Visi pasidaro ir po to nebemato reikalo i sita tema eiti Juolab, po kokiu metu.
QUOTE(Teka @ 2014 01 28, 11:48)
aš irgi tokias žiūrėjau, visai nieko pasirodė, bet kol kas ties balta esu. visgi man jos geriausiai atrodo. aišku, būtų įdomu pamatyti baltą virtuvę po kokių bent jau metų naudojimo, bet čia nesilanko tokios, kad parodytų
pilksva grazi labai plokste bet... su jokiu stalvirsiu ji man negrazi o ta rusva lyg noretusi sviesesnes, arba tokio stiliaus baltos. vat ir .,.. as vakar nes pacia plokste parsitysiau namo galvoju gal stalvirsi lengviau bus isirinkti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 28, 10:23)
Ar nenorit tik reikalingose vietose dengti pvz. stiklu? Galėtų būti kaip akcentai kokie, reikalui esant pakeičiami kitais. O ir pigiau būtų, nei visą sieną stiklu apdėt..
galvojau apie tai. niekaip nesusigalvoju iki galo, iki kiek tas stiklas turėtų būti buvo kilus mintis dažyt sienas baltai, reikiamose vietose dėt stiklą su kokiu ryškesniu piešiniu ant jo. bet vėl - kur rast pieštų stiklų ar žmogų, kuris ant stiklo pieštų? gal kas kur matėt paveiksliukų, kaip apdirbtos "vienaaukštės" virtuvės sienos?
QUOTE(Teka @ 2014 01 28, 09:23)
nu nesutikčiau. dabartinė virtuvė šviesi, ne balta, bet dramblio kaulo, iš lmdp, tai nei vieno įbrėžimo, o tikrai nesaugau. man ir baldininkas aiškino, kad ant lmdp ne taip matos, minusas baltos lmdp, kad ten vistiek šiek tiek tamsumo matos, kur tos juostelės ant kraštų dedas, todėl ta balta nebūtų ideali tokia, būtų miniatiūriniai tamsesni sujungimai
O kaip tie kampai ar patamsejo?
Pas mane bus dramblio kaulo blizgi plokste. Paletej gal 5 panasios buvo. Realiai kai jos viena salia kitos tai skirtuma matai, taciau kai pagamins baldus manau atrodys kad balta ir tiek.
QUOTE(murmur @ 2014 01 28, 10:07)
O kaip tie kampai ar patamsejo?
Pas mane bus dramblio kaulo blizgi plokste. Paletej gal 5 panasios buvo. Realiai kai jos viena salia kitos tai skirtuma matai, taciau kai pagamins baldus manau atrodys kad balta ir tiek.
murmur, dabartinė virtuvė labai sena, čia fasadai šviesūs, o kraštai ir korpusas tamsus, tai nesimato nieko.
bet tai balta yra gryn balta, aš apie sniego baltumo galvoju. bet sakau, bijau kaip ten bus su praktiškumu
QUOTE(Teka @ 2014 01 28, 07:56)
Atsiliepkit, kas turit BALTĄ virtuvę iš LMDP!!!
Mindija, man baldžius sakė, kad balti fasadai iš MDF labai lengvai braižos, lieka įbrėžimai. Suprantu, kad specialiai nebraižai, bet visgi, ar nebuvai netyčia kuo brūkštelėjus, užkabinus ir pan? Galvoju, ar tikrai ten taip jau baisiai viskas greit atsiranda? Biškį bijau, nes kai aš tokia brūkšt brūkšt, šast šast
Mindija, man baldžius sakė, kad balti fasadai iš MDF labai lengvai braižos, lieka įbrėžimai. Suprantu, kad specialiai nebraižai, bet visgi, ar nebuvai netyčia kuo brūkštelėjus, užkabinus ir pan? Galvoju, ar tikrai ten taip jau baisiai viskas greit atsiranda? Biškį bijau, nes kai aš tokia brūkšt brūkšt, šast šast
Gi jau buvo jums atsakyta
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 27, 14:28)
Ta apie kuria čia kalbėjau G faktūros (šiek tiek blizgi LMDP) fasadams retai naudojama ir yra viena pigiausių LMDP plokščių, dažniausiai balta. Labiausiai įbrėžimai matosi ant tamsių spalvų plokščių turinčių "velveto" faktūrą. Pvz. Phleiderer "Kaštonas Venge" - graži spalva, bet labai besibraižanti plokštė. Braižiosi ir MDF, o įbrėžimai labiau pastebimi vien dėl to, kad ji vienspalvė. LMDP - vienspalvių įbrėžimai irgi labai pastebimi.
Nežinau, dar kažkaip nesubraižiau niekur Bet jei jau braukčiau kokiu peiliu, tai ant bet kokio paviršiaus matytūsi
Aij nu faktas kad su laiku apsibraukys, apsidaužys, apsidėvės Nuolat gaminant namuose tai neišvengiama, amžino ir nesudėvimo nieko nėra, o ypač šiais laikais
QUOTE(budvykis @ 2014 01 28, 08:31)
Ar įfrezavimas rankenėlių stipriai iškelia kainą mdf virtuvėse?
Manau tikrai ne daugiau, nei kainuotų prisukamos rankenėlės
QUOTE(Andze1a @ 2014 01 28, 09:18)
Nerūdijančio plieno Franke, montuojama po stalviršiu
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 28, 09:46)
as turiu tokia atsidejus lyg dramblio kaulo bet ji sblizgi ir su tokiu grubletumu foto su tel daryta gal nelabai bus aisku.
Geras Ta jūsų "blizgi" tai su blizgučiu, o ne "blizgi su atspindžiu"?
Turit gi pavyzdžius namie, paimkit pabraukykit, riebaluotais pirštais pačiupinėkit, kad ir dešrą papjaustykit, paskui įvairiais valikliais, kempine pašveiskit ir matysit kaip ji dėvisi
Mindija, matai vakar kitur mintys buvo, paskaičiau, neužfiksavau ko tai per dažnai taip būna aišku
nu bet aš gal durna ar ką. nu nesusibraižo šie fasadai pas mane. gal jie plėvele kokie traukti ar kaip ten vadinas, nu niekaip. ta prasme peiliu nepjaustau,nebandžiau. gal pabandyt
o apie tuos su blizgučiais... tai, manau, žalia rūta apie tokius ir kalbėjo, kad kičas, nes taip ir neatsakė, ar mano įkelta virtuvė skaitos blizgi anot jos, kadangi ten buvo poliruota.
Papildyta:
susimokėsit po to baldžiui už pvz ir tiek
arba kaip tik jis turės realius pvz parodyt klientams, kaip dėvisi
nu bet aš gal durna ar ką. nu nesusibraižo šie fasadai pas mane. gal jie plėvele kokie traukti ar kaip ten vadinas, nu niekaip. ta prasme peiliu nepjaustau,nebandžiau. gal pabandyt
o apie tuos su blizgučiais... tai, manau, žalia rūta apie tokius ir kalbėjo, kad kičas, nes taip ir neatsakė, ar mano įkelta virtuvė skaitos blizgi anot jos, kadangi ten buvo poliruota.
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2014 01 28, 10:18)
Turit gi pavyzdžius namie, paimkit pabraukykit, riebaluotais pirštais pačiupinėkit, kad ir dešrą papjaustykit, paskui įvairiais valikliais, kempine pašveiskit ir matysit kaip ji dėvisi
susimokėsit po to baldžiui už pvz ir tiek
arba kaip tik jis turės realius pvz parodyt klientams, kaip dėvisi
QUOTE(Teka @ 2014 01 28, 07:25)
Lab ryt
Turiu klausimą. Jei darau virtuvę (fasadus) baltus, stalviršio noriu tamsaus, bet ar geriau rinktis medžio imitacijos ar šiaip bele kokį ar ten kokio granito imitacijos ar dar kokį, na kad ne medžio, nes grindys bus ąžuolo parketlentės (greičiausiai) arba bent jau į tą pusę, natūralaus ąžuolo, stalas prie pat tos mano salos/pussalės, jis juk bus medinis. Baldžius sako, kad geriausia daryt stalviršį medžio imitacijos, tada panašų stalą, tai derės. Kaip jūs manot? Ar kitoks stalviršis, jau nederėtų? Kai sunku su vizualizacija, tai taip ir būna
Stalvirščiai kaip ir plokštės turi faktūrą. Nuo jos priklauso stalviršio praktiškuma: kaip valysis, matysis ar ne visokios dėmės, nedideli įmušimai, įbrėžimai ir t.t. Praktiškiausi šio atžvilgiu yra stalviršiai turintys apelsino faktūrą. Tačiau ši faktūra būna dažniausiai ne ant medžio spalvų stalviršių. Prie ąžuolinių ar ąžuolo spalvos grindų spalvų nereikia derinti, nes dera beveik viskas.Turiu klausimą. Jei darau virtuvę (fasadus) baltus, stalviršio noriu tamsaus, bet ar geriau rinktis medžio imitacijos ar šiaip bele kokį ar ten kokio granito imitacijos ar dar kokį, na kad ne medžio, nes grindys bus ąžuolo parketlentės (greičiausiai) arba bent jau į tą pusę, natūralaus ąžuolo, stalas prie pat tos mano salos/pussalės, jis juk bus medinis. Baldžius sako, kad geriausia daryt stalviršį medžio imitacijos, tada panašų stalą, tai derės. Kaip jūs manot? Ar kitoks stalviršis, jau nederėtų? Kai sunku su vizualizacija, tai taip ir būna
Jei jau norite baltos blizgios spalvos fasadų, tai visgi rekomenduočiau MDF, o ne LMDP.
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 28, 11:16)
Stalvirščiai kaip ir plokštės turi faktūrą. Nuo jos priklauso stalviršio praktiškuma: kaip valysis, matysis ar ne visokios dėmės, nedideli įmušimai, įbrėžimai ir t.t. Praktiškiausi šio atžvilgiu yra stalviršiai turintys apelsino faktūrą. Tačiau ši faktūra būna dažniausiai ne ant medžio spalvų stalviršių. Prie ąžuolinių ar ąžuolo spalvos grindų spalvų nereikia derinti, nes dera beveik viskas.
Jei jau norite baltos blizgios spalvos fasadų, tai visgi rekomenduočiau MDF, o ne LMDP.
aš ne vien prie grindų,bet ir prie stalo. galvoju, gal gražiau derėtų...
o jei neblizgią sugalvočiau baltą? tada kuri geriau?
QUOTE(Teka @ 2014 01 28, 11:18)
aš ne vien prie grindų,bet ir prie stalo. galvoju, gal gražiau derėtų...
Stalas gali būti toks pat kaip stalviršis. Arba jo gal visai nereikia derinti prie virtuvės badų. Virtuvės baldai balti, o stalas ąšuolinis kaip ir grindys.
Dabar pakalbėsiu ne kaip baldininkas, o kaip žmogus matęs daug baldų tikruose interjeruose, parodose ir baldų kataloguose, interjero žurnaluose ir t.t. Kas jums čia dabar su ta baltą spalvą? Mindija įdėjo nuotruakas ir užkrėtė visas. Dabar pas mane ant stalo guli vokiškas virtuvės baldų katalogas 2012-2013 m. Atverčiu: yra ir baltos spalvos, bet yra begalė ir kitų spalvų. Verčiu toliau: spalvos, spalvos, spalvos... medžios spalvos nuo šviesių smėlinių, ir šokolado rudumo. Medžio raštai nuo stambių vertikalių iki smulkių bambuko horizontalių. Balti, ar kitų spalvų vienspalviai fasadai gražu, bet ir visos kitos spalvos, ypač patekę į talentingų dizainerių rankas randa savo vietas interjere.
Sveikinu Mindiją įsikūrus ir šiaip už linksmą jos būdą, bet užsibūti ilgiau jos virtuvėje nenorėčiau, trūksta man joje spalvų, nejauki man ji, panaši į ligoninės procedūrinį kabinetą. Atsiprašau, toks mano skonis ir greitai mados manęs nepalenkia.
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 28, 12:40)
Dabar pakalbėsiu ne kaip baldininkas, o kaip žmogus matęs daug baldų gyvų ir įvariuose baldų kataloguose, interjero žurnaluose ir t.t. Kas jums čia dabar su ta baltą spalvą? Mindija įdėjo nuotruakas ir užkrėtė visas. Dabar pas mane ant stalo guli vokiškas virtuvės baldų katalogas 2012-2013 m. Atverčiu: yra ir baltos spalvos, bet yra begalė ir kitų spalvų. Verčiu toliau: spalvos, spalvos, spalvos... medžios spalvos nuo šviesių smėlinių, ir šokolado rudumo. Medžio raštai nuo stambių vertikalių iki smulkių bambuko horizontalių. Balti, ar kitų spalvų vienspalviai fasadai gražu, bet ir visos kitos spalvos, ypač patekę į talentingų dizainerių rankas randa savo vietas interjere.
Paprastai taip nedarau, stengiuos nespaminti, bet šituo atveju - 100 proc .
ne, ne mindija užkrėtė, kažkaip kiek žiūriu, visur šviesios virtuvės, nu man jos labai gražios, be to jos suteikia lengvumo, gaivumo įspūdį, neužgožia mažos erdvės, kas man aktualu. mano namai visada ramių švelnių žemiškų spalvų, spalvota pas mus nebent kai kurios detalės, man jaukiau ramiuose namuose. juk visi turi savo nuomonę apie tai, kaip turėtų atrodyt jų namai, tiesa?