QUOTE(Klasta @ 2014 01 27, 13:42)
...As kaip tik planavau pas juos kreiptis, dailus man ju tie baldai pasirode ir dar sumasciau, kad reikia tokios uzsuktos (pusapvales , nezinau ar taip isisreiskau) spintos
Na del dailumo ,tai ir man patiko. Ne apie tai kalbejau ...
QUOTE(Juodai @ 2014 01 27, 13:43)
Nė vieni gamintojai tokio kosmoso neužsiprašė
. Mes Jūsų kraštiečiai, o virtuvinį galimo vilniškiai. Tai ne tik, kad už montavimą papildomai nieko nereikėjo, net ir atvežė už 0, nors buvom sutarę už benziną sumokėt...
Patys nemontuotikte, paskui dar jokie garantiniai negalios
.
Hm ,o mes kaip tik pirmoje vietoje ir isgirdome. Gal atbaidyt norejo
?
Is tiesu, kiek pasiziuriu gamintojus, daugiausia Vln. Jums pasiseke. Cia jusu pazystami , ar tiesiog patys issirinkote? Gal galite pamineti firma?
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 27, 16:36)
Visiškas apsurdas. Aš darbą baldų dirbtuvėje gaminant spinteles ir montavimą pas klientą, vertinu kaip lygiai tiek pat sudėtingus. Tokius darbus tikrai kokybiškai gali atlikti tik baldininkas profesionalas. Niekam negaminčiau virtuvės baldų, jeigu sumąstytų susimontuoti pats. Čia kažkokia nesąmonė. Jei jau toks gabus, tai tegul pats ir pasigamina. Kažkokie įtartini tie baldininkai kurie montavimą palieka klientui.
Absurdas ne apsurdas, bet kai tokia kaina isgirsti, tikrai nesinori +20% moketi. Bet , kai prisiskaiciau skunduose apie baldu gamintojus kokiu problemu buna, kad prigamina visokiu kreivalioniu, tai tikrai galu nerasi. Geriau rinksimes kitus gamintojus , kurie sumontuos be papildomu % .Tikiuosi kaip nors pavyks rasti .