsure.gif

QUOTE(murmur @ 2014 01 28, 20:58)
Yra slim fit kriaukles, uzsideda ant stalvirsio bet turi itin plona krasteli. Svarsciau toki varianta.

Gal koki pvz? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 28, 20:08)
sito turiu gyva pvz, jis toks grubletas bet man baldininkas labai ji patare, labai dekingas ir jis toks kaip akmens mases. Sake reiks pavalyt nes tas grubletumas yra bet sake jis ziurisiu gerai prie betkokiu spinteliu smile.gif sitas atidetas i mano "galimus"

man su stalvirsiu tai nera bedos bet su spintelem sunkiau  doh.gif

žėk, užmačiau kakavinius fasadus, gal šviesesnius kiek, bet tokie nieko irgi visai. ir ne balti biggrin.gif su tuo stalviršiuku primečiau. aišku vaizdas nekoks, bet nu vistiek orentyrui biggrin.gif

user posted image

ir ši nieko
https://www.google.l...p...2F;1000;667
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 28 sausio 2014 - 20:16
QUOTE(Teka @ 2014 01 28, 20:56)

http://www.termopala...s-rudas-metalas

Pasideliok paint'e is tu gabaliuku didesni plota, gal kiek aiskiau bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 28, 20:18)
Pasideliok paint'e is tu  gabaliuku didesni plota, gal kiek aiskiau bus mirksiukas.gif

man jis buvo kritęs į akį, bet kažkaip buvau visai apie jį pamiršus ir kai šiandien dešimtukas prašneko apie kažką panašaus, prisiminiau.

padidinau, tai man fainas thumbup.gif reiks dar prisiruošt nuvykt gyvai pažiūrėt
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 28, 22:13)

ta pilka blizgi gera, yra pilka ir ruda (bent pas mane) tavo tas sudejimas su stalvirsiu tai man niurokas, na sakau ta pilka tokia negyva spalva. nors siaip ji tokia metalik, blizgi. patinka man ji.

o tas pvz geras, labai grazus, bet va stalvirsis toks gyvesnis.

dar atsiusiu foto kur man vienas stalvirsis neduoda ramybes. einu fotkint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 28, 20:21)
ta pilka blizgi gera, yra pilka ir ruda (bent pas mane) tavo tas sudejimas su stalvirsiu tai man niurokas, na sakau ta pilka tokia negyva spalva. nors siaip ji tokia metalik, blizgi. patinka man ji.

o tas pvz geras, labai grazus, bet va stalvirsis toks gyvesnis.

dar atsiusiu foto kur man vienas stalvirsis neduoda ramybes. einu fotkint biggrin.gif

tau ten matosi pilka????? aš dėjau kakavinę blink.gif ir vadinasi ji kakavinė
Atsakyti
Nemeta man guglas slim fit praustuvu unsure.gif Tik dzinsus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 28, 20:24)
Nemeta man guglas slim fit praustuvu unsure.gif Tik dzinsus lotuliukas.gif

lotuliukas.gif guglas šioje temoje nesėdi, iš kur jam žinot, kad slim fit ne tik džinsai būna biggrin.gif
Atsakyti