QUOTE(Panevėžys @ 2014 01 27, 12:50)
čia plėvele klijuotas MDF. reiktų patepti klijais, pakaitinti fenu ir prispausti. tai termo plėvelė. bet ji gali ir grįžti į pradinę padėti t.y. susitraukti. tada jau nieko nebepadarysite. šiaip ji drėgmei atspari, gal nekokybiškai buvo užklijuota.
galite užsisakyti tas dureles iš naujo ir pasikeisti tik dureles (jeigu praėjo tik keli mėnesiai, manau drąsiai galite kreiptis į pirkimo vietą, kad pakeistu Jums tas dureles), visų baldų keisti nereikia. jeigu fasadų nėra daug - galite pasikeisti ir visus, bet tai kainuoja.
Reiks pabandyt.
Keist tai gal nevešiu, važinėjimai daugiau kainuos, nei pačios spintelės (provincijoj gyvenu)
Ta pirmo aukšto vonia ir taip remonto prašosi, tai bus gerai ir suklijuota
Papildyta:
Prisiduodu ir aš su savo virtuve:D
Pirmiausiai tai noriu labai padėkoti visoms supermamoms, tikrai davusioms gerų patarimų
Gabby, Juodai, Aijste ir kitoms
Žinau žinau... daug dar visko nedabaigta, nėra indaplovės fasado, gartraukio gofra ne iki galo paslėpta, plytelių, kažkokių langų apdangalų, indaujos vieta dar tuščia ir t.t. Bet šiai dienai turiu ką turiu....
Iš esmės esu labai laiminga, kad turiu tą, apie ką svajojau: baltą, šviesią virtuvę
Erdvė nėra didelė, tai tikrai tas baltumas neapsunkina patalpos
Na didysis klepsusas- stalas.... Nekomentuosiu aš daugiau, nes tiesiog bloga man nuo jo ir tiek...
Taip, kad peikit, kritikuokit kiek norit
Bendras vaizdas maždaug toks...
Čia vietos tos jukos planuoju indaują...
Labai man reikalinga ji, nes dar pusė mano indų, taurių dėžutėse
Na ir pafotkinau dar spinteles/stalčius. Susidėliojau gan patogiai, viskas po ranka, tik viršutinėse dar trūksta tvarkos, ten tiesiog sukišau kas nereikalinga, laikinam, kol atras savo vietą
Gartraukio spintelė visais rakursais
Sekanti pakabinama...
Paslėpta mikrobangė... Kai taps nereikalinga- išmesiu, tiesiog liks spintelė...Aukščiau ir virš šaldytuvo su atmetimu.
Stalčius po kaitlente... Sudėjau prieskonius, pjaustymo lentas ir samčius
Toliau lėkštės, puodai.... Stalčiai 95cm pločio, tai telpa daug, man toks plotis labai patinka ir
patogu iš indaplovės sudėt
Papildyta:
Toliau 70cm stalčių blokas. Ten įrankiai, maistas ir apatiniam bliūdai...
Šiukšlių stalčius su atmetimu... Be komentarų
Tik neapskaičiavau kibirų dydžių. Tas didysis tikrai labai didelis, nei vienas šiukšlių maišas neužsitempia, tai sudėjau priemones
O ant jo tą daiktą kiaurą, kurį pirkau Ikėjoj, bet per mažas ant mano plautuvės. Sumetu ten kempinėles
Sekančiame 70cm pločio stalčių bloke tai nieko gero. Į viršutinį visokias smulkmes, folijas, kepimo popierių sumetus, kituose duona, mikseriai ir visi kiti rakandai.. Net nėr ką rodyt.
Va...
Prisidaviau