Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Juodai @ 2014 01 28, 12:55)
Teka, bet pripažink - tos baltos virtuvės plinta kaip liga  doh.gif  lotuliukas.gif . Baldininkas sakė, kad 80proc (!) jo gaminamų virtuvių yra baltos  smile.gif .

As ta pati isgirdau pries valanda lotuliukas.gif

Siaip labai faina tema palietem apie spalvas.

As, kadangi dirbu su vaikiskais zurnalais, knygom (individualiom), tai labai gerai zinau zmoniu skoni, lietuviu, ta prasme. Gyvenantys jau uzsieny, jau kakziek kitaip masto, nebebijo spalvu. O jau vietiniai, tai net darydami svente vaikams, tu spalvu bijo kaip maro, visiems reikia pasteliniu, minimalizmo ir pan. Bet su laiku turetu ta tendencija keistis.

As pati esu gana spalvotas zmogus, jei rengiuos kada blankiau, tai tik todel, kad neturiu idealios figuros, bet tada batai, rankines - visada kitokie, nei visu. Na ne man buti pilkai masei - neeegaaliuuuuuu. Pas mus net klasej (turejom sustiprinta daile), tai buvo savoka 'minciu vagis'. Nuo pirmos klases visi norejom buti kitokie, kad nebutu vienodu darbu. Ir mokytoja iskiepyjo fraze visam gyvenimui - zole ne zalia, o dangus ne melynas! Yra daug spalvu, tik jas reikia pamatyti. Neduok Die, nupiesdavai ruda kamiena!

Nukrypau tongue.gif

O dabar apie virtuves.

Dauguma gi gyvema butuose. Jie gi irgi ne kazin kokios kvadraturos. Mano nelaimei, pas mane bendra virtuve su svetaine ir tas plotas ne aktu sales. Ka tada daryti?
Zinau, kad noresiu graziu prabangiu mazu foteliu - galbut ryskesniu spalvu. Ispudingos komodos.. O kai pamaciau vienas baltas su ryskiais akentais uzuolaidas, kainuojancias puse virtuves, tai vat ir supratau, kad spalvoms yra kur pasireiksti. Man tiesiog nera kitos iseities, kaip daryti ne sviesia virtuve - del erdves prapletipo vizijos bei, kad ji neissiskirtu is svetaines, kaip pagrindinis akcentas, nes yra grazesniu dalyku toje erdveje rolleyes.gif Todel virtuves grozis bus kokybe (TIKIUOS). Ir grazi plokste lotuliukas.gif
Atsakyti

Nerūdijančio plieno Franke, montuojama po stalviršiu 4u.gif

user posted image

o pas jus stalvirsis kazkoks ipatingas? niekaip nesuprantu, kaip jis toks plonas kur matosi kriaukles vidus ir virsuje tik plona balta stalvirsio juostele g.gif
Atrodo labia graziai 4u.gif , o ar jums praktiska? as irgi noreciau tokio, jei naudojime nera minusu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 28, 16:33)
As ta pati isgirdau pries valanda lotuliukas.gif

ogus, jei rengiuos kada blankiau, tai tik todel, kad neturiu idealios  Neduok Die, nupiesdavai ruda kamiena!

Nukrypau tongue.gif

thumbup.gif prajuokinote su tuo kamienu lotuliukas.gif

pries mane sedi darbe dizainere, tai kaip diena taip nauja spalva, ne ant rubu tai ant plauku lotuliukas.gif
kaip ji sake kad didziausias komplimentas buvo kaip kazkokie vaikinai pavadino ja su drauge darzovemis lotuliukas.gif sako paziurek kokios spalvotos eina, kaip darzoves thumbup.gif

o man spalvu nereikia cool.gif gal ir smagu kad visi tokie skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 28, 13:59)
Tai gal jums štai tokia kombinacija tiktų. Spalvos švelnios, kaip Jūs mėgstate.  smile.gif

oi neee, man nepatinka ta faktūra, o ir stalviršio noriu tamsesnio prie šviesios virtuvės wink.gif

QUOTE(Andze1a @ 2014 01 28, 14:40)
Nerūdijančio plieno Franke, montuojama po stalviršiu 4u.gif

o pas jus stalvirsis kazkoks ipatingas? niekaip nesuprantu, kaip jis toks plonas kur matosi kriaukles vidus ir virsuje tik plona balta stalvirsio juostele  g.gif
Atrodo labia graziai  4u.gif , o ar jums praktiska? as irgi noreciau tokio, jei naudojime nera minusu  g.gif

pas ją lieto akmens stalviršis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 28, 14:59)
oi neee, man nepatinka ta faktūra, o ir stalviršio noriu tamsesnio prie šviesios virtuvės wink.gif
pas ją lieto akmens stalviršis  :

Gal norėjote pasakyti raštas. Faktūra yra tai ką jaučiame liesdami, paviršius. Šiuo atveju tai linėja faktūra. Tokia grublėta kaip tarka ir iš vis neblizga. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 28, 15:10)
Gal norėjote pasakyti raštas. Faktūra yra tai ką jaučiame liesdami, paviršius. Šiuo atveju tai linėja faktūra. Tokia grublėta kaip tarka ir iš vis neblizga.  smile.gif

nu raštas, faktūra, nei tas nei tas netinka lotuliukas.gif šiaip toks kaip tarka turėtų sunkiai valytis kai pagalvoji unsure.gif
Atsakyti
Na tai gal ši kombinacija patiktų? smile.gif

user posted image

Čia labai įdomi plokštės spalva ir tekstūra. Faktūra - velvetas, lygi visiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 28 sausio 2014 - 15:31
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 28, 17:30)
Na tai gal ši kombinacija patiktų?  smile.gif

Čia labai įdomi plokštės spalva ir tekstūra. Faktūra - velvetas, lygi visiškai.

sitas man jau patiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 28, 15:59)
pas ją lieto akmens stalviršis  4u.gif

o i paprasta stalvirsi tokios kriaukles negalima imontuoti ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Andze1a @ 2014 01 28, 17:38)
o i paprasta stalvirsi tokios kriaukles negalima imontuoti ?  ax.gif

Nea schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Andze1a @ 2014 01 28, 17:38)
o i paprasta stalvirsi tokios kriaukles negalima imontuoti ?  ax.gif

Imontuoti turbut galima, bet paprastas, kaip Jus vadinat LMDP stalvirsis tiesiog neilgai trukus issipus nuo dregmes mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 28, 19:47)
Imontuoti turbut galima, bet paprastas, kaip Jus vadinat LMDP stalvirsis tiesiog neilgai trukus issipus nuo dregmes  mirksiukas.gif .

O kaip graziai pasidaryti ne su akmens stalvirsiu? Mestelkit kas kokia ideja 4u.gif
Atsakyti