Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Teka @ 2014 01 27, 09:18)
žalia rūta, pasikartosiu, ar ta virtuvė, kurią įkėliau, anot jūsų blizgi? su blizgučiais, kaip jūs sakot???
keistai čia išdėstėt. man blizgučiai rūpi mažiausiai, rūpi medžiaga. jei galėčiau sau leist, daryčiau virtuvę iš medžio masyvo baldų. deja, negaliu. todėl galvoju apie mdf ir ne vien dėl grožio, o ir praktiškumo. bet vėlgi,  jei tai gausis smarkiai brangiau, nei LMDP, teks svarstyt MDF nesirinkimo variantą...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 27, 11:15)
Tada jei jau svarstyti apie dazyta MDF as geriau daryciaus is masyvo. Bent jau zinosi uz ka moki ir kad daiktas tikrai turi verte.

Jei daryti is medzio masyvo, tai tada ji graziausiai atrodo naturalistiskai, be jokiu dazymu. O naturalios medienos vaizdas ne visiems tinka interjere, todel kur jau kur, o virtuvej medzio masyvas - savotiskas sprendimas net ir turint pinigo.

Kiekvienas rinkimes pagal supratima ir pinige - nematau jokiu bedu schmoll.gif

Teka, man blizgus pavirsius yra ipareigojantis. As is tu zmoniu, kurie nori ir grazaus dizaino. Jei turite nebloga skoni - pasidarysite graziai, as juk nezinau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 27 sausio 2014 - 10:36
Visos provansiskos baltos virtuves daromos is masyvo, Juodai virtuve is masyvo - laaabai graziai atrodo. Naturalios spalvos seniai ir bepamciau pas kazka. Jei medi nudazom ar alyvuojam jis del to juk netampa plokste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 27, 11:10)
Vat vaiku kambariui - jau galima kazka pamastyti pigiau prasisukti.

Aisku, cia virtuviu tema biggrin.gif , bet...
blush2.gif , na kiek zmoniu, tiek nuomoniu...As kaip tik galvoju, kad vaikui gaminant svarbu, is kokiu medziagu padaryta . Vat suauges tai zino, kad dureliu nereikia su trenksmu uzdarineti arba lipti i stalciu blush2.gif ...o vaikas...
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 27, 11:18)
[ jei galėčiau sau leist, daryčiau virtuvę iš medžio masyvo baldų. deja, negaliu. todėl galvoju apie mdf ir ne vien dėl grožio, o ir praktiškumo.

Kiek man skaičiavo kainas, tai keli baldininkai ssakė, kad MDF ir masyvo fasadų virtuvės kainos ne ką skirsis mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 27, 10:15)
Del nuorodos - ne taip juk darosi, cia kur rodot ir pats taip uzsilaminuotum su lygintuvu  doh.gif

Tai ir rašiau, kad nerandu pavyzdžio kaip tiksliai atrodo 4u.gif

Pati buvau savo baldžiui užsiminus apie blizgią LMDP, tai pasakė, kad neverta taupyt tų kelių šimtų (blizgi LMDP irgi brangoka) nes tie kantai bet kokiu atveju matysis, o gavus drėgmės, švies visa tamsi linija.

Aij, nu čia kiekvieno gi asmeninis reikalas, gaminasi kaip kas nori ir kaip kas gali drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 27, 10:41)
Kiek man skaičiavo kainas, tai keli baldininkai ssakė, kad MDF ir masyvo fasadų virtuvės kainos ne ką skirsis  mirksiukas.gif .

vo blyn bigsmile.gif reiks paklaust
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 27, 11:39)
Visos provansiskos baltos virtuves daromos is masyvo, Juodai virtuve is masyvo - laaabai graziai atrodo. Naturalios spalvos seniai ir bepamciau pas kazka. Jei medi nudazom ar alyvuojam jis del to juk netampa plokste  biggrin.gif

Na aš irgi natūralaus masyvo virtuvę įsivaizduoju kažkur sodyboj... ax.gif . Didžioji dauguma masyvą dažo (nesvarbu, kad ąžuolas!), beicuoja, sendina mirksiukas.gif .

QUOTE(Klasta @ 2014 01 27, 11:39)
Aisku, cia virtuviu tema  biggrin.gif , bet...
blush2.gif , na kiek zmoniu, tiek nuomoniu...As kaip tik galvoju, kad vaikui gaminant svarbu, is kokiu medziagu padaryta . Vat suauges tai zino, kad dureliu nereikia su trenksmu uzdarineti arba lipti i stalciu  blush2.gif ...o vaikas...

Nu bet sorry, jei vaikas lipa į virtuvės stalčių, tranko dureles (tą puikiai apsaugo blum'ai mirksiukas.gif ), tai jis bet ką namuose gali padaryt, taip išeina doh.gif ... jokie MDF, masyvai ar dar kitos kokybiškos medžiagos nepadės schmoll.gif ir padegt gali doh.gif Pripažinkit, čia jau kraštutinumas rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 27, 10:35)

Teka, man blizgus pavirsius yra ipareigojantis. As is tu zmoniu, kurie nori ir grazaus dizaino. Jei turite nebloga skoni - pasidarysite graziai, as juk nezinau 4u.gif

toks vaizdas, kad visiems turi būt gražu taip kaip jums ir tik jūs turite gerą skonį. biggrin.gif Sorry, bet nesusilaikiau.. doh.gif

Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2014 01 27, 10:39)
Jei medi nudazom ar alyvuojam jis del to juk netampa plokste  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 27, 11:47)
Nu bet sorry, jei vaikas lipa į virtuvės stalčių, tranko dureles (tą puikiai apsaugo blum'ai  mirksiukas.gif ), tai jis bet ką namuose gali padaryt, taip išeina  doh.gif ...  jokie MDF, masyvai ar dar kitos kokybiškos medžiagos nepadės  schmoll.gif  ir padegt gali doh.gif  Pripažinkit, čia jau kraštutinumas  rolleyes.gif .

Lipo,nes stalcius didelis, po lova mirksiukas.gif (bet gerai, baldininkas pats mazus vaikus turedamas padare taip , kad jokie eksperimentai nesvarbus)
O norejau pasakyti, kad ne tik virtuves baldai turi buti kokybiski , bet ir vaiko ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 27, 11:39)
Jei medi nudazom ar alyvuojam jis del to juk netampa plokste  biggrin.gif

Vis tiek paliekama medzio faktura. Tuo ir skiriasi medzio masyvo baldai ir dazyti baldai en en sluoksniu, kaip dazomos MDF.

QUOTE(Klasta @ 2014 01 27, 12:21)
O norejau pasakyti, kad ne tik virtuves baldai turi buti  kokybiski , bet ir vaiko ... biggrin.gif

Kalbeta buvo apie dregme.
O MDF dar labiau nepatartina vaiku kambariui, nes gali nuskilti lengviau krastas.
Kiekviena plokste turi savo specifika.

Mistika, nereikia priimti kaip asmeninio izeidimo, jam man blizgalai atrodo kicas. Kodel man turi buti grazu, kas jums grazu? Ar negalejau pasakyti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 27 sausio 2014 - 11:36

Visa erdvė atrodo taip:
user posted image
du dideli vitrininiai langai ir terasinės durys. Nelabai kur tas valgomasis stalas įsikomponuoja doh.gif dabar jau matau, kaip blogaitą langą padarėm, reikėjo arčiau terasos stumti, ir koridorius būtų šviesesnis, ir valgomajam stalui vieta. Bet jau yra kaip yra, reikia sukt galva, kaip čia susikomponuoti, kad būtų jauku gyventi ...

Primenu savo planelį blush2.gif labai norėčiau, kad pasidalintumėte mintimis, kaip gudriau suplanuoti virtuvę, trūksta man idėjų sad.gif
Atsakyti