Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 26, 19:43)
Bet ziuriu populiaru dabar tie blizgus pavirsiai. As tai ju bijau. Pirma - matosi visokie nesvarumai labai, garu, dregmes demes. Antra - zymiai labiau matosi ibrezimai.
Trecia - nuo kico iki orginalumo vienas zingsnis. Labai reikia moketi suderinti, kas tas itin blizgus pavirsius graziai atrodytu visam kontekste.
Na, kaip ir visur - reikia tureti gyslele, kad graziai padaryti. Neturint suvokimo apie dizaina - as tai nesirinciau jokiu blizgalu.

Kaina labai nepraktiška jų. smile.gif
Atsakyti
Ieškojome buto be remonto,bet radome su ir aš labai bijojau,kad man nepatiks tų žmonių skonis,bet.....labai gražus namai,tai vat rodau savo būsimąją virtuvę, kaip jums ji??
http://www.part.lt/i...49ad6049504.jpg
http://www.part.lt/i...6a821e65525.jpg
Atsakyti
QUOTE(369vieta @ 2014 01 26, 22:21)
Ieškojome buto be remonto,bet radome su ir aš labai bijojau,kad man nepatiks tų žmonių skonis,bet.....labai gražus namai,tai vat rodau savo būsimąją virtuvę, kaip jums ji??
http://www.part.lt/i...49ad6049504.jpg
http://www.part.lt/i...6a821e65525.jpg

spalvos mano skonio, tik va tas mozaikos margumas man nelabai ax.gif bet gal todel kad man tos mozaikos nepatinka nei vonioj nei virtuvej - niekur blush2.gif
labai faina ta spintele arbatinukui pastatyta antram plane. suderinta. na as manau viskas liuks mirksiukas.gif labai sunku rasti buta su remontu ir kad viskas patiktu ir tiktu - jum sakyciau pasiseke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 26, 22:29)
spalvos mano skonio, tik va tas mozaikos margumas man nelabai  ax.gif  bet gal todel kad man tos mozaikos nepatinka nei vonioj nei virtuvej - niekur  blush2.gif
labai faina ta spintele arbatinukui pastatyta antram plane. suderinta. na as manau viskas liuks  mirksiukas.gif  labai sunku rasti buta su remontu ir kad viskas patiktu ir tiktu - jum sakyciau pasiseke smile.gif

O man mozaikos labai gražu...Na,taip kiekvienai pagal skonį juk.. ax.gif Beje, ex šio buto savininkė sakė,kad čia dizaineris šią virtuvę projektavo.Nes tikrai labai patogi..Ir šaldytuvas įmontuotas..
Jo aš ir bijojau rast butą gerą su remontu-kuris man nepatiks..Bet kaip bebūtų keista labai patiko VISKAS. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(369vieta @ 2014 01 26, 19:34)
O man mozaikos labai gražu...Na,taip kiekvienai pagal skonį juk.. ax.gif  Beje, ex šio buto savininkė sakė,kad čia dizaineris šią virtuvę projektavo.Nes tikrai labai patogi..Ir šaldytuvas įmontuotas..
Jo aš ir bijojau rast butą gerą su remontu-kuris man nepatiks..Bet kaip bebūtų keista labai patiko VISKAS. blush2.gif

man tai tie stalciai ir spinteles su stiklais schmoll.gif visas bardakas matos doh.gif stiklai, mano nuomone, tik ten, kur tvarkingai taures ar taip kokie grazus indai sudeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 26, 22:45)
man tai tie stalciai ir spinteles su stiklais  schmoll.gif  visas bardakas matos doh.gif  stiklai, mano nuomone, tik ten, kur tvarkingai taures ar taip kokie grazus indai sudeti ax.gif

Šitas ir man užkliuvo,aš taures dėsiu ax.gif
Tik galvoju,ką reikės dėti ant tos lentynos kur virš spintelių,nes gan ilga..nesumąstau ką dėsime,gal kokių patarimų turite? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(369vieta @ 2014 01 26, 19:48)
Šitas ir man užkliuvo,aš taures dėsiu ax.gif
Tik galvoju,ką reikės dėti ant tos lentynos kur virš spintelių,nes gan ilga..nesumąstau ką dėsime,gal kokių patarimų turite? blush2.gif

ka bedesit, atsibos dulkes valyt biggrin.gif
as savo cenakines susideciau 4u.gif
Atsakyti
Aš iš pasiutimo jaučiu tuoj kaip liuobsiu mozaiką tarp spintelių ir bus gražu... biggrin.gif doh.gif

Šiaip pas 369vietą visai nieko virtuvė 4u.gif Man tik gartraukis nelimpa kažkaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 26, 22:53)

Galvoju gal nelabai dažnai reikės,visgi aukštai nelabai matysis blush2.gif
Gal pusę čenakinėm ir pačiam prieki ar gale orchidėjų keletas.. na kažin kaip atrodytų,kai gyvensime įdėsiu nuotraukas ir spresime kaip gražiau (beje, dar čia nelabai greitai...) schmoll.gif doh.gif davėm daug laiko tiems žmonėms išsikelti....
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 26, 22:45)
man tai tie stalciai ir spinteles su stiklais  schmoll.gif  visas bardakas matos doh.gif  stiklai, mano nuomone, tik ten, kur tvarkingai taures ar taip kokie grazus indai sudeti ax.gif

tam ir planuoju indauja tongue.gif taurem sudeti ir pan. as esu pamisus tauriu pirkeja man taures, stikliukai ir t,t, silpnybe blush2.gif tai tam turiu tureti ypatinga vietele. taures ir dar laikikliai vynui nes ir to turiu tureti visada blush2.gif martinio taures wub.gif kokteiliukasm wub.gif cia jau as silpna tam reikalui lotuliukas.gif

beproto megstu issitraukti kokias nerealias taures ispilti kokio vyno gero, arba koki kokteiliuka ir slampineti po namus koki sestadienio vakara blush2.gif bigsmile.gif et...

bet gryztant prie spinteliu tai man nera labai tas stiklas blogai, bet papildomai tvarka turi but palaikoma blush2.gif as tai stengiuosi kuo maziau sau "reikalu" prisidaryti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 26, 22:53)

O ko jus neišsirenkate kokias plytelės dėti tarp spintelių??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 01 26, 22:53)
Aš iš pasiutimo jaučiu tuoj kaip liuobsiu  mozaiką tarp spintelių ir bus gražu... biggrin.gif  doh.gif

Šiaip pas 369vietą visai nieko virtuvė  4u.gif  Man tik gartraukis nelimpa kažkaip ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif stipriai cia skelei thumbup.gif
Atsakyti