Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Ritandra @ 2014 01 27, 21:24)
meistru nei trupucio neabejoju nes visus ofiso baldus dare man, stomotologinio kabineto spinteles ir spintas bei supynes ir lauko baldus kuriuos sekmingai naudome kelis metus smile.gif  jau keli metai pasitikiu juo, nenuvyle. ne gatvej as ji sutikau, pazystu gerai. pasako kaip yra ir renkiesi nori to ar ano... baisaus cia daikto?  g.gif

Labai gerai, kad meistras geras ir žinomas. smile.gif
Atsakyti
Ritandra mano virtuve 4700lt biggrin.gif aisku cia kiekvienam rinktis, bet as pasurinkau geriau maziau bet geru mechanizmu negu daug betkokiu. Ir meistras iskart pasake su kokia furnitura dirba, apie kitasnnei kalbos nebuvo.

O is kokios plokstes fasadai ir koks stalvirsis bus?
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 27, 23:35)
Ritandra mano virtuve 4700lt  biggrin.gif  aisku cia kiekvienam rinktis, bet as pasurinkau geriau maziau bet geru mechanizmu negu daug betkokiu. Ir meistras iskart pasake su kokia furnitura dirba, apie kitasnnei kalbos nebuvo.

user posted image

user posted image

turiu tik stalvirsiu pavizdelius, kitus palikau darbe. nezinau ar cia aisku kas jum smile.gif
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2014 01 27, 23:35)
Ritandra mano virtuve 4700lt  biggrin.gif  aisku cia kiekvienam rinktis, bet as pasurinkau geriau maziau bet geru mechanizmu negu daug betkokiu. Ir meistras iskart pasake su kokia furnitura dirba, apie kitasnnei kalbos nebuvo.

tai niekas nesako kad mano neisauks iki 5 ar 6 tukst. dasides dar ideklas kur indus laikyti i stalciu, nepigus jis.
Papildyta:
koks virtuves bendras ilgis jusu? mano 4,8 m
Atsakyti
ką galima dėti ant sienų, jei ne plyteles ir MDF? virtuvė bus praktiškai be pakabinamų spintelių (nebent viena kampinė), ilgis - 5+3 (kampu). tiesiog nudažyt sieną? kokiais dažais? plytelių nenoriu kategoriškai, nei grindims, nei sienoms (grindims jau nusipirkau vinilines lenteles, o va su sienom ką daryt - didelis klausimas... )
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2014 01 27, 23:48)
ką galima dėti ant sienų, jei ne plyteles ir MDF? virtuvė bus praktiškai be pakabinamų spintelių (nebent viena kampinė), ilgis - 5+3 (kampu). tiesiog nudažyt sieną? kokiais dažais? plytelių nenoriu kategoriškai, nei grindims, nei sienoms (grindims jau nusipirkau vinilines lenteles, o va su sienom ką daryt - didelis klausimas... )

ta pati dilema doh.gif cia minejo kad lakuoti siena arba stiklu dar apdaila bet man ydomu kaip ten butu g.gif
turiu kazkur pvz surasiu ikelsiu, vienur neprastai buvo padaryta. nerandu ant greicio
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 27, 20:39)
Be irangos.
Juk MDF, akmens mases stalvirsis, todel tokia ir kaina.
Nes as jau klausiau jos blush2.gif

Aš ir galvoju, kad negali būti tiek mažai doh.gif

Reikės parodyti šitą virtuvę kaip pavįzdį baldininkui. Dabar jau turiu du variantus, vienas su rankenėlėm kitas be rankenėlių smile.gif
Atsakyti
Ritandra norejau paklausti ar blizgi ar paprasta matine plokste. Mano virtuve 4,2m, pakabinamu spinteliu tik 4vnt. Tai gal normali visai ta kaina pas jus jei be ideklo, su pigesniais mechanizmais. Dar be to pazistamas meistrelis.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 27, 22:53)
ta pati dilema  doh.gif  cia minejo kad lakuoti siena arba stiklu dar apdaila bet man ydomu kaip ten butu  g.gif
turiu kazkur pvz surasiu ikelsiu, vienur neprastai buvo padaryta. nerandu ant greicio

aš jau vyrui siūliau uždėt struktūrinį tinką biggrin.gif sako - kaip nuvalysi? g.gif sakau - o aš nevalysiu, ant viršaus pertinkuosiu smile.gif
aišku, juokas juokais, bet kai nenori spintelėmis įrėmintos virtuvės, be dažymo nelabai yra ką pasirinkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 27, 23:57)
Ritandra norejau paklausti ar blizgi ar paprasta matine plokste. Mano virtuve 4,2m, pakabinamu spinteliu tik 4vnt. Tai gal normali visai ta kaina pas jus jei be ideklo, su pigesniais mechanizmais. Dar be to pazistamas meistrelis.

Mano 3 pakabinamos. Plokstes yra pvz visokios bet matine pagrinde arba blizgi su faktura.
. Siaip dar neissirinkau nei spalvu nei stalvirsiu smile.gif jei neissirinksiu duos kitus katalogus ir tada kaina kils. O del tu analogu bus matyt.
Papildyta:
QUOTE(tindiriuška @ 2014 01 28, 00:00)
aš jau vyrui siūliau uždėt struktūrinį tinką biggrin.gif sako - kaip nuvalysi?  g.gif  sakau - o aš nevalysiu, ant viršaus pertinkuosiu smile.gif
aišku, juokas juokais, bet kai nenori spintelėmis įrėmintos virtuvės, be dažymo nelabai yra ką pasirinkti  g.gif

Va va. As sakiau tuo lakavimu pasidomesiu. Arba kalsiu spinteles kuriu nebuna per daug smile.gif ir tada del apdailos bus paprasciau
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 27, 21:30)
Nes dabar pasijauciau kad visi cia tokie turtingi ir visi virtuves dedasi po 25 tukst  mirksiukas.gif  o visi kas pasirenka pigesnius variantus technika ir pan tiesiog nulinciuojami sitoje temoje  ax.gif

Jei mane turėjot uomeny, galiu pasakyt, kad pvz šaldytuvą pirkom lygiai prieš metus, paskui kas mėnesį po daiktą... Kai pagamino baldus, tikrai nebuvo "skausminga" kainos atžvilgiu, nes +- panašiai ir planavom. Šitoj temoj taip pat jau renkuosi patarimus visus metus.
Ir aplamai ta mūsų virtuvė ne spontaniškas pirkinys/kurinys, viskas buvo galvojama iki smulkmenų ax.gif
Daug kam gal ir juokinga buvo, kai planavau granitą, tikrai buvo komentarų adresuotų mano gartraukiui ir t.t.
Bet tai yra mano ir tik mano reikalas kokią buitinę techniką pirkau, kokias spalvas ir medžiagas rinkaus, nes AŠ taip norėjau cool.gif Ir šiai dienai esu patenkinta viskuo iki smulkmenų, nieko keisti/perdarinėti nenorėčiau smile.gif

Pažiūrėsim kiek Lt jūs supliusuosite finale mirksiukas.gif Duok Dieve į 15t kad tilptumėt ir tai perkant viską "kad tik pigiau" biggrin.gif

----------------------------------------------------
Šiukšlių stalčius atsidaro paspaudus labiau apatinėje dalyje, nes atmeta pačiuose bėgeliuose įtaisytas atmetiklis 4u.gif
Atsakyti
Mindija as baisiai noriu to atmetimo tik bijau kad reiks grybaut po visa spintele kol rasiu kut atidaryt... Bet jauciu as perdaug pergyvenu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2014 01 27, 13:42)
g.gif ...As kaip tik planavau pas juos kreiptis, dailus man ju tie baldai pasirode ir dar sumasciau, kad reikia tokios uzsuktos (pusapvales , nezinau ar taip isisreiskau) spintos  blush2.gif

Na del dailumo ,tai ir man patiko. Ne apie tai kalbejau ...

QUOTE(Juodai @ 2014 01 27, 13:43)
Nė vieni gamintojai tokio kosmoso neužsiprašė  schmoll.gif . Mes Jūsų kraštiečiai, o virtuvinį galimo vilniškiai. Tai ne tik, kad už montavimą papildomai nieko nereikėjo, net ir atvežė už 0, nors buvom sutarę už benziną sumokėt...
Patys nemontuotikte, paskui dar jokie garantiniai negalios  doh.gif .

Hm ,o mes kaip tik pirmoje vietoje ir isgirdome. Gal atbaidyt norejo biggrin.gif ?
Is tiesu, kiek pasiziuriu gamintojus, daugiausia Vln. Jums pasiseke. Cia jusu pazystami , ar tiesiog patys issirinkote? Gal galite pamineti firma?

QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 27, 16:36)
Visiškas apsurdas. Aš darbą baldų dirbtuvėje gaminant spinteles ir montavimą pas klientą, vertinu kaip lygiai tiek pat sudėtingus. Tokius darbus tikrai kokybiškai gali atlikti tik baldininkas profesionalas. Niekam negaminčiau virtuvės baldų, jeigu sumąstytų susimontuoti pats. Čia kažkokia nesąmonė. Jei jau toks gabus, tai tegul pats ir pasigamina. Kažkokie įtartini tie baldininkai kurie montavimą palieka klientui.

Absurdas ne apsurdas, bet kai tokia kaina isgirsti, tikrai nesinori +20% moketi. Bet , kai prisiskaiciau skunduose apie baldu gamintojus kokiu problemu buna, kad prigamina visokiu kreivalioniu, tai tikrai galu nerasi. Geriau rinksimes kitus gamintojus , kurie sumontuos be papildomu % .Tikiuosi kaip nors pavyks rasti .
Atsakyti