Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

O kas tas kargiukas? biggrin.gif blush2.gif

Man toks klausimas, kai renkates baldu gamintoja, tai ziurite pagal savo vietove, ar nebijote ir kitu miestu?

Kazkaip Vilniaus gamintoju mazai turiu unsure.gif Parekomenduokite kazka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 21, 10:09)
O kas tas kargiukas? biggrin.gif  blush2.gif

Man toks klausimas, kai renkates baldu gamintoja, tai ziurite pagal savo vietove, ar nebijote ir kitu miestu?

Kazkaip Vilniaus gamintoju mazai turiu unsure.gif Parekomenduokite kazka 4u.gif

Karkiukais vadinami kargo krepšiai. Tai toks metalinis konteineris kuris išvažiuoja iš siauros apatinės spintelės. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 21 sausio 2014 - 11:25
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 21, 12:18)
Karkiukais vadinami kargo krepšiai. Tai toks metalinis konteineris kuris išvažiuoja iš siauros apatinės spintelės.  smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 18, 12:13)
user posted image
sveikos, kad neateiciau be nieko tai sumeciau bendra vaizda busimos virtuves (neklauskite kur orkaite ar indaplove) tiesiog dar nesusitariu su savim kaip daryt. Jusu nuomone?

1) ar virtuve daryti toje sienoje kur dabar ar prie lango (desne)
kadangi ilgoji siena 6.38 m o trumpoji 4.9 m tai vietos netruksta.

QUOTE(Ritandra @ 2014 01 19, 20:58)
user posted image

Pagal planą matos, kad trumpoji siena yra ne 4.9m, o 3,77. Tai va kas gavos...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pradedant nuo durų šaldytuvas 600mm, orkaitės spinta 600mm, ūkinė spinta 600mm, jos apačioje galima būtų planuotis indaplovę, ūkinė spinta virš stalviršio ~650mm - šitą spintą galima būtų skelti į dvi dalis, kur viršuje būtų gili spintelė pakeliamomis durelėmis - retai naudojamiems daiktams, o apačioje spintutė su žaliuzinėm "durelėm", tokiom pakeliamom, panašiai, kaip ant langų būna apsauginės žaliuzės, kad netrukdytų jų atidarymas šalia ant stalviršio padėtiem daiktam. Kažkur buvau mačius foto, paieškosiu, atsiųsiu wink.gif. Ten galėtų būti virtuvinis kombainas, skrudintuvė ir t.t. Apačioje kampinė I tipo spintelė, atsidaranti jau užsukus palei kitą sieną 500mm durelėmis. Toliau 600mm plautuvės spintelė - rekomenduoju daryti stalčių, labai patogu šiukšlėms, tikriausia esat skaitę SM temose, kaip mes garbinam stalčius biggrin.gif. Užsukus vėl I tipo spintelė, tik šita 450mm durelėmis. Toliau 450mm stalčių blokas - aliejams, prieskoniams, po to 900mm stalčių blokas su įmonuota kaitlente. Galima buvo šitoj vietoj daryti vienodus stalčių blokus po 675mm, tačiau tada kaitlentė mintuotųsi kairiau, tada darbastalio liktų mažiau. O jei montuoti ją dešiniau 675mm stalčių bloke, tada ji gautųsi beveik prie pat krašto - irgi negerai. Dėl to pakomponavau taip, kad palikti kuo daugiau darbastalio, ir atitraukti kaitentę nuo krašto kiek įmanoma daugiau - nebūtina gi ją montuoti per vidurį stalčių bloko. Kitoj pusėj 300mm pratęsiau stalviršį, kad patogiau būtų sėdėti ant pusbario kėdžių, būtų kojoms vietos. Geriausia gal būtų pratęsti jį kokia 400mm ir gal reiktų kraštinę plokštę pratęsti kartu su juo, kad nebūtų toks atsikišęs stalviršio kampas, kaip dabar yra smile.gif. Pusbario kėdžių dešinėje dėl pratęsto stalviršio galima padaryti dar vieną spintelę, ar lentyną, ar vyninę - jau čia pagal poreikį.
Na, toliau viskas kaip ir aišku, ar ne - stalas prie lango, šalia indauja. Tiesa, abejojeu dėl spintučių virš plautuvės - ar Jums reikia tokių? Ar yra džiovyklos virš plautuvės poreikis? Dabar matot, nupiešiau tokias susišaukiančias su indauja, kad neatrodytų jos visai vienišos smile.gif.
Dar labai norėjau pabandyt virtuvinį kelt prie lango, tačiau paskui pagalvojau, kad toli bus prie jo vaikščiot kiekvienąkart - ar į šaldytuvą, ar vandens įsipilt, ar dar ko nors. O dabar gaunas ta valgomojo erdvė kiek atskirta, gal ir gerai. Juk svetainė atskirai, tai ten tikriausia svečius sodinsit, o ir iš virtuvės bus arčiau sunešiot viską wink.gif.
Tiesa, sakėt nenorit kaitlentės saloj, šiuo atveju gavos pussalėj. Bet galima virš kaitlentės dėti recirkuliacinį gartraukį, jam nereikia ventiliacijos vamzdžio. Kokių gražių yra Elica firmos, kaip šviestuvai atrodo. Mes dabar irgi recirkuliacinį įsimontavę, kaitlentė saloje. Matėt tikriausia SM mano virtuvės nuotraukas.
Tai va, galvokit, sakykit visas pastabas, norus, poreikius wink.gif.

Atsakyti
Juodai nerealiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2014 01 21, 14:44)
Juodai nerealiai  blink.gif

drinks_cheers.gif juodai pavaro wub.gif
Atsakyti
Oi, Teka, nepadėkojau už naują temą - ačiū 4u.gif

QUOTE(Chill! @ 2014 01 20, 18:10)
Juodai, sveikinimai ir nuo manęs  4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(tabeliss @ 2014 01 20, 21:15)
user posted image

user posted image

Labai laukciau kritikos, nes pati nieko nebeprigalvoju  ax.gif

Aš sakyčiau taip: įdėkit visos patalpos planą priedo, tada bus daugiau minčių. Dabar visai neaišku, dėl ko ta sienelė daroma - kam ji? nuo ko slepiatės? yra ir kitokių būdų kiek atsitverti, jei jau yra poreikis. Dabar viskas suspausta į tą kampą doh.gif - visi trys karštieji taškai viens prie kito - negerai, nepatogu. Viens kepa, kits ateina obuolį nusiplaut, trečias alaus pasiimt - ir stumdotės visi užpakaliais doh.gif lotuliukas.gif . Dar suprasčiau tokį išdėstymą, jei virtuvikė tikrai kišenė būtų, o dabar - viename kampe sulindę visi, o kitame puikuojasi sau ponia indauja laisve ir erdve doh.gif smile.gif .

QUOTE(kuzyte @ 2014 01 21, 15:44)
Juodai nerealiai  blink.gif

QUOTE(Teka @ 2014 01 21, 15:45)
drinks_cheers.gif juodai pavaro  wub.gif

Ačiū, mergelikės 4u.gif
Atsakyti
Juodai aukstasis pilotazas thumbup.gif su kokia cia programa piesei?

Atsakyti
Ačiū, Murmur 4u.gif . Aš čia su SkechUp'u žaidžiu blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 21, 14:12)
Ačiū, Murmur 4u.gif . Aš čia su SkechUp'u žaidžiu  blush2.gif .

Pritariu visom thumbup.gif
Kad man tokius sugebejimus, tai mano virtuve jau seniai butu buvus pagaminta ir sumontuota rolleyes.gif
Atsakyti
bute turiu ziauriai maza virtuve, ten turejau sutalpinti indaplove, orkaite, skalbimo masina, viskas tilpo, bet tarp kriaukles ir kaitlentes liko nedidelis tarpas, dabar ipratau viska pjaustyti ant stalo, bet vis pagalvoju, kad butu ziauriai patogu, jei tas tarpas butu didesnis ir galima butu pjaustyti ten, tai jei tureciau galimybe pasidaryti ta tarpeli didesni, tikrai stumciau kriaukle toliau, nesvarbu, kad ir matysisi is svetaines.
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2014 01 21, 14:23)
bute turiu ziauriai maza virtuve, ten turejau sutalpinti indaplove, orkaite, skalbimo masina, viskas tilpo, bet tarp kriaukles ir kaitlentes liko nedidelis tarpas, dabar ipratau viska pjaustyti ant stalo, bet vis pagalvoju, kad butu ziauriai patogu, jei tas tarpas butu didesnis ir galima butu pjaustyti ten, tai jei tureciau galimybe pasidaryti ta tarpeli didesni, tikrai stumciau kriaukle toliau, nesvarbu, kad ir matysisi is svetaines.

gal pasirodysit? blush2.gif
Atsakyti