Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(tabeliss @ 2014 01 26, 17:40)
aha, pavyzdys grazus, tik kaitlentes ir plautuves isdestymas tipo top kaip mano kur buvau idejusi projektuka, ir sukritikavote kad blogai taip arti vienas kito biggrin.gif

Na žinote, komentudama tą nuotrauką tikrai ne išdėstymą turėjau omeny smile.gif . Turėjau galvoje fasadų ir rankenėlių vaizdą. Jeigu būčiau gyrus išdėstymą, būč sakius - patogi. O dabar, tiesą sakant, net nepamenu, kurioj pusėj toj nuotraukoj kaitlentė, o kur plautuvė doh.gif hihihi.gif.
Na, daugelis man rodos pasakys, kad jei yra vietos, o plautuvė su kaitlente statomos šalia, arba labai arti - tai nėra pats geriausias sprendimas mirksiukas.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 26 sausio 2014 - 18:28
O as vat suabejojau, kas yra laikoma blizgia plokste? Ar paprasta plokste, turinti blizgesio, ar ta slidi tokia, kur atspindziai matos?
Atsakyti
dar viena dileme, kalbu su drauge pas jos mama ir ja padaytos tos karuseles, na sako durniausias dalykas ka padarem virtuvese smile.gif erdve neisnaudota sone nei ka idesi nei sako butelio gulscio jau neikisi lotuliukas.gif o tas sukutis vel, sudeti sako pas mane vienkartiniai indai doh.gif nes padedi sunkesni puoda tai ji kreipiasi pagal sunkuma, na tipo nestabili. sako gal nekokybiska nes deta kaip tik atsirado kaip naujove. o va del kargo ji patenkinta, sako pas amne siaura tai tipo top telpa cukraus pokiukas, mazas miltu (kur tie popieriniai buna) tai sako man neiskrenta, aukstis atitinka, o kitam sudejus ranksluostukus kempineles ir t,,t.

o dar pritarsiu pries tai rasytam del praktiskumo lotuliukas.gif kad jai bus patogi ir lengvai valoma tai bus labai grazi thumbup.gif todel irgi noriu praktisku spinteliu valymo atzvilgiu.

dar skaiciau tokia pastaba kad stalvirsis turi dereti su grindim g.gif jei grindys tampsios siuloma stalvirsi irgi imti tamsesni, jei sviesios atitinkamai. na turi buti kazkaip horizontalus derinimas ar vertikalus, cia taip patartina dizaineriu. ax.gif
Papildyta:
user posted image

kaip manau kazkas tokio smile.gif del grindu ir stalvirsio
Atsakyti
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 26, 17:51)
Kad jau apie lankstus isikalbejot gal aysakytumet kaip Hettich lankstai? Meistras su blumais nedirba,siulo siuos  g.gif

Visokių yra Hettich ir visokių Blum lankstų yra. Svarbu ne tik gamintojas, bet ir lankstų tipas, tvirtinimo būdas. Viena lanksto dalis tvirtinasi prie durelių, kita prie spintelės šono. Pvz. pas mane ta dalis kuri tvirtinasi prie spintelės šono (lanksto plokštelė) yra tvirtinama ne medsraigčiais į plokštę, o specialiais varžtais sukamais į plastikinį kaištį, kuris įkišamas į specialiai prieš tai išgręžtas skyles. Ta vieta yra greičiausiai išsiklibinanti, o pritvirtintas lankstas tokiu būdu laikosi labai tvirtai ir niekada neišsiklibins. Na, žodžiu, dėl tvirtumo gal ir persistengiu, bet ant mano baldų galima užsilipti, pašokinėti ir jiems nieko nenutiks. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 26 sausio 2014 - 19:19
sugriztant prie ranksluostiniu, as va tokia isivaizdavau ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 26, 19:17)

Tai gal jums tokia ir siule?
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 26, 19:17)

Jei jums tokia tinka, tai parodykit šia nuotrauką baldžiui ir tegul ieško tokios furnitūros. Tik klausimas ar ten uždaroje spintelėje ne patenkant orui džius rankšluosčiai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 26, 18:19)
Tai gal jums tokia ir siule?

Gal g.gif Per daug apie ja nepasakojo, nes isgirdus ranksluostine, is karto pasakiau ne biggrin.gif Neisivaizduoju, kad mano ranksluostukai nekabes ant orkaites rankenos biggrin.gif O gal vertetu isivaizduot?
Papildyta:
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 26, 18:23)
Jei jums tokia tinka, tai parodykit šia nuotrauką baldžiui ir tegul ieško tokios furnitūros. Tik klausimas ar ten uždaroje spintelėje ne patenkant orui džius rankšluosčiai.  g.gif

Ir ar atsikratysiu iprocio ranksluoscius dziaut ant orkaites biggrin.gif Jei ne, tai pinigai i bala doh.gif Ir dar jei nedzius tai blyn vabalai prades veistis blink.gif Prikasdino cia su kirminais, tai paranoja dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 26, 20:06)
dar viena dileme, kalbu su drauge pas jos mama ir ja padaytos tos karuseles, na sako durniausias dalykas ka padarem virtuvese smile.gif erdve neisnaudota sone nei ka idesi nei sako butelio gulscio jau neikisi  lotuliukas.gif  o tas sukutis vel, sudeti sako pas mane vienkartiniai indai  doh.gif  nes padedi sunkesni puoda tai ji kreipiasi pagal sunkuma, na tipo nestabili.

Tai reikia dėti normalią, kokybišką karuselę, o ne vielų rinkinį doh.gif . Laikiau puskaruselėj puodus 3-im aukštais - niekas neišklibo ir neišlinko schmoll.gif . Įdomu, kokiu sprendimu vietą išnaudotumėt labiau? Paprasta spintele, t.y. lentynom? Prisikišit ten į galą visokio bieso ir paskui, kad jį pasiekt, reiks iškraustyt pusę spintelės doh.gif ... Nu kažin kažin, kas patogiau g.gif .
Atsakyti
gal kas turite tokį stalviršį WALNUT-RW
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 26, 19:49)
O as vat suabejojau, kas yra laikoma blizgia plokste? Ar paprasta plokste, turinti blizgesio, ar ta slidi tokia, kur atspindziai matos?

Bet ziuriu populiaru dabar tie blizgus pavirsiai. As tai ju bijau. Pirma - matosi visokie nesvarumai labai, garu, dregmes demes. Antra - zymiai labiau matosi ibrezimai.
Trecia - nuo kico iki orginalumo vienas zingsnis. Labai reikia moketi suderinti, kas tas itin blizgus pavirsius graziai atrodytu visam kontekste.
Na, kaip ir visur - reikia tureti gyslele, kad graziai padaryti. Neturint suvokimo apie dizaina - as tai nesirinciau jokiu blizgalu.

PS: cia ne jums konkreciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 26, 21:43)
Bet ziuriu populiaru dabar tie blizgus pavirsiai. As tai ju bijau. Pirma - matosi visokie nesvarumai labai, garu, dregmes demes. Antra - zymiai labiau matosi ibrezimai.
Trecia - nuo kico iki orginalumo vienas zingsnis. Labai reikia moketi suderinti, kas tas itin blizgus pavirsius graziai atrodytu visam kontekste.
Na, kaip ir visur - reikia tureti gyslele, kad graziai padaryti. Neturint suvokimo apie dizaina - as tai nesirinciau jokiu blizgalu.

PS: cia ne jums konkreciai 4u.gif

pritariu, kas gislele turi gali ir pigiai ir graziai elementus suderinus pasidaryti, o kitas sumoka tukstancius bet nei i tvora nei i mieta.
na blizgi sako nusiciupina, bet mano virtuve buvo tamsi ir toks grubletas.. tai doh.gif parodziau baldininkui tai sako "brangi gera plokste" bet is jos virtuve daryti tik tam kas namie tik kava geria ir pica susipjausto atvesta, labai nepraktiska. vat ir suplojau brangiai nesigilindama koks s... istikro. Todel dabar renkuosi ir pigesniu ploksciu o va jei neisirinksiu jamsiu brangesnes.

o va radau kaip apdaila padaryta, bet man kazkaip doh.gif doh.gif doh.gif

user posted image
Atsakyti