Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 27, 13:57)
Koks fainas nikas  biggrin.gif Net nuotaika pakele  biggrin.gif poster_offtopic.gif

mirksiukas.gif fainas ne tik nikas blush2.gif
Atsakyti
Labai labai grazu, Mindija wub.gif Va labai panasia as savo isivaizduoju, tik padalint reiketu is dvieju biggrin.gif Kas cia pas tave per stalvirsis g.gif Labai jau graziai ziuris, man ir tokio reikia blush2.gif Nors iki siol galvojau apie tamsiai pilka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 01 27, 14:35)
bigsmile.gif Reiks pabandyt.
Keist tai gal nevešiu, važinėjimai daugiau kainuos, nei pačios spintelės (provincijoj gyvenu) biggrin.gif
Ta pirmo aukšto vonia ir taip remonto prašosi, tai bus gerai ir suklijuota  irnesakyk.gif
Papildyta:
Prisiduodu ir aš su savo virtuve:D

Va... smile.gif Prisidaviau blush2.gif

dar paklausiu kas su plėvele dirba, ką jie parekomenduos taisymui. palaukite, vėliau parašysiu dar smile.gif

nu virtuvė tai liuks. spalviškai aš rinkčiausi kitaip, bet iš principo man žiauriai gražu. wub.gif labai krito į akis stalčių darinėjimo būdas wub.gif nu kaip man taip patinka, be jokių rankenėliu wub.gif wub.gif wub.gif

tiesa, kampas nenaudojamas gavosi? ar ten kažkaip galima patekti???

čiotkai, nu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panevėžys: 27 sausio 2014 - 13:48
QUOTE(Mindija @ 2014 01 27, 15:35)
bigsmile.gif Reiks pabandyt.

Va... smile.gif Prisidaviau blush2.gif

thumbup.gif virtuve, na lauksiu komentaro kaip del tos baltos plokstes g.gif jatau kaip man grazu, bet taip bijau... tarp man pasiulytu yra balta i blizgesi ir balta lyg grubleta. Nezinau ar pasiduot pagundai grozio ir pasidaryt balta virtuve??? bet stalviršio tamsaus noriu, jau gal ne juodo bet tamsaus medzio masyvo. doh.gif
Atsakyti
Mindija, kažkokia kičinė virtuvė.

iš tikro tai žiauriai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Mindija grazu thumbup.gif Dabar gal kiek per balta bet plyteles uzsides bus liuks.

Klausimas aktualus - prieskoniu indeliai iskur? mazieji ir didieji.

QUOTE(Teka @ 2014 01 27, 13:49)
Mindija, kažkokia kičinė virtuvė.

lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėkui kas neišpeikė 4u.gif biggrin.gif

Senesnės temos lankytojos tikriausiai atsimena, kaip paskutinį momentą ne tik, kad juodą granitą į akmens masę iškeičiau, bet net jau ir užsakius stalviršį, liepiau pakeist iš juodo į baltą doh.gif lotuliukas.gif
Ir visai nesigailiu thumbup.gif Nieks ten neįsigeria, jokios dėmės nelieka, vandens nebijo, gal ir pasibraižė kažkiek, bet ant balto nesimato, o beto yra galimybė po kažkiek laiko peršveist/atnaujint ax.gif

Fasadai balta dažyta MDF, stalviršis -akmens masė, kaip išsiaiškinau ne Montelli ir ne Corian, o kažkoks kitoks, pamiršau koks doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 27 sausio 2014 - 13:59
QUOTE(Mindija @ 2014 01 27, 13:58)
Dėkui kas neišpeikė 4u.gif  biggrin.gif

Senesnės temos lankytojos tikriausiai atsimena, kaip paskutinį momentą ne tik, kad juodą granitą į akmens masę iškeičiau, bet net jau ir užsakius stalviršį, liepiau pakeist iš juo į baltą doh.gif  lotuliukas.gif
Ir visai nesigailiu thumbup.gif Nieks ten neįsigeria, jokios dėmės nelieka, vandens nebijo, gal ir pasibraižė kažkiek, bet ant balto nesimato, o beto yra galimybė po kažkiek laiko peršveist/atnaujint ax.gif

Fasadai balta dažyta MDF, stalviršis -akmens masė, kaip išsiaiškinau ne Montelli ir ne Corian, o kažkoks kitoks, pamiršau koks doh.gif

Mindija, tai mano svajonė, baltas akmens masės stalviršis wub.gif nu bet nu niekaip negalim sau to leist dabar. tai bent į tavo pažiūrėsiu, nu man taip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 01 27, 14:35)
Prisiduodu ir aš su savo virtuve:D

Mindija - labai gražu/šviesu/švaru/nauja/išlaukta thumbup.gif wub.gif .
Negaliu atsigėrėt, kaip naujoj virtuvėj ir nauji rakandai gražiai atrodo thumbup.gif . Aš kaip koks žiurkėnas, savo senųjų niekur išmest negaliu schmoll.gif ... suvalkietė gi doh.gif . O čia prašau - viskas nuo nulio - liuks thumbup.gif .
Ir jergutėliau, kaip norėčiau tas baltas plyktas su medžiais čia matyti doh.gif
user posted image

Nepasiduok, užsakinėk dar per naują, galgi greičiau šįkart atveš ax.gif

Beje, ar galvojį kokią nors spalvą įnešti į šitą interjerą? Kaip?
Atsakyti
Jo, Mindija, čia labai trūksta tų plytkų ir kokios dar spalvos. Gal orchidėją kokią riūūžavą ant palangės. Dar daugiau kičo bus biggrin.gif

Beje, brūkštelk, kiek čia jums tas stalviršis atsiėjo?
Atsakyti
Kampas tikrai liko nenaudojamas, dėl to irgi nesigailiu. Jau geriau taip, nei kokia kledaras karuselė doh.gif O beto man ten cm niekaip nesidėliojo, tai ir išsprendžiau problemą biggrin.gif

priekonių indeliai iš čia, stovą išmečiau, indelius stalčiun sudėjau. Didieji, tai kažkada Maximoj išpardavimas buvo, tai po kelis litus visokių dydžių prisipirkau blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 01 27, 14:04)
Mindija - labai gražu/šviesu/švaru/nauja/išlaukta thumbup.gif  wub.gif .
Negaliu atsigėrėt, kaip naujoj virtuvėj ir nauji rakandai gražiai atrodo thumbup.gif . Aš kaip koks žiurkėnas, savo senųjų niekur išmest negaliu  schmoll.gif ... suvalkietė gi  doh.gif . O čia prašau - viskas nuo nulio - liuks  thumbup.gif .
Ir jergutėliau, kaip norėčiau tas baltas plyktas su medžiais čia matyti  doh.gif

Nepasiduok, užsakinėk dar per naują, galgi greičiau šįkart atveš  ax.gif

Beje, ar galvojį kokią nors spalvą įnešti į šitą interjerą? Kaip?

Dėkui 4u.gif
Aš ir neišmečiau. Kaip išnešiau į garažą prieš du metus, tai taip ir stovi doh.gif Net neatsimenu ko aš ten gero turėjau, reikia ko, tai vis naują perku. Tikrai norisi visko naujo ax.gif

Tai va kad nesiseka man su tom plytkom doh.gif O gal ir gerai, kažko ryškesnio sugalvosiu prilipint g.gif

QUOTE(Teka @ 2014 01 27, 14:07)
Jo, Mindija, čia labai trūksta tų plytkų ir kokios dar spalvos. Gal orchidėją kokią riūūžavą ant palangės. Dar daugiau kičo bus biggrin.gif

Beje, brūkštelk, kiek čia jums tas stalviršis atsiėjo?

drinks_cheers.gif

Kainos nepasakysiu. Mūsų stalviršis eksperimentinis, už savikainą mirksiukas.gif
Baldai + stalviršis kainavo 10t 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 27 sausio 2014 - 14:15
QUOTE(Mindija @ 2014 01 27, 14:14)
Kainos nepasakysiu. Mūsų stalviršis eksperimentinis, už savikainą mirksiukas.gif
Baldai + stalviršis kainavo 10t 4u.gif

o tu rupke, ir aš noriu eksperimento biggrin.gif o kodėl jis eksperimentinis?
Atsakyti