Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Ritandra @ 2014 01 26, 20:19)
dar man zinote, kad ir koks grazus gartraukis bet man patinka imontuotas, kad nesimatytu,, na jis turi funkcija atlikti ir tiek, cia mano nuomone  ax.gif

o man tik neimontuojami biggrin.gif bet mes montuosim, nes pasidejimo velniskai reikia doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
grįžtam i virtuves tema

ka man daryti toje sienoje kur tas "laikrodis" ties plautuve? kad graziai siuretusi?

user posted image

apie ta stiklu apdaila gal galite konkreciau? labai brangu? nes stalvirsis ir plyteles.... g.gif nezinau
Atsakyti
QUOTE(369vieta @ 2014 01 26, 22:30)
Tikiuosi, kad nesupyks merginos, tai gal kokių patarimų visos duosite kaip atnaujinti vaizdą, bet visko keitimo, gal tiesiog kokius nors aksesuarus ar ką.. http://www.part.lt/i...154b401a303.jpg beje, realiai kažkaip gražiau atrodo, nuotraukoje visiškai kai kaimuke pas močiutę... bigsmile.gif

Man patiko plyteliu banga, nes mano jurines spalvos bus, tai juolabiau tiks tokia banga, gal net nusivogsiu minti sita rolleyes.gif Ir vel griztu prie to, ka ne visa siena plytelemis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 26, 23:44)
o man tik neimontuojami biggrin.gif  bet mes montuosim, nes pasidejimo velniskai reikia doh.gif

as bijau ir pagalvoti kiek kainuoja lotuliukas.gif man tas grozis nevertas pinigu kurie jie isikainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 26, 20:51)
as bijau ir pagalvoti kiek kainuoja  lotuliukas.gif  man tas grozis nevertas pinigu kurie jie isikainuoja  mirksiukas.gif

nepigus plius minus 5tkst. as labai norejau, bet mano virtuve per maza ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 26, 21:50)

ka man daryti toje sienoje kur tas "laikrodis" ties plautuve? kad graziai siuretusi?

apie ta stiklu apdaila gal galite konkreciau? labai brangu? nes stalvirsis ir plyteles....  g.gif  nezinau

Mozaiką biggrin.gif
Va, galvoju, kad visai tokio "kiauro" laikrodžio norėčiau g.gif Bet nemačiau tokių niekur pirkt unsure.gif Turiu vieną tuščią sieną, tai vyras sako, kokį paveikslą gal užkabint, bet kai aš nelabai su menu draugauju, tai net neįsivaizduoju kas ten tiktų doh.gif O dar šalia virtuvės stalo... Ot, gal laikrodis rimtai toks tiktų? bigsmile.gif
Aij, turiu vieną paveikslą nužiūrėjus, bet į miegamąjį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif http://www.aliexpres.../490511407.html

Neaišku kas jums yra "brangu"? biggrin.gif Nu nebrangiau už pinigus tai tikrai biggrin.gif Rašė kažkas kainą už kvadratą, bet nepamenu, matyt neaktualu buvo, nes savo medinių plytelių laukiau doh.gif
Atsakyti
Man grazus laikrodziai i virtuve kur ranku darbu stiklas. Meno kurynukai ir kartu laikrodis. Galima prisiderinti prie savo interjero uzsiprasius atitinkamu spalvu.
Atsakyti
O kuo čia kičas tokie fasadai?
http://baldaivirtuve...palvos-virtuve/

Kiek išsiaiškinau, tai ta blizgi plokštė, kaip aš vadinau, yra poliruotas MDF. Ar būna tokios LDMP nežinau.

Dešimtuk, sakot, kad tai daug brangiau nei paprasta plokštė? O maždaug kiek brangiau?
Man atrodo, kad paprastą šviesią plokštę sunkiau valyt, nei tokią poliruotą. Ar aš klystu?
Atsakyti
Man dazyta mdf skaiciuoja beveik dvigubai brangiau nei paprasta plokste ax.gif Ir man idomu butu meistru nuomone, kaip is tikro g.gif

p.s prisiskaitau visokiu istoriju belandziodama visur ir jau vaidentis pradejo, kad visi nori apgaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 27, 08:56)
p.s prisiskaitau visokiu istoriju belandziodama visur ir jau vaidentis pradejo, kad visi nori apgaut doh.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Bent as kur issirinkau blizgia plokste tai 88lt/kv.m, pigiausia plokste maciau buvo 24lt/kv.m. Tai fasadams pvz man reik 5kv.m., jei deciau nebluzgia sutaupyciau 300lt. Manau perkant uz 5-6-7 tukstancius cia nepinigai. Jei tikrai norisi blizgiu tai kaina neargumentas.

O karuseles kampe atsisakiau, nes uz viena spintele moket 1000lt...nenuprotejau dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 27, 09:01)
Bent as kur issirinkau blizgia plokste tai 88lt/kv.m, pigiausia plokste maciau buvo 24lt/kv.m. Tai fasadams pvz man reik 5kv.m., jei deciau nebluzgia sutaupyciau 300lt. Manau perkant uz 5-6-7 tukstancius cia nepinigai. Jei tikrai norisi blizgiu tai kaina neargumentas.

O karuseles kampe atsisakiau, nes uz viena spintele moket 1000lt...nenuprotejau dar  biggrin.gif

murmur, tai pas tave tokia plokštė, kaip aš rodžiau, ane? nes sakau, kažkaip suabejojau, kas ta blizgi. gal su blizgesiu kokia paprasta plokštė smile.gif nes aš blizgia vadinu šitą poliruotą smile.gif ir kai išgirdau, kad tai gali būt neskoninga ir net kičas, tai suabejojau, ar tikrai apie tą patį kalbam čia visos smile.gif
Atsakyti