Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Ritandra @ 2014 01 26, 22:57)
tam ir planuoju indauja  tongue.gif  taurem sudeti ir pan. as esu pamisus tauriu pirkeja man taures, stikliukai ir t,t, silpnybe  blush2.gif  tai tam turiu tureti ypatinga vietele. taures ir dar laikikliai vynui nes ir to turiu tureti visada  blush2.gif martinio taures  wub.gif  kokteiliukasm  wub.gif  cia jau as silpna tam reikalui  lotuliukas.gif 

beproto megstu issitraukti kokias nerealias taures ispilti kokio vyno gero, arba koki kokteiliuka ir slampineti po namus koki sestadienio vakara  blush2.gif  bigsmile.gif  et...

bet gryztant prie spinteliu tai man nera labai tas stiklas blogai, bet papildomai tvarka turi but palaikoma  blush2.gif  as tai stengiuosi kuo maziau sau "reikalu" prisidaryti  cool.gif

Jo ir pas mane visokių taurių pilna.. blush2.gif man labai gražu.Pas mano tėvus viena sekcijos pusė vien tik jais išdeliota gražiai, labai nuostabiai atrodo..
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 26, 22:53)
ka bedesit, atsibos dulkes valyt biggrin.gif
as savo cenakines susideciau 4u.gif

sakot dulkes per matini stikla matysis? g.gif
Papildyta:
QUOTE(369vieta @ 2014 01 26, 22:34)
O man mozaikos labai gražu...Na,taip kiekvienai pagal skonį juk.. ax.gif  Beje, ex šio buto savininkė sakė,kad čia dizaineris šią virtuvę projektavo.Nes tikrai labai patogi..Ir šaldytuvas įmontuotas..
Jo aš ir bijojau rast butą gerą su remontu-kuris man nepatiks..Bet kaip bebūtų keista labai patiko VISKAS. blush2.gif

pasiseke jum... smile.gif o as vyrui visada sakiua kaip isikraustysim tai eisiu ten kur galiu su rankenuku ir tapkem kambarinem iskart lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif JOKIU REMONTU doh.gif nes po buto remonto (kaip buvo tas nekrizinis laikotarpis ir meistru nejo rasti, uz plytleliu klojima moket reikejo po 60 lt/m2 ir plius nescia buvau) tai gireztai sakiau noriu kraustytis ten kur visas padaryta lotuliukas.gif

o va dabar turiu 350 kv nama kur vien plytos ir net susiktu radijatoriu nera lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu ne visiem gyvenime pasiseka doh.gif nors kiti kaifuoja isirenginedami kaip jie nori, o as??? as neturiu tam gysleles , upo ir noro doh.gif doh.gif todel as sutikciau geriau su mozaika jusu gyventi nei dabar man viska nuo nulio ieskoti ir planuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 26, 20:06)
sakot dulkes per matini stikla matysis?  g.gif

as supratau, kad apie ta lentyna virs visu spinteliu kalba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 26, 23:06)
o va dabar turiu 350 kv nama kur vien plytos ir net susiktu radijatoriu nera  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu ne visiem gyvenime pasiseka  doh.gif  nors kiti kaifuoja isirenginedami kaip jie nori, o as??? as neturiu tam gysleles , upo ir noro  doh.gif  doh.gif  todel as sutikciau geriau su mozaika jusu gyventi nei dabar man  viska nuo nulio ieskoti ir planuoti  doh.gif

O mes šio buto laukėme beveik visus metus, 8 mėnesius.. doh.gif Nes niekur nieko padoraus neradome,o jau kainelių gražumas buvo..Džiaugiuosi,kad laukėme tiek laiko, bet išlaukėme SAVO GRAŽAUS BUTUKO... wub.gif drinks_cheers.gif Tokia kaina ir toks remontas.....Nes žmonės sau darė, tai matosi, kad gerai viskas padaryta... g.gif yra čekiai kainos nemažos(tiksliau kosminės-mano akimis), jei ne antras gandriukas pas ex buto savininkę būtų gyvene dar čia, bet kai antras leliukas reikia daugiau vietos, tai ir vat...mes nusipirkome šį grožį..

Uojjj, namas nesulyginsi su butu, norėčiau namo, bet nėra tiek lėšų pas mus blush2.gif linkiu kuo greičiau įsirengti ir vargo nematyti...Jei yra lėšų galite dizainerį samdytis, o tu tim pirštų baksnosi patinka/nepatinka... lotuliukas.gif arba bent jau pirma aukštą įsirengti ir gyventi juk galima...
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2014 01 26, 23:09)
as supratau, kad apie ta lentyna virs visu spinteliu kalba g.gif

Viršuj kažką kito dėsiu, tikrai ne taures..
Už stiklo taures,
atsiprašau jei ne taip išsireiškiau.. blush2.gif
Atsakyti
dar man zinote, kad ir koks grazus gartraukis bet man patinka imontuotas, kad nesimatytu,, na jis turi funkcija atlikti ir tiek, cia mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 26, 23:19)
dar man zinote, kad ir koks grazus gartraukis bet man patinka imontuotas, kad nesimatytu,, na jis turi funkcija atlikti ir tiek, cia mano nuomone  ax.gif

Taip, taip ir man patinka įmontuojami, bet čia padaryta taip (stengiuosi matyti tik pliusus..), nes man vonia labai nepatinka, stengiuosi save įtikinti,kad vonia patinka...O virtuvė tikrai man labai graži ir gartraukis negadina to grožio viso blush2.gif o va vonia, noriu remonto, bet vyras sakė,kad kolkas tikrai nedarysime ir nieko ten negriausime.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(369vieta @ 2014 01 26, 23:19)

Uojjj, namas nesulyginsi su butu, norėčiau namo, bet nėra tiek lėšų pas mus blush2.gif linkiu kuo greičiau įsirengti ir vargo nematyti...Jei yra lėšų galite dizainerį samdytis, o tu tim pirštų baksnosi patinka/nepatinka... lotuliukas.gif arba bent jau pirma aukštą įsirengti ir gyventi juk galima...
Papildyta:

mus antras gandras is buto irgi isvijo smile.gif bet mes isnuomavom ax.gif ai, tegu, gal vaikam liks lotuliukas.gif

o nama isirenginejam entuziastai be pasolos tai zinai... dizaineriui tikrai lt nemetysiu unsure.gif nes ju nera jam skirta lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(369vieta @ 2014 01 26, 23:23)
Taip, taip ir man patinka įmontuojami, bet čia padaryta taip (stengiuosi matyti tik pliusus..), nes man vonia labai nepatinka, stengiuosi save įtikinti,kad vonia patinka...O virtuvė tikrai man labai graži ir gartraukis negadina to grožio viso blush2.gif  o va vonia, noriu remonto, bet vyras sakė,kad kolkas tikrai nedarysime ir nieko ten negriausime.. schmoll.gif

del idomumo ikelkite vonia mirksiukas.gif atsiprasau uz temos tersima, bet ydomu beproto , arba galit i az jei netingite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 26, 23:23)
mus antras gandras is buto irgi isvijo smile.gif bet mes isnuomavom  ax.gif  ai, tegu, gal vaikam liks  lotuliukas.gif

o nama isirenginejam entuziastai be pasolos tai zinai... dizaineriui tikrai lt nemetysiu  unsure.gif  nes ju nera jam skirta  lotuliukas.gif

Kelių kambarių butą nuomojate?Brangiai? blush2.gif
Jei nėra pinigėlių 'lyšnų' pilnai suprantu, aš tai visą save atiduočiau ir namą įsirengčiau (aišku jei būtų už ką) ir lėkčiau sau gyventi....Gaila man būtų ant nuomos, kai namas stovi.. unsure.gif pirtelę įsirengti, juk taaaip faina ! blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 26, 23:25)
mus antras gandras is buto irgi isvijo smile.gif bet mes isnuomavom  ax.gif  ai, tegu, gal vaikam liks  lotuliukas.gif

o nama isirenginejam entuziastai be pasolos tai zinai... dizaineriui tikrai lt nemetysiu  unsure.gif  nes ju nera jam skirta  lotuliukas.gif
Papildyta:
del idomumo ikelkite vonia  mirksiukas.gif  atsiprasau uz temos tersima, bet ydomu beproto , arba galit i az jei netingite  4u.gif

Tikiuosi, kad nesupyks merginos, tai gal kokių patarimų visos duosite kaip atnaujinti vaizdą, bet visko keitimo, gal tiesiog kokius nors aksesuarus ar ką.. http://www.part.lt/i...154b401a303.jpg beje, realiai kažkaip gražiau atrodo, nuotraukoje visiškai kai kaimuke pas močiutę... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(369vieta @ 2014 01 26, 23:26)
Kelių kambarių butą nuomojate?Brangiai? blush2.gif
Jei nėra pinigėlių 'lyšnų' pilnai suprantu, aš tai visą save atiduočiau ir namą įsirengčiau (aišku jei būtų už ką) ir lėkčiau sau gyventi....Gaila man būtų ant nuomos, kai namas stovi.. unsure.gif  pirtelę įsirengti, juk taaaip faina ! blush2.gif

2 kamb, na salionas su svetaine ir miegamas. Siaip musu namas kaune 1 vietoj pagal ekonomiskumą, ziema uz silmą pernai mokejom max 120 lt mirksiukas.gif o dabar dar visa stoga dengia saules baterija tai ir uz gyvatuka nereiks moketi tongue.gif tongue.gif tai pasaka, uztat neparduodam. nuomos gaunam 600 lt seima gyvena kolkas patenkinti ir mes ir jie mirksiukas.gif
Papildyta:

Tikiuosi, kad nesupyks merginos, tai gal kokių patarimų visos duosite kaip atnaujinti vaizdą, bet visko keitimo, gal tiesiog kokius nors aksesuarus ar ką.. http://www.part.lt/i...154b401a303.jpg beje, realiai kažkaip gražiau atrodo, nuotraukoje visiškai kai kaimuke pas močiutę... bigsmile.gif
[/quote]

viskas cia gerai, man tai liux thumbup.gif gal plyteles grindu biski tokios schmoll.gif bet esme man tiktu, juo lab kad jauciu kvadratura nekaskas, kaip bute? stebuklo neisrasi. manau gyvenkite ramiai ir nesukite galvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 26, 23:31)
2 kamb, na salionas su svetaine ir miegamas. Siaip musu namas kaune 1 vietoj pagal ekonomiskumą, ziema uz silmą pernai mokejom max 120 lt  mirksiukas.gif  o dabar dar visa stoga dengia saules baterija tai ir uz gyvatuka nereiks moketi  tongue.gif  tongue.gif  tai pasaka, uztat neparduodam. nuomos gaunam 600 lt seima gyvena kolkas patenkinti ir mes ir jie  mirksiukas.gif

O šitai šeimai buvo per mažai 50kv. Man atrodo gan normaliai tiek kv.Na,bet aišku jei yra lėšų ir aš kelčiausi į didesnį..
Ai, taip pas jus, na tai visai gerai jums..
Atsakyti
ir tikrai matosi kad zmones daresi "kaip sau" smile.gif nepapigiai... taip mes su butu prasovem, sukisom i remontus ir architektus o paskui 2 vaikai doh.gif musu deimantiniai dazai nafik nuejo... saau buciau zinojus tapetais isitapetavus ir ramiai gyvenus lotuliukas.gif et tie vaikai...
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 26, 23:33)
viskas cia gerai, man tai liux  thumbup.gif  gal plyteles grindu biski tokios  schmoll.gif  bet esme man tiktu, juo lab kad jauciu kvadratura nekaskas, kaip bute? stebuklo neisrasi. manau gyvenkite ramiai ir nesukite galvos  mirksiukas.gif

50kv.. http://www.part.lt/i...06ff5a85676.jpg vo ir planiuks..
Papildyta:
QUOTE(369vieta @ 2014 01 26, 23:33)
O šitai šeimai buvo per mažai 50kv. Man atrodo gan normaliai tiek kv.Na,bet aišku jei yra lėšų ir aš kelčiausi į didesnį..
Ai, taip pas jus, na tai visai gerai jums..

Ir labai pigiai pardavė, na nekalbant, kad agentė padarė aukcioną......Bet ėsmė, kad ir su aukcionu pigiai nusipirkome.O agentė net ne visus pliusus parodė, labai bjauri...
Papildyta:
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 26, 23:35)
ir tikrai matosi kad zmones daresi "kaip sau"  smile.gif  nepapigiai... taip mes su butu prasovem, sukisom i remontus ir architektus o paskui 2 vaikai  doh.gif  musu deimantiniai dazai nafik nuejo... saau buciau zinojus tapetais isitapetavus ir ramiai gyvenus  lotuliukas.gif  et tie vaikai...

Tai jau taip, dėl vaikų aukojames..O kaip kitaip dėl tų mažų neklaužadų.. nestuke.gif
Atsakyti