Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Agorėa @ 2014 01 27, 18:49)
Mindija labai labai graži virtuvė  thumbup.gif Kaip suprantu su įranga kainavo apie 10 tūkst?
Man va įdomu ar patogu kai spintelės ir stalčiai be rankenėlių? Be rankenėlių gražiau, bet turbūt ir tepliau būtų.

Su viskuo (buit. technika+ maišytuvas su plautuve+ stalas su kėdėm) beveik 25t smile.gif

Labai patogu. Iš priekio žiūrint tai net nesimato, bet yra palikti tarpukai (pagal mano pageidavima, kad nenusilaužčiau nagų lotuliukas.gif ), nei karto nepraslydo pirštai, tiesiog paimi už krašto ir trauki 4u.gif Apsičiupinėja faktas labiau, negu, kad su rankenėlėm, bet valymas juokingas- perbraukiu drėgnu šluostuku ir švaru.

Gal matysis aiškiau ta "ventiliacija" smile.gif

user posted image

user posted image

QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 27, 19:15)
Mindija, virtuve  wub.gif 

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
nu merginos buvau pas meistreli savo pasikalbeti, panaikinau cargo krepsi, bet nutarem patraukti per kelis cm oraite desniau taip isdidetu ta siauroji dalis tarp saldytuvo ir orkaites ir ten padarysime spintele kur idesiu mikrobange smile.gif tada kampine spintele sumazes ir jokiu karuseliu sakiau ax.gif apsimasciau kad daugumos nuomone nepatogu.
taigi... likau didziai nustebinta kaina 4000 lt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

beja del tu blum tai man sake jei nori gali deti originalius arba analogus lenkiskus (taip pat ir pigesni jie ) bet sake jie tikrai geri, tai svarstau, jei pasirinksiu analogus tai kaina kaip minejau jei ne manau iskils iki tu 5000 lt

Papildyta:
ar kas dejosi tuos analogus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 27, 21:42)
ar kas dejosi tuos analogus?  g.gif

Turbut pats blogiausias variantas taupymui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 27, 23:02)
Turbut pats blogiausias variantas taupymui unsure.gif

del to ir domiuosi.
man aiskino ka analogai kiniski yra s...
o va lenkiskis geresni.

labai laukiu nuomoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 27, 21:05)
del to ir domiuosi.
man aiskino ka analogai kiniski yra s...
o va lenkiskis geresni.

Čia apie stalčius ar lankstus ar mechanizmus kalba? Lenkiškos furnitūros gamintojai irgi pavadinimus turi, tai įdomu kaip vadinasi. Keik man yra tekę matyti lenkiškos furnitūros, tai jai labai ir labai toli iki Blum, FGV ar Sugasune. Apie kinišką net nešnekų - šlamštas visiškas. Reiktų ir meistru suabejoti, kai tokius daiktus siūlo. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 27 sausio 2014 - 21:19
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 27, 22:05)

Ne visi vertina kokybe, kitiems, kad tik pigiau. Jie geriau po keliu metu pasiremontuos. Tai tokie aisku, kad pasakys - labai gerai analogai.
Yra sviestas ir yra augaliniu riebalu misinys. Yra Chanel, ir yra Chanell. Yra bizuterija, ir yra brilikai. Ir taip be galo.
Ir vienus, ir kitus naudoja, turbut ir vieni, ir kiti patenkinti.
Ir yra trecia grupe - negali pirkti Chanel, nepili ant saves bet kokio skyscio.
Todel gal but reiketu rinktis kazka kito pigiau, bet ne furnitura g.gif O kokia duoda lenkai garantija? Orginalu yra 25 metai.
Na, cia mano pamastymai. Man visada labai nesinori nekokybisko daikto. As geriau visai nepirksiu tada blush2.gif
Ne veltui sakoma - skupus moka du kartus, arba nemokamas suris pelekautuose.
Ir kita tiesa - kiekvienas vertina savo galimybes. Bet dar kitas dalykas, tikrai yra zmoniu, kurie isleis pinigus kokiom nesamonem (subjektyvu, aisku), bet pataupys del kitko..

Issipleciau blush2.gif Pasistengsiu nebepostringaut blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 27 sausio 2014 - 21:18
Cia gal meistreliai is praktikos pasakys. Maniskis su hetichais dirba.

Ar turit kasnors pasidare plautuves spinteles dugna skardini? ten kur kibira statom. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 27, 20:42)
taigi... likau didziai nustebinta kaina 4000 lt   thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

beja del tu blum tai man sake jei nori gali deti originalius arba analogus lenkiskus (taip pat ir pigesni jie ) bet sake jie tikrai geri, tai svarstau, jei pasirinksiu analogus tai kaina kaip minejau jei ne manau iskils iki tu 5000 lt

Papildyta:
ar kas dejosi tuos analogus?  g.gif

man tai jusu virtuve itartinai pigi... vis del to inai ne maza todel tokia kaima mane keistai nustebintu... ir iskarto klausimas butu, kad kazkas ne taip...

Mindija o siuksliu stalciu su atmetimu galima paspausti bet kur ar tam tikroje vietoje, kad atsidarytu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 27 sausio 2014 - 21:23
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 27, 23:15)
Čia apie stalčius ar lankstus ar mechanizmus kalba? Lenkiškos furnitūros gamintojai irgi pavadinimus turi, tai įdomu kaip vadinasi. Keik man yra tekę matyti lenkiškos furnitūros, tai jai labai ir labai toli iki Blum, FGV ar Sugasune. Apie kinišką net nešnekų - šlamštas visiškas. Reiktų ir meistru suabejoti, kai tokius daiktus siūlo.  schmoll.gif

meistru nei trupucio neabejoju nes visus ofiso baldus dare man, stomotologinio kabineto spinteles ir spintas bei supynes ir lauko baldus kuriuos sekmingai naudome kelis metus smile.gif jau keli metai pasitikiu juo, nenuvyle. ne gatvej as ji sutikau, pazystu gerai. pasako kaip yra ir renkiesi nori to ar ano... baisaus cia daikto? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 27, 21:17)
Na, cia mano pamastymai. Man visada labai nesinori nekokybisko daikto. As geriau visai nepirksiu tada blush2.gif

Labai tam pritariu, bet gyvename tokias laikais kai kokybiškų daiktų vis mažiau ir mažiau, nes pramoninių prekių gamyba persikėlė į Kiniją. Norint rasti kokybišką daiktą tenka labai paieškoti ir tai ne visada pavysta, nes pasirodo, kad jų niekas nebegamina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 27 sausio 2014 - 21:38
Ritandra,
ka tik gavau laiska is vienu gamintoju, va ju dar koks sakinukas:

Neseniai Lietuvoje atsirado nauja analogiška furnitūra Turkiška „Starax“, tačiau garantija suteikiama tik dviem metam, mano manymu virtuvės baldams tai gerokai per trumpas laikas. Žinoma ir kaina žemesnė nei Blum ar Hetich.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 01 27, 23:21)
man tai jusu virtuve itartinai pigi... vis del to inai ne maza todel tokia kaima mane keistai nustebintu... ir iskarto klausimas butu, kad kazkas ne taip...

tikejaus tokio komentaro. kaip minejau draugas mano jis, daug ka gaminames pas ji, ir kainos jis "nelanksto" nes zino kad dar ir laiptu reiks, ir duru ir kruvos spintu man ax.gif
be to suveikia cia ir marketingas paliedo ant virtuves kaina, bet nulups ant laiptu +2 tukst biggrin.gif lotuliukas.gif nu cia siaip... as tai dziaugiusoi kad man tokia kaina pasake, eigoje matysime , del tu pritraukeju stalciu as pasiziuresiu skirtuma , tikrai daugiau planavau virtuvei lt todel nepataupysiu del to. Tiesiog pasitikslinu info.

Nes dabar pasijauciau kad visi cia tokie turtingi ir visi virtuves dedasi po 25 tukst mirksiukas.gif o visi kas pasirenka pigesnius variantus technika ir pan tiesiog nulinciuojami sitoje temoje ax.gif
Atsakyti