QUOTE(Ritandra @ 2014 01 26, 22:57)
tam ir planuoju indauja taurem sudeti ir pan. as esu pamisus tauriu pirkeja man taures, stikliukai ir t,t, silpnybe tai tam turiu tureti ypatinga vietele. taures ir dar laikikliai vynui nes ir to turiu tureti visada martinio taures kokteiliukasm cia jau as silpna tam reikalui
beproto megstu issitraukti kokias nerealias taures ispilti kokio vyno gero, arba koki kokteiliuka ir slampineti po namus koki sestadienio vakara et...
bet gryztant prie spinteliu tai man nera labai tas stiklas blogai, bet papildomai tvarka turi but palaikoma as tai stengiuosi kuo maziau sau "reikalu" prisidaryti
beproto megstu issitraukti kokias nerealias taures ispilti kokio vyno gero, arba koki kokteiliuka ir slampineti po namus koki sestadienio vakara et...
bet gryztant prie spinteliu tai man nera labai tas stiklas blogai, bet papildomai tvarka turi but palaikoma as tai stengiuosi kuo maziau sau "reikalu" prisidaryti
Jo ir pas mane visokių taurių pilna.. man labai gražu.Pas mano tėvus viena sekcijos pusė vien tik jais išdeliota gražiai, labai nuostabiai atrodo..