Na,dėl Cargiuko pasiginčyt galiu:)Nei jis virsta,nei tabaluojasi,nei barška
Pastūmus gražiai prisitraukia kaip ir stalčiai ar durelės.Apačioje laikau butelius,o viršuje prieskonius,gamini,atsidarai,papipirini,padruskini,koja pastūmiau ir jis užsidaro
Bijojau ir aš jo,bet nebuvo pasirinkimo arba dėt lentynėles.kurių nekenčiu,tokių mažų,arba cargo.Tabaluojasi prastesni kažkokie,aš firmoje juos tampiau abu,tai iš kito stabilumo tikrai nėr.Tiesa,jis pas mane 20cm tiktai.Dėl spalvų Ritanda sunku tikrai,kai negali matyti bendro vaizdo,ma irgi neduota plati vizualizacija
,pati norėjau baltos,bet pas gamintoją pamačiau tokią šiltą pilką spalvą,nu tikrai atrodė prabangiai ir nenuobodžiai,vos nesusigundžiau,bet grindys jau buvo sudėtos,taigi negalėjau visai nusipilkint ir nusijuodint
Ai,dar atsakysiu dėl tos sienos,kur kriauklė
ėjau juostą plytelių,tik kantukas dar niekaip nepriklijuotas:)Jei dažytą sieną lakuoti,vistiek skirsis vaizdas,taigi nieko nebelieka-arba plytelės,arba stiklas,ar plokštė.Plokštė man gremėzdas atrodo,stiklas brangoka,tai kaip ir viskas aišku
...Stalviršis mano nuleistas,gražiai ir išbaigtai atrodo ir aš klausiau čia mergaičių nuomonių ir džiaugiuosi jų patarimais