Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

Lab ryt biggrin.gif

Turiu klausimą. Jei darau virtuvę (fasadus) baltus, stalviršio noriu tamsaus, bet ar geriau rinktis medžio imitacijos ar šiaip bele kokį ar ten kokio granito imitacijos ar dar kokį, na kad ne medžio, nes grindys bus ąžuolo parketlentės (greičiausiai) arba bent jau į tą pusę, natūralaus ąžuolo, stalas prie pat tos mano salos/pussalės, jis juk bus medinis. Baldžius sako, kad geriausia daryt stalviršį medžio imitacijos, tada panašų stalą, tai derės. Kaip jūs manot? Ar kitoks stalviršis, jau nederėtų? Kai sunku su vizualizacija, tai taip ir būna doh.gif
Atsakyti
Atsiliepkit, kas turit BALTĄ virtuvę iš LMDP!!!

Mindija, man baldžius sakė, kad balti fasadai iš MDF labai lengvai braižos, lieka įbrėžimai. Suprantu, kad specialiai nebraižai, bet visgi, ar nebuvai netyčia kuo brūkštelėjus, užkabinus ir pan? Galvoju, ar tikrai ten taip jau baisiai viskas greit atsiranda? Biškį bijau, nes kai aš tokia brūkšt brūkšt, šast šast biggrin.gif
Atsakyti
Ar įfrezavimas rankenėlių stipriai iškelia kainą mdf virtuvėse?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo budvykis: 28 sausio 2014 - 08:41
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 28 sausio 2014 - 08:54
QUOTE(Mindija @ 2014 01 27, 14:35)

Bendras vaizdas maždaug toks...

user posted image

Va... smile.gif Prisidaviau

Labai grazi kriaukle 4u.gif
o kaip cia taip padaro? kokia kriaukle?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 28, 08:56)
Mindija, man baldžius sakė, kad balti fasadai iš MDF labai lengvai braižos, lieka įbrėžimai. Suprantu, kad specialiai nebraižai, bet visgi, ar nebuvai netyčia  kuo brūkštelėjus, užkabinus ir pan? Galvoju, ar tikrai ten taip jau baisiai viskas greit atsiranda? Biškį bijau, nes kai aš tokia brūkšt brūkšt, šast šast biggrin.gif

Visi blizgus balti pavirsiai labiausiai braizosi, dar tiksliau pasakius - labiausiai pastebimi ibrezimai. Visai nesvabu, ar tai LMDP, ar MDF.. Jie visi dengti dazais, kurie nera atsparus ibrezimams.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 28, 09:20)
Visi blizgus balti pavirsiai labiausiai braizosi, dar tiksliau pasakius - labiausiai pastebimi ibrezimai. Visai nesvabu, ar tai LMDP, ar MDF.. Jie visi dengti dazais, kurie nera atsparus ibrezimams.

nu nesutikčiau. dabartinė virtuvė šviesi, ne balta, bet dramblio kaulo, iš lmdp, tai nei vieno įbrėžimo, o tikrai nesaugau. man ir baldininkas aiškino, kad ant lmdp ne taip matos, minusas baltos lmdp, kad ten vistiek šiek tiek tamsumo matos, kur tos juostelės ant kraštų dedas, todėl ta balta nebūtų ideali tokia, būtų miniatiūriniai tamsesni sujungimai
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 28, 09:56)
Atsiliepkit, kas turit BALTĄ virtuvę iš LMDP!!!

Mindija, man baldžius sakė, kad balti fasadai iš MDF labai lengvai braižos, lieka įbrėžimai. Suprantu, kad specialiai nebraižai, bet visgi, ar nebuvai netyčia  kuo brūkštelėjus, užkabinus ir pan? Galvoju, ar tikrai ten taip jau baisiai viskas greit atsiranda? Biškį bijau, nes kai aš tokia brūkšt brūkšt, šast šast biggrin.gif

man ta pati sake, todel atsisakiua mintiea balta daryt, gal kokia dramblio kaulo ar i pilkuma g.gif mastau dar... nes galvoju pabus grazi metus o paskui ziuret negalesiu, vizgi du vaikai doh.gif
del stalvirsio as ir planavau juoda su taip taskiukais toki, bet labai sunku sako paskui stala priderinti nes stalvirsio didelis plotas, juodas yra juodas, man siule geriau medzio. turiu ir as minti imti toki stalvirsi kad stala galetu paskui is jo padaryti, arba ta mano indauja unsure.gif rolleyes.gif Tik jei tamsus bus tai truputi labiau matysis anspaudai nei ant margo. Man tik labai patare blizgaus nedeti, nes sako vistiek susibraizys ir labai krentant sviesai matysis kadangi kaip minejau plotas didelis stalvirsio kur kedes yra. sako vaikai sakune valgydami baksnos ir va turi jau taska smile.gif o dar ytariu ir vyras suri pasipjaustyt sumastys be lentutes, nesimusiu ten kiekviena diena ir nervu nesigadinsiu.
bet dar nesusiderinau nei spinteliu nei stalvircio biggrin.gif kokius desiu
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 27, 22:30)
Nes dabar pasijauciau kad visi cia tokie turtingi ir visi virtuves dedasi po 25 tukst  mirksiukas.gif  o visi kas pasirenka pigesnius variantus technika ir pan tiesiog nulinciuojami sitoje temoje  ax.gif

Virtuvė toks pirkinys, kurio neperki kas metai, net ne kas 5 metai. Tai pagrindinis namų taškas, kurį stengies pasidaryt kuo geriau. Dėl to kaip besuksi, kaip begalvosi, išeina nemaža pinigų suma išties - bet juk ne per mėnesį tai įgyvendini ax.gif .
Niekas nieko nelinčiuoja - Jūs paklausėt nuomonės apie lenkišką furnitūrą - gavot atsakymą. Nepatiko? smile.gif . Pavyzdžiui mano virtuvės gamintojas sakės nedirba su jokia kita furnitūta - tik su Blum. Sakė, nenori turėti problemų paskui. Aišku, yra ir kitų gerų furnitūrų, abejoju, kad tarp jų bus lenkiškos unsure.gif , tačiau Blum matyt yra tikrai kokybiška, atitinkanti savo kainą, kad nenori žmogus eksperimentuot. O gal jau yra prisieksperimentavęs ir pasirinkęs geriausią - greičiausia taip, nes patirtis pas jį didelė.

QUOTE(tindiriuška @ 2014 01 27, 23:00)
aišku, juokas juokais, bet kai nenori spintelėmis įrėmintos virtuvės, be dažymo nelabai yra ką pasirinkti  g.gif

Ar nenorit tik reikalingose vietose dengti pvz. stiklu? Galėtų būti kaip akcentai kokie, reikalui esant pakeičiami kitais. O ir pigiau būtų, nei visą sieną stiklu apdėt.

QUOTE(plan @ 2014 01 28, 01:01)
Jums pasiseke. Cia jusu pazystami , ar tiesiog patys issirinkote? Gal galite pamineti firma?

Turbūt smile.gif . Ne, nebuvo pažįstami. Tiesiog, radau SM nuorodą, apžiūrėjau tinklapį ir parašiau el. laišką. Šitie gamintojai 4u.gif .
Atsakyti
Ritandra, aš tai galvoju, kad nu neypatingai skirias dramblio kaulo nuo baltos, braižymosi atžvilgiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 28, 11:27)
Ritandra, aš tai galvoju, kad nu neypatingai skirias dramblio kaulo nuo baltos, braižymosi atžvilgiu mirksiukas.gif

as turiu tokia atsidejus lyg dramblio kaulo bet ji sblizgi ir su tokiu grubletumu smile.gif foto su tel daryta gal nelabai bus aisku.

user posted image

user posted image

cia jos tokios ydomios... o va balta pas ji tik blizgi, tai ir atkrito man.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 28, 09:46)
as turiu tokia atsidejus lyg dramblio kaulo bet ji sblizgi ir su tokiu grubletumu  smile.gif  foto su tel daryta gal nelabai bus aisku.

cia jos tokios ydomios... o va balta pas ji tik blizgi, tai ir atkrito man.

aš irgi tokias žiūrėjau, visai nieko pasirodė, bet kol kas ties balta esu. visgi man jos geriausiai atrodo. aišku, būtų įdomu pamatyti baltą virtuvę po kokių bent jau metų naudojimo, bet čia nesilanko tokios, kad parodytų biggrin.gif
Atsakyti