Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

Teka, bet pripažink - tos baltos virtuvės plinta kaip liga doh.gif lotuliukas.gif . Baldininkas sakė, kad 80proc (!) jo gaminamų virtuvių yra baltos smile.gif .
Čia panašiai kaip vonių temoj, viena padejavo, oi, kokie lietuviai nuobodūs, daro baltas/juodas arba rudas vonias, o AŠ tai darysiu turkio... iiir prasidėjo, visos ant turkio doh.gif ... viena net rašė, kad parduotuvėse net juokiasi, kaip visos turkio ieško doh.gif
srorry už poster_offtopic.gif ... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 01 28, 12:47)
juk visi turi savo nuomonę apie tai, kaip turėtų atrodyt jų namai, tiesa?

drinks_cheers.gif
niekas ir nepadarys Tavo namų kitaip, nei Tu nori smile.gif . čia tik šiaip, plepam irnesakyk.gif
Atsakyti

nu vat turkio spalva tikrai neužsikrėsčiau biggrin.gif

be abejo, tik plepam, bet ką noriu pasakyt, kad nemėgstu spalvų, mano ir garderobas toks, nuobodus kaip kai kas pasakytų biggrin.gif bet tokia jau aš esu, neišsišokanti ir mėgstanti ramų interjerą. čia gal kad charakteris labai spalvotas lotuliukas.gif tai namai turi būt ramūs, kad išlaikyt pusiausvyrą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 28 sausio 2014 - 12:00
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 28, 11:40)
Sveikinu Mindiją įsikūrus ir šiaip už linksmą jos būdą, bet užsibūti ilgiau jos virtuvėje nenorėčiau, trūksta man joje spalvų, nejauki man ji, panaši į ligoninės procedūrinį kabinetą. Atsiprašau, toks mano skonis ir greitai mados manęs nepalenkia.blush2.gif

Baldininkas kuris gamino man baldus irgi taip sakė verysad.gif O aš durnė taip prašiau, taip prašiau, kad pasiliktų... flirt.gif Nu ne visam laikui, aišku, bent nakčiai... user posted image Ne... Neliko...user posted image
Matyt irgi fobija ligoninėm unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 01 28, 12:06)
Baldininkas kuris gamino man baldus irgi taip sakė verysad.gif O aš durnė taip prašiau, taip prašiau, kad pasiliktų... flirt.gif Nu ne visam laikui, aišku, bent nakčiai... user posted image Ne... Neliko...user posted image
Matyt irgi fobija ligoninėm unsure.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 28 sausio 2014 - 12:12
QUOTE(Teka @ 2014 01 28, 12:00)
nu vat turkio spalva tikrai neužsikrėsčiau biggrin.gif

be abejo, tik plepam, bet ką noriu pasakyt, kad nemėgstu spalvų, mano ir garderobas toks, nuobodus kaip kai kas pasakytų biggrin.gif bet tokia jau aš esu, neišsišokanti ir mėgstanti ramų interjerą. čia gal kad charakteris labai spalvotas lotuliukas.gif tai namai turi būt ramūs, kad išlaikyt pusiausvyrą biggrin.gif

Gryn kaip aš biggrin.gif

Jetau, šituose namuose gyvenu jau 17 metų, patikėkit kokių čia spalvų tik nebuvę doh.gif Sienos ir geltonos ir oranžinės, net laminuotos grindys mėlynos, Ir virtuvė buvo medžiu kalta, ir t.t. lotuliukas.gif Praeina mada ir norisi kažko naujasnio ax.gif Taip, kad jau čia jau trečias mūsų remontas ir amžius toks, kad jau norisi ramybės biggrin.gif
Kai bus 50 gal perdažysiu sienas raudonai, negaliu žinot, kaip man susišvies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 01 28, 13:06)
Nu ne visam laikui, aišku, bent nakčiai...

Nu nė vienas turbūt neliktų nakčiai... virtuvėje blush2.gif ... bet kokioj rolleyes.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 28, 12:14)
Nu nė vienas turbūt neliktų nakčiai... virtuvėje blush2.gif ... bet kokioj rolleyes.gif ...

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 28, 12:14)

O ko ne? Ne jam gi užpakalį ant akmens stalviršio šalt reitų mastau.gif
Atsakyti
oi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aciu uz jumoro doze lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o de spalvu man grazu paziuret baltas virtuves, bet pvz vienu metu vokieciuose labai populiarios buvo glanz ir kokia saliotine. turiu kelis baldu bukletelius parsivezus. ir mastau. na max pusvalandis.... cepelinu tokioj jau negaleciau gaminti pro langa issokciau blink.gif

matyt zmones atsikanda tu spalvu su laiku. dabar pas mane ramybes periodas ir dairausi i sviesias pastelines spalvas.

va mindijos grazi virtuve bet man per balta, bet jeigu jai gerai tai ko gi ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 01 28, 13:20)

lotuliukas.gif negali žinot baldininko akrobatinių sugebėjimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 01 28, 13:20)

Kodėl gi ne jam? g.gif blush2.gif
Matyt ans mėgstantis eksperimentuot pasitaikė... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 28 sausio 2014 - 12:27
Mindija tiek ilgai galvojot apgalvojot virtuve o va apie meistreli nepagalvojot biggrin.gif
Atsakyti