Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 27, 12:35)
Vis tiek paliekama medzio faktura.

Kai masyvas nudažomas, jokios faktūros nesimato 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki. Dairomes ir mes naujo virtuvinio, tik niekaip neissirenku gamintoju. Kiek internete pasiziurejau, ne kazkas Klp pasirinkimas. Gal turite ka parekomenduoti...
Noriu paklausti jusu, kaip jus uzsisakote, ar su montavimu ,ar patys montuojates? Pas vienus gamintojus pasiteiravome, tai pasake, kad nuo virtuvinio plius 20 proc. montavimas. Vyras sako pats susimontuosiu, nes baisi kaina psairode. Bet as galvoju, gal negerai paciam nagus kisti,nes jei brokas koks ar gal ten kokie dar niuansai gali buti.Ar montuojates patys?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 27, 13:13)
Kai masyvas nudažomas, jokios faktūros nesimato  4u.gif
user posted image

Taip, zinoma. Kalba buvo apie beicavima. Tai tada lieka visas medzio grozis.
O jei dazyti, tai cia jau gaunasi kaip pasityciojimas is medzio masyvo, jo izeidimas biggrin.gif

QUOTE(plan @ 2014 01 27, 13:18)
Noriu paklausti jusu, kaip jus uzsisakote, ar su montavimu ,ar patys montuojates? Pas vienus gamintojus pasiteiravome, tai pasake, kad nuo virtuvinio plius 20 proc. montavimas.

Opapa kokia kaina! Man net minciu nera patiems montuotis schmoll.gif Man kai visi atrase, tai pazymejo, kad i kaina jau iskaiciuota montavimas. Net neisskiria, kiek kainuotu atskirai..
Eisiu kaip tik suvestine darytis, ka ten ka man zada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2014 01 27, 11:18)
Sveiki. Dairomes ir mes naujo virtuvinio, tik niekaip  neissirenku gamintoju. Kiek internete pasiziurejau, ne kazkas Klp  pasirinkimas. Gal turite ka parekomenduoti...
Noriu paklausti jusu, kaip jus uzsisakote, ar su montavimu ,ar patys montuojates? Pas vienus gamintojus pasiteiravome, tai pasake, kad nuo virtuvinio plius 20 proc. montavimas. Vyras sako pats susimontuosiu, nes baisi kaina psairode. Bet as galvoju, gal negerai paciam nagus kisti,nes jei brokas koks ar gal ten kokie dar niuansai gali buti.Ar montuojates patys?

Kazkoki cia kosmosa uzsiprase doh.gif
Nemontuokit patys schmoll.gif Paskui galu nerasit, jei kas ar ka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 27, 13:23)
Opapa kokia kaina! Man net minciu nera patiems montuotis schmoll.gif Man kai visi atrase, tai pazymejo, kad i kaina jau iskaiciuota montavimas. Net neisskiria, kiek kainuotu atskirai..
Eisiu kaip tik suvestine darytis, ka ten ka man zada biggrin.gif

Tai va, kad nemazai ir mums pasirode. Idomu , kaip jums paskaiciavo
Atsakyti
Plan, o kokia cia firma jums taip uzsiprase?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 27, 13:26)
Plan, o kokia cia firma jums taip uzsiprase?

vir ekta (be tarpo)
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2014 01 27, 13:29)
vir ekta (be tarpo)

g.gif ...As kaip tik planavau pas juos kreiptis, dailus man ju tie baldai pasirode ir dar sumasciau, kad reikia tokios uzsuktos (pusapvales , nezinau ar taip isisreiskau) spintos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 27, 11:39)
Jei medi nudazom ar alyvuojam jis del to juk netampa plokste  biggrin.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 27, 12:35)
Vis tiek paliekama medzio faktura. Tuo ir skiriasi medzio masyvo baldai ir dazyti baldai en en sluoksniu, kaip dazomos MDF.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 27, 13:23)
Taip, zinoma. Kalba buvo apie beicavima. Tai tada lieka visas medzio grozis.
O jei dazyti, tai cia jau gaunasi kaip pasityciojimas is medzio masyvo, jo izeidimas biggrin.gif

Jūs citavote Murmur, ji minėjo dažymą, aliejavimą. Atsakėte jai, kad "Vis tiek paliekama medzio faktura". Tad pataisiau Jus, kad nudažius nesimato tos faktūros. Ir įdėjau pavyzdį, kad dažytas masyvas nė kiek nesiskiria nuo dažyto MDF vizualiai. Kad beicuojant viskas lieka drinks_cheers.gif - ne tai kad lieka, bet ir išsiryškina thumbup.gif . Pas mane beicuota, Murmur tai minėjo, gal tai turėjote omenyje ir Jūs... ax.gif
Sutinku, kad masyvo dažymas - nusikaltimas doh.gif , bet nieko nepaveiksi - kas pinigus moka, tas ir muziką užsakinėja rolleyes.gif .

QUOTE(plan @ 2014 01 27, 13:18)
Pas vienus gamintojus pasiteiravome, tai pasake, kad nuo virtuvinio plius 20 proc. montavimas.

Nė vieni gamintojai tokio kosmoso neužsiprašė schmoll.gif . Mes Jūsų kraštiečiai, o virtuvinį galimo vilniškiai. Tai ne tik, kad už montavimą papildomai nieko nereikėjo, net ir atvežė už 0, nors buvom sutarę už benziną sumokėt...
Patys nemontuotikte, paskui dar jokie garantiniai negalios doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 01 25, 19:15)

Va apie tuos dažytus MDF biggrin.gif Į vonią pirkau spinteles alia dažytas MDF, tai einu tuoj nufotkinsiu kas nuo drėgmės atsitiko doh.gif Praėjo vos keli mėnesiai. Tai čia gal ir bus ta plėvelė? g.gif Dabar ir pati matau, kad visai ne taip čia padaryta, kaip virtuvės baldai g.gif

Va g.gif

čia plėvele klijuotas MDF. reiktų patepti klijais, pakaitinti fenu ir prispausti. tai termo plėvelė. bet ji gali ir grįžti į pradinę padėti t.y. susitraukti. tada jau nieko nebepadarysite. šiaip ji drėgmei atspari, gal nekokybiškai buvo užklijuota.
galite užsisakyti tas dureles iš naujo ir pasikeisti tik dureles (jeigu praėjo tik keli mėnesiai, manau drąsiai galite kreiptis į pirkimo vietą, kad pakeistu Jums tas dureles), visų baldų keisti nereikia. jeigu fasadų nėra daug - galite pasikeisti ir visus, bet tai kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2014 01 27, 13:50)

Koks fainas nikas biggrin.gif Net nuotaika pakele biggrin.gif poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2014 01 27, 12:50)
čia plėvele klijuotas MDF. reiktų patepti klijais, pakaitinti fenu ir prispausti. tai termo plėvelė. bet ji gali ir grįžti į pradinę padėti t.y. susitraukti. tada jau nieko nebepadarysite. šiaip ji drėgmei atspari, gal nekokybiškai buvo užklijuota.
galite užsisakyti tas dureles iš naujo ir pasikeisti tik dureles (jeigu praėjo tik keli mėnesiai, manau drąsiai galite kreiptis į pirkimo vietą, kad pakeistu Jums tas dureles), visų baldų keisti nereikia. jeigu fasadų nėra daug - galite pasikeisti ir visus, bet tai kainuoja.

bigsmile.gif Reiks pabandyt.
Keist tai gal nevešiu, važinėjimai daugiau kainuos, nei pačios spintelės (provincijoj gyvenu) biggrin.gif
Ta pirmo aukšto vonia ir taip remonto prašosi, tai bus gerai ir suklijuota irnesakyk.gif
Papildyta:
Prisiduodu ir aš su savo virtuve:D

Pirmiausiai tai noriu labai padėkoti visoms supermamoms, tikrai davusioms gerų patarimų aciuks.gif Gabby, Juodai, Aijste ir kitoms 4u.gif

Žinau žinau... daug dar visko nedabaigta, nėra indaplovės fasado, gartraukio gofra ne iki galo paslėpta, plytelių, kažkokių langų apdangalų, indaujos vieta dar tuščia ir t.t. Bet šiai dienai turiu ką turiu.... blush2.gif

Iš esmės esu labai laiminga, kad turiu tą, apie ką svajojau: baltą, šviesią virtuvę wub.gif Erdvė nėra didelė, tai tikrai tas baltumas neapsunkina patalpos smile.gif
Na didysis klepsusas- stalas.... Nekomentuosiu aš daugiau, nes tiesiog bloga man nuo jo ir tiek... doh.gif

Taip, kad peikit, kritikuokit kiek norit biggrin.gif

Bendras vaizdas maždaug toks...

user posted image

user posted image

Čia vietos tos jukos planuoju indaują...
Labai man reikalinga ji, nes dar pusė mano indų, taurių dėžutėse doh.gif

user posted image

Na ir pafotkinau dar spinteles/stalčius. Susidėliojau gan patogiai, viskas po ranka, tik viršutinėse dar trūksta tvarkos, ten tiesiog sukišau kas nereikalinga, laikinam, kol atras savo vietą biggrin.gif

Gartraukio spintelė visais rakursais lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Sekanti pakabinama...

user posted image

Paslėpta mikrobangė... Kai taps nereikalinga- išmesiu, tiesiog liks spintelė...Aukščiau ir virš šaldytuvo su atmetimu.

user posted image

Stalčius po kaitlente... Sudėjau prieskonius, pjaustymo lentas ir samčius thumbup.gif

user posted image

Toliau lėkštės, puodai.... Stalčiai 95cm pločio, tai telpa daug, man toks plotis labai patinka ir
patogu iš indaplovės sudėt thumbup.gif

user posted image

Papildyta:
Toliau 70cm stalčių blokas. Ten įrankiai, maistas ir apatiniam bliūdai...

user posted image

user posted image

Šiukšlių stalčius su atmetimu... Be komentarų thumbup.gif Tik neapskaičiavau kibirų dydžių. Tas didysis tikrai labai didelis, nei vienas šiukšlių maišas neužsitempia, tai sudėjau priemones biggrin.gif O ant jo tą daiktą kiaurą, kurį pirkau Ikėjoj, bet per mažas ant mano plautuvės. Sumetu ten kempinėles biggrin.gif

user posted image

Sekančiame 70cm pločio stalčių bloke tai nieko gero. Į viršutinį visokias smulkmes, folijas, kepimo popierių sumetus, kituose duona, mikseriai ir visi kiti rakandai.. Net nėr ką rodyt.

Va... smile.gif Prisidaviau blush2.gif
Atsakyti