QUOTE(Juodai @ 2014 01 28, 12:55)
Teka, bet pripažink - tos baltos virtuvės plinta kaip liga . Baldininkas sakė, kad 80proc (!) jo gaminamų virtuvių yra baltos .
As ta pati isgirdau pries valanda
Siaip labai faina tema palietem apie spalvas.
As, kadangi dirbu su vaikiskais zurnalais, knygom (individualiom), tai labai gerai zinau zmoniu skoni, lietuviu, ta prasme. Gyvenantys jau uzsieny, jau kakziek kitaip masto, nebebijo spalvu. O jau vietiniai, tai net darydami svente vaikams, tu spalvu bijo kaip maro, visiems reikia pasteliniu, minimalizmo ir pan. Bet su laiku turetu ta tendencija keistis.
As pati esu gana spalvotas zmogus, jei rengiuos kada blankiau, tai tik todel, kad neturiu idealios figuros, bet tada batai, rankines - visada kitokie, nei visu. Na ne man buti pilkai masei - neeegaaliuuuuuu. Pas mus net klasej (turejom sustiprinta daile), tai buvo savoka 'minciu vagis'. Nuo pirmos klases visi norejom buti kitokie, kad nebutu vienodu darbu. Ir mokytoja iskiepyjo fraze visam gyvenimui - zole ne zalia, o dangus ne melynas! Yra daug spalvu, tik jas reikia pamatyti. Neduok Die, nupiesdavai ruda kamiena!
Nukrypau
O dabar apie virtuves.
Dauguma gi gyvema butuose. Jie gi irgi ne kazin kokios kvadraturos. Mano nelaimei, pas mane bendra virtuve su svetaine ir tas plotas ne aktu sales. Ka tada daryti?
Zinau, kad noresiu graziu prabangiu mazu foteliu - galbut ryskesniu spalvu. Ispudingos komodos.. O kai pamaciau vienas baltas su ryskiais akentais uzuolaidas, kainuojancias puse virtuves, tai vat ir supratau, kad spalvoms yra kur pasireiksti. Man tiesiog nera kitos iseities, kaip daryti ne sviesia virtuve - del erdves prapletipo vizijos bei, kad ji neissiskirtu is svetaines, kaip pagrindinis akcentas, nes yra grazesniu dalyku toje erdveje Todel virtuves grozis bus kokybe (TIKIUOS). Ir grazi plokste