Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 01 27, 17:06)

nu visi deda cokoli kaip spinteles todel idomu kaip cia ta metala sugalvojot..

Tas tiesa, ne visi smile.gif Pas mane apskritai cokolis veidrodinis, ta prasme ant plokstes klijuotas veidrodis ax.gif Man sake visai nuo proto nusokai, suvargsi valydama fool.gif o realiai tai kad jie nieko ten neissitepa taip daznai... O is svetaines kadangi matosi, tai baldas daug lengvesnis atrodo, lyg ore kabo, nes grindys atsispindi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blumchen123 @ 2014 01 27, 18:19)
Tas tiesa, ne visi smile.gif Pas mane apskritai cokolis veidrodinis, ta prasme ant plokstes klijuotas veidrodis  ax.gif Man sake visai nuo proto nusokai, suvargsi valydama fool.gif  o realiai tai kad jie nieko ten neissitepa taip daznai... O is svetaines kadangi matosi, tai baldas daug lengvesnis atrodo, lyg ore kabo, nes grindys atsispindi smile.gif

Na su tokiu dalyku dar neteko susidurt blink.gif Įdomu, kaip atrodo 4u.gif Reiks gal dėl įdomumo pasidaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 27, 16:04)
Tai apie ką jūs kalbate yra standartiniai baldai. Jie tam ir skirti, kad pats namie susirinktumei.

tai zmogus, kuri jus komentavot ir neklause apie individualius baldus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2014 01 27, 17:39)
Na su tokiu dalyku dar neteko susidurt  blink.gif  Įdomu, kaip atrodo  4u.gif  Reiks gal dėl įdomumo pasidaryt  biggrin.gif

Man su plintusu veidrodiniu irgi neteko susidurti, bet kad su veidrodžiais galima gudrauti tai žinau. Kartą veidrodžių pagalba "pradanginau" koloną kuri laiko lubas, nes ji jau buvo nusibodusi namo šeimininkei. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2014 01 27, 18:39)
Na su tokiu dalyku dar neteko susidurt  blink.gif  Įdomu, kaip atrodo  4u.gif  Reiks gal dėl įdomumo pasidaryt  biggrin.gif

Va taip blush2.gif
user posted image

Cia senos fotkes, nelabai gerai matosi kad vaizda susidaryti, bet neturiu kitu po ranka. Ir blicas kai apsviecia tai atspindys nuo veidrodzio atsiranda g.gif kurio gyvai dienos metu nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2014 01 27, 16:21)

Tai juk cia tema ne tik apie individualius baldu uzsakymus ax.gif Bent jau man taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Blumchen123 @ 2014 01 27, 18:19)
Tas tiesa, ne visi smile.gif Pas mane apskritai cokolis veidrodinis, ta prasme ant plokstes klijuotas veidrodis  ax.gif Man sake visai nuo proto nusokai, suvargsi valydama fool.gif  o realiai tai kad jie nieko ten neissitepa taip daznai... O is svetaines kadangi matosi, tai baldas daug lengvesnis atrodo, lyg ore kabo, nes grindys atsispindi smile.gif

as irgi turejau tokia minti biggrin.gif
Siaip ir meistras siule, nes as dar norejau pakabinti apatines spinteles, kad ale "lengvumo" pojutis atsirastu, tai man geriau pasiule veidrodinius cokolius. nes norint daryti pakabinamas reiktu aukstai nuo grindu pakelti, kad butu patogu isvalyti dulkes, trupinius ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs.B_: 27 sausio 2014 - 18:00
Čia galite paskaityti apie medinių vasadų padengimus smile.gif Ir dažant yra galimybė palikti medžio faktūrą, taigi tai nėra visiškas medžio išniekinimas. Teko tokį variantą gamint, jei kam įdomu, galėsiu įdėt vėliau nuotrauką, baltai dažyta ir išlikusi faktūra 4u.gif
Atsakyti
Mindija labai labai graži virtuvė thumbup.gif Kaip suprantu su įranga kainavo apie 10 tūkst?
Man va įdomu ar patogu kai spintelės ir stalčiai be rankenėlių? Be rankenėlių gražiau, bet turbūt ir tepliau būtų.
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2014 01 27, 19:18)
Čia galite paskaityti apie medinių vasadų padengimus smile.gif Ir dažant yra galimybė palikti medžio faktūrą, taigi tai nėra visiškas medžio išniekinimas. Teko tokį variantą gamint, jei kam įdomu, galėsiu įdėt vėliau nuotrauką, baltai dažyta ir išlikusi faktūra  4u.gif

Teisybė, minėjo baldininkas, kad taip dažo drinks_cheers.gif . Jei gerai pamenu, sakė nudažo ir dar nenudźiūvus visai - nuvalo, jei ko nesumaišiau ax.gif ...
Atsakyti
Mindija, virtuve wub.gif wub.gif wub.gif Dabar jau vyras uzsimane baltos doh.gif greiciau pasidarytume tai nebesimetytume doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs.B_: 27 sausio 2014 - 19:22
QUOTE(Agorėa @ 2014 01 27, 19:49)
Mindija labai labai graži virtuvė  thumbup.gif Kaip suprantu su įranga kainavo apie 10 tūkst?
Man va įdomu ar patogu kai spintelės ir stalčiai be rankenėlių? Be rankenėlių gražiau, bet turbūt ir tepliau būtų.

Be irangos.
Juk MDF, akmens mases stalvirsis, todel tokia ir kaina.
Nes as jau klausiau jos blush2.gif

Atsakyti