Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 26, 15:07)
40 cm gali būti normali spintelė. Pas mane namuose virtuvėje, stalčių bloko spintelės plotis 35 cm. Darykite paprastą spintelę su durelėmis, viduje bus dvi lentynos ir tikrai rasite ką ten padėti.  smile.gif

QUOTE(Darius S @ 2014 01 26, 15:25)
O kam tie vidiniai stalčiai? Tai darot normalius stalčius ir viskas. Arba kaip Dešimtukas sakė paprastą spintelę. Cargo manau verta dėt į 150-200mm tarpą. Jei prašysit, kad būtų Cargo su BLUM bėgeliais, tai kai montuos - paimkit ir pažiūrėkit, kokie bėgeliai, bus parašyta BLUM arba ne smile.gif

P.S. Teko dirbt vienoj įmonėj, tai ten apsukinėdavo klientus. Turėdavo būt BLUM bėgeliai, o sudėdavo kas pigiau. Ilgai ten neužsibuvau smile.gif

Jop lotuliukas.gif Logiska, bet nevisada durnam daiktui daeina blush2.gif
O paprasti stalciai nebutu per siauri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 26, 14:21)
Gražus pavyzdys,

aha, pavyzdys grazus, tik kaitlentes ir plautuves isdestymas tipo top kaip mano kur buvau idejusi projektuka, ir sukritikavote kad blogai taip arti vienas kito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2014 01 26, 16:34)
eną lakuoti,vistiek skirsis vaizdas,taigi nieko nebelieka-arba plytelės,arba stiklas,ar plokštė.Plokštė man gremėzdas atrodo,stiklas brangoka,tai kaip ir viskas aišku smile.gif ...Stalviršis mano nuleistas,gražiai ir išbaigtai atrodo ir aš klausiau čia mergaičių nuomonių ir džiaugiuosi jų patarimais thumbup.gif

gal turite dar kokia nuotrauka po ranka?
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 26, 16:38)
Jop lotuliukas.gif  Logiska, bet nevisada durnam daiktui daeina blush2.gif
O paprasti stalciai nebutu per siauri g.gif

Normalus stalčiai, bet jeigu stačių bus pakankamai, tai aš jūsų vietoje ten daryčiau paprastą spintelę. Taip, kaip Darius sako, konteineris iki 20 cm spintelei, į platesnę neapsimoka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 26, 15:59)
Normalus stalčiai, bet jeigu stačių bus pakankamai, tai aš jūsų vietoje ten daryčiau paprastą spintelę. Taip, kaip Darius sako, konteineris iki 20 cm spintelei, į platesnę neapsimoka.  smile.gif

Tikrai pamastysiu, aciu 4u.gif Dar ir pinigu susitaupytu thumbup.gif

Ai dar man siulo kazkokia tai istraukiama ranksluostine, nes prie orkaites is vienos puses lieka apie 17cm. Idomu kas ten per daiktas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 26, 17:09)
Tikrai pamastysiu, aciu 4u.gif  Dar ir pinigu susitaupytu thumbup.gif

Ai dar man siulo kazkokia tai istraukiama ranksluostine, nes prie orkaites is vienos puses lieka apie 17cm. Idomu kas ten per daiktas g.gif
Skonio reikalas, tokia spintelė be jokių durelių. Buvo šioje temoje apie jas diskutuojama. Vienoms jos patinka kitoms nelabai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 26, 11:25)
. ai dar svarstyti del uzdengimo sone ar tuo stalvirsiu sona dengti ar kaip spinteles plokste? nes sako graziai gali tas kampas neusidengti, priklausomai nuo stalvirsio.

As norejau nuleist stalvirsi, bet su tuo kuri issirinkau nesigauna doh.gif des pastorinta fasadine plokste. Nzn ka tas duos, nu bet tegu deda biggrin.gif
Jau tas Ritandros idetas pvz gryn mano virtuve, tikiuosi kai pagamins irgi bus panasu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 26, 16:14)
Skonio reikalas, tokia spintelė be jokių durelių. Buvo šioje temoje apie jas diskutuojama. Vienoms jos patinka kitoms nelabai.  smile.gif

A aisku, tada ir man nepatinka schmoll.gif O as galvojau man, poniai, kokia isskirtine siule doh.gif lotuliukas.gif isivaizdavau kargiuka kazkoki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 26, 19:15)
As norejau nuleist stalvirsi, bet su tuo kuri issirinkau nesigauna  doh.gif  des pastorinta fasadine plokste. Nzn ka tas duos, nu bet tegu deda biggrin.gif
Jau tas Ritandros idetas pvz gryn mano virtuve, tikiuosi kai pagamins irgi bus panasu smile.gif

wow kokia bus grazi smile.gif man ji tokia faina. o del baltu spinteliu nedvejojate? as nezinau ir to noriu ir to ir va... doh.gif

dar turiu pvz juodo stalvirsio ne su taskiukais o blizgu g.gif bet blizgus sako labai matysis jei isipjaus (na vaikai ne visada paims lentute sumustini darydami) o ir bute pas mane buvo ir atrodo be vaiku gyvenom bet susipjauste tas stalvirsis keliose vietose.
tai geriau grubletas ar blizgus?
Atsakyti
Kad jau apie lankstus isikalbejot gal aysakytumet kaip Hettich lankstai? Meistras su blumais nedirba,siulo siuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 26, 17:20)
wow kokia bus grazi smile.gif man ji tokia faina. o del baltu spinteliu nedvejojate? as nezinau ir to noriu ir to ir va...  doh.gif 

Bus ne visai baltos - dramblio kaulo spalvos smile.gif atrodo kaip baltos istikro.turiu vonioj blizgia balta spintele - prieziura minimali, labai lengvai valosi. Kad nebutu pastoviai nuciupineta desiu rankeneles visur.
O va kur baldai is neblizgios medzio imitacijos plokstes tai valymas mamamija doh.gif be baldu polirolio nenusivalo antspaudai.

QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 26, 17:51)
Kad jau apie lankstus isikalbejot gal aysakytumet kaip Hettich lankstai? Meistras su blumais nedirba,siulo siuos  g.gif

Jei neklystu jie lygiaverciai su blumais wink.gif
Atsakyti
Tai kazi kokia spalva ir faktura yra praktiskiausia? Pasiekiau jau toki amziu, kad supratau, jog svarbiausia praktiskumas, tada ir atrodys gerai, ir dziugins tongue.gif
Atsakyti