Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(murmur @ 2014 01 28, 12:35)
Mindija tiek ilgai galvojot apgalvojot virtuve o va apie meistreli nepagalvojot  biggrin.gif

nu tai ji pasidavė, kai jis stalviryšį popigiai padaryt pažadėjo biggrin.gif o ans suviliojo ir paliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 28, 14:00)
nu vat turkio spalva tikrai neužsikrėsčiau biggrin.gif

be abejo, tik plepam, bet ką noriu pasakyt, kad nemėgstu spalvų, mano ir garderobas toks, nuobodus kaip kai kas pasakytų biggrin.gif bet tokia jau aš esu, neišsišokanti ir mėgstanti ramų interjerą. čia gal kad charakteris labai spalvotas lotuliukas.gif tai namai turi būt ramūs, kad išlaikyt pusiausvyrą biggrin.gif

pritariu ax.gif as kadangi esu visa klasikine, darbe su "kostiumeliu", i laisves aleja su treningu irgi neinu lotuliukas.gif tai man ir namie patinka ramybe... zemiskos spalvos, ramus interjieras. Kaip buta atejo dazytojai dazyti, sako kokia spalva desim? sakau "persikine" o jis na, kaip 70 proc butu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai is principo miegama zalia pasidariau biggrin.gif
uzsimanusiu spalvu uzuolaidas pasikabinsiu ryskias biggrin.gif
Atsakyti
pas mane ir bus balta balta biggrin.gif dabar dar stalvirsio balto uzsimaniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2014 01 28, 12:26)
lotuliukas.gif negali žinot baldininko akrobatinių sugebėjimų ax.gif

Na, kodėl gi nesusirangius ant kokio smėlinio stalviršiuko. Man toks "Imari" labai patinka, raštas kaip su suaižėjusio indo. Šiąnakt sapnavau, kad miegu ant tokio. Kažin ką sapnas gali reikšti? Gal atšils?blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 28 sausio 2014 - 13:18
QUOTE(budvykis @ 2014 01 28, 09:31)
Ar įfrezavimas rankenėlių stipriai iškelia kainą mdf virtuvėse?

Apie 10Lt už vnt (skaičiuojasi ne ilgis, o vienetas, t.y. briauna).
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 28, 12:35)
nu tai ji pasidavė, kai jis stalviryšį popigiai padaryt pažadėjo biggrin.gif o ans suviliojo ir paliko biggrin.gif

Ne neeee, nepaliko tongue.gif Gi dar fasadą reiks uždėt ant indaplovės ir rankenas prie šaldytuvo prisukt flirt.gif
Tiesa, indaplovė bus juoda smile.gif Ir visai ne balta ta mano virtuvė schmoll.gif Greičiau jau šachmatinė biggrin.gif

Aš tai apie tas mozaikas, tai visai rimtai... Kokios ryškios gal nieko būtų? g.gif Ką tie pliki medžiai.. irnesakyk.gif

QUOTE(Flirt @ 2014 01 28, 12:58)
pas mane ir bus balta balta biggrin.gif  dabar dar stalvirsio balto uzsimaniau biggrin.gif

drinks_cheers.gif Paskui kai nusibos galėsim lipdukais apklijuot thumbup.gif
Net atsiminiau kaip vaikystėj klijuodavau vonioj ant plytelių, virtuvėj ant spintelių lotuliukas.gif
Atsakyti
Mindija, grazus vaizdelis, dar truksta tu plyteliu su medziais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 01 28, 14:25)
Mindija, grazus vaizdelis, dar truksta tu plyteliu su medziais  thumbup.gif

Tai kad jau sakė neklijuos tokiom... verysad.gif Dabar mozaikos mandros ieško unsure.gif ...
Atsakyti
Juodai, dekui uz pasidalinima. Nu jau tikrai laaabai grazus darbai.Ir radau geru ideju del ko galva sukau.
Atsakyti
Plan, nėr už ką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 28, 11:47)
kiek žiūriu, visur šviesios virtuvės, nu man jos labai gražios, be to jos suteikia lengvumo, gaivumo įspūdį, neužgožia mažos erdvės, kas man aktualu. mano namai visada ramių švelnių žemiškų spalvų, spalvota pas mus nebent kai kurios detalės, man jaukiau ramiuose namuose. juk visi turi savo nuomonę apie tai, kaip turėtų atrodyt jų namai, tiesa?
Tai gal jums štai tokia kombinacija tiktų. Spalvos švelnios, kaip Jūs mėgstate. smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 28 sausio 2014 - 14:01
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 28, 15:59)
Tai gal jums štai tokia kombinacija tiktų. Spalvos švelnios, kaip Jūs mėgstate.  smile.gif

man asmeniskai nepatinka ta "medzio imitacija"
jei marga tai man nebent tokia (tiks sviesesne)

user posted image

cia mano nuomone.

gaila savo ex virtuves negaliu nufotkint, keistai atrodytu jei lekciau pas nuomininkus su fotoparatu, bet buvo va kaip as ikeliau tik grubleta tai doh.gif doh.gif doh.gif sviesi dar dar, o tamsi schmoll.gif schmoll.gif tragedija su valymu, viskas matosi... Bet tokia negrubletu sviesesne (kaip ikeliau) dar svarstau g.gif
Atsakyti