Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Ritandra @ 2014 01 26, 13:59)
As jam siunciau dar sita pvz nes man labai fainai atrodo ir ta plokste ir rankenos  g.gif  tik balta... na noretusi bent smelio spalvos  smile.gif

Gražus pavyzdys, tik ant šaldytuvo dėčiau rankenėles tokio pat dydžio kaip ir ant stalčių ir horizontaliai - mano senoj virtuvėj taip buvo - ir patogu, ir gražu mirksiukas.gif .

QUOTE(Darius S @ 2014 01 26, 14:06)
Tai kad yra CARGO krepšiai ir su BLUM bėgeliais ir BLUMOTION švelniu pritraukimu smile.gif

Įdomu kokia jų kaina palyginus su 450cm blum stalčių bloku?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 26, 15:11)
Kokio plocio cargo siulo ten? Bet kokiu atveju jis bus siauresnis uz ta stalciu bloka, o tai jau priartina virykle prie saldytuvo - jau miusas. Tas patogumas irgi salyginis - is virsutinio krepsio lengvai issiimsit viska, o is apatinio, iprastai ten visokius butelius laiko, imant jau gali kliuti uz virsutinio krepsio. Aisku pripranta zmones ir njaucia del  to nepatogumu. Lygiai ta pati butu galima laikyti 450 stalciu bloke ir isemimas is jo visada patogus. Idomu, kiek litais tas cargo  ariantas butu pigia nei stalciai?
Nu ir tas barskejimas, nepritraukimas mane labai erzintu doh.gif ... bet rinktis Jums  mirksiukas.gif .

del kainos tai net nezinau, tiesiog is peradziu as pati pasakiua kad gal spintele tiesiog daryti? tada jis sako na pigiau butu... o paskui eigoje pasiule tuos krepsius ax.gif o as kadangi labai esu lanksti pasiulymam sakau gal, tai pasizymejo jis ten juos. ir nesigilinau brangiau ar pigiau. Kadangi dar samatos nera tiklsios ir dar kelis kart ka sumastysiu tai laiko keisti yra. del to nepergyvenu. svarbu kad jau zinau kaip bus su ta virtuve thumbup.gif dabar eisiu prie vonios doh.gif man tik del ploksciu reikia pasitikslinti, del praktiskumo ir t,t,
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 26, 14:21)
Įdomu kokia jų kaina palyginus su 450cm blum stalčių bloku?

Tie krepšiukai iki 400mm. Bet skaičiuojant tokį krepšį ir 450mm stalčių bloką, tai stalčiai brangiau kažkur 150-200Lt. Bet tokioje vietoje dėčiau stalčius, nes betkuriuo atveju stalčiumi naudotis patogiau, o cargo siūlau dėt tik tuo atveju, jei tikrai jo norisi, o ne kažkas sakė, kad gal visai gerai, arab jei reikia užpildyt tokio dydžio angą, kur daugiau nieko neįkiši smile.gif

QUOTE(Flirt @ 2014 01 26, 14:11)
staigiai tik trukt ir viskas issivarte lotuliukas.gif

Flirt visuomet savo stiliuje lotuliukas.gif

Pas mane asmeniškai stalviršis E-Galaxy72/ST (pats ieškojau juodo, bet tie juodi su taškiukais labai jau antkapius primena, tai nea schmoll.gif , nors dėjau tokį dabar neseniai, tai klientai sakė, kad valosi viskas normaliai ir atrodo gražiai), dabar žiūriu, jog jis pasirodo MĖLYNAS SU RUDU ATSPALVIU lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na bet man labiau į juodą jis, tai ir pasirinkau smile.gif
Atsakyti
Na,dėl Cargiuko pasiginčyt galiu:)Nei jis virsta,nei tabaluojasi,nei barška smile.gif Pastūmus gražiai prisitraukia kaip ir stalčiai ar durelės.Apačioje laikau butelius,o viršuje prieskonius,gamini,atsidarai,papipirini,padruskini,koja pastūmiau ir jis užsidaro thumbup.gif Bijojau ir aš jo,bet nebuvo pasirinkimo arba dėt lentynėles.kurių nekenčiu,tokių mažų,arba cargo.Tabaluojasi prastesni kažkokie,aš firmoje juos tampiau abu,tai iš kito stabilumo tikrai nėr.Tiesa,jis pas mane 20cm tiktai.Dėl spalvų Ritanda sunku tikrai,kai negali matyti bendro vaizdo,ma irgi neduota plati vizualizacija tongue.gif ,pati norėjau baltos,bet pas gamintoją pamačiau tokią šiltą pilką spalvą,nu tikrai atrodė prabangiai ir nenuobodžiai,vos nesusigundžiau,bet grindys jau buvo sudėtos,taigi negalėjau visai nusipilkint ir nusijuodint smile.gif Ai,dar atsakysiu dėl tos sienos,kur kriauklėbiggrin.gifėjau juostą plytelių,tik kantukas dar niekaip nepriklijuotas:)Jei dažytą sieną lakuoti,vistiek skirsis vaizdas,taigi nieko nebelieka-arba plytelės,arba stiklas,ar plokštė.Plokštė man gremėzdas atrodo,stiklas brangoka,tai kaip ir viskas aišku smile.gif ...Stalviršis mano nuleistas,gražiai ir išbaigtai atrodo ir aš klausiau čia mergaičių nuomonių ir džiaugiuosi jų patarimais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2014 01 26, 15:34)
Na,dėl Cargiuko pasiginčyt galiu:)Nei jis virsta,nei tabaluojasi,nei barška smile.gif Pastūmus gražiai prisitraukia kaip ir stalčiai ar durelės.Apačioje laikau butelius,o viršuje prieskonius,gamini,atsidarai,papipirini,padruskini,koja pastūmiau ir jis užsidaro thumbup.gif

Tai matyt pas Jus toks cargo, kaip Darius S rašė, su pritraukimais smile.gif . Tada ok, bet man dar vienas momentas erzintų - kad galiu užkliūti už viršutinio krepšio imdama butelį iš apačios doh.gif , matyt esu kokia nevėkšla blush2.gif ... Aišku, galima priprast 4u.gif . Smagu, kad Jums patinka 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2014 01 26, 13:06)
Tai kad yra CARGO krepšiai ir su BLUM bėgeliais ir BLUMOTION švelniu pritraukimu smile.gif O dėl stabilumo, aš asmeniškai stengiuosi nedėti krepšių, kurie tvirtinasi tik viename šone (nebent taupumo sumetimais ir labai norintiems krepšio), o renkuosi variantą, kur vienas bėgelis apačioje viename šone, kitas viršuje kitame šone.

Pritariu Dariui. Priklauso nuo kainos ir gamintojo. Gali būti tie krepšiai ir kokybiški, ir net labai kokybiški ir ne tik "Blum", bet ir "FGV", "Inoxa" ir kt. Prasčiausi iš jų - lenkiški "Reis".
Mindija, ten kur spintelę įdėjote su atsilupusia bliauna, tai akivaizdžiai nekokybiškas, standartinės gamybos baldas. Korpusas ko gero tik iš 16 mm plokštės. Mes čia apie tokius "baldus" nekalbame, aš jų net baldais ne vadinu, o tik daiktais panašiais į baldus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 26 sausio 2014 - 15:12
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 26, 14:04)
Pritariu Dariui. Priklauso nuo kainos ir gamintojo. Gali būti tie krepšiai ir kokybiški, ir net labai kokybiški ir ne tik "Blum", bet ir "FGV" ir "Inoxa" ir kt. Prasčiausi iš jų - lenkiški "Reis".
Mindija, ten kur spintelę įdėjote su atsilupusia bliauna, tai akivaizdžiai nekokybiškas, standartinės gamybos baldas. Korpusas ko gero tik iš 16 mm plokštės. Mes čia apie tokius "baldus" nekalbame, aš jų net baldais ne vadinu, o tik daiktais panašiais į baldus.  smile.gif

Bet kaip zinot, kad bus kokybiskas g.gif Juk negausi jo paciupinet kol neimontuos i tavo pacio uzsakyta virtuve doh.gif As ir tikriausiai busiu priversta ta niekala det i savo virtuve, nes is 30-40cm nieko neprigalvosi biggrin.gif Kaip pasirinkti? Nes baldininkams kaip besakytum jie pritars lotuliukas.gif Na bent jau as su tokiais susiduriau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 26, 15:16)
Bet kaip zinot, kad bus kokybiskas g.gif  Juk negausi jo paciupinet kol neimontuos i tavo pacio uzsakyta virtuve doh.gif  As ir tikriausiai busiu priversta ta niekala det i savo virtuve, nes is 30-40cm nieko neprigalvosi biggrin.gif  Kaip pasirinkti? Nes baldininkams kaip besakytum jie pritars lotuliukas.gif  Na bent jau as su tokiais susiduriau doh.gif
Teisingai, ir aš dedu tuos krepšius tik tada kai reikia pagal aplinkybes. Prašykit, kad būtų su pilno ištraukimo guoliniais bėgeliais arba su tokiais bėgeliais kaip Blum stalčiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 26, 14:36)
Teisingai, ir aš dedu tuos krepšius tik tada kai reikia pagal aplinkybes. Prašykit, kad būtų su pilno ištraukimo guoliniais bėgeliais arba su tokiais bėgeliais kaip Blum stalčiai.  smile.gif

Aciu 4u.gif O kazin jei man liktu apie 40cm negeriau butu dureles su vidiniais stalciais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 26, 15:45)
Tai matyt pas Jus toks cargo, kaip Darius S rašė, su pritraukimais smile.gif . Tada ok, bet man dar vienas momentas erzintų - kad galiu užkliūti už viršutinio krepšio imdama butelį iš apačios doh.gif , matyt esu kokia nevėkšla blush2.gif ... Aišku, galima priprast  4u.gif . Smagu, kad Jums patinka  4u.gif .

Kad ten atstumai normalūs,nekliūva,nors nevėkšla gera ir aš esu lotuliukas.gif O iš stalčiaus imdamas irgi gali trenkti į stalviršio apačią,pvz 4u.gif Nepatinka tik valymas-sunku prieiti tuos tarpelius metalinius išvalyt ir kai pribyra apačion kokių džiovintų krapų imk ir nusišauk gun_bandana.gif ,bet dėl patogumo man liuksas,Žinoma,neperšu niekam,tik dalinuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 26, 15:50)
Aciu 4u.gif  O kazin jei man liktu apie 40cm negeriau butu dureles su vidiniais stalciais? g.gif

40 cm gali būti normali spintelė. Pas mane namuose virtuvėje, stalčių bloko spintelės plotis 35 cm. Darykite paprastą spintelę su durelėmis, viduje bus dvi lentynos ir tikrai rasite ką ten padėti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 26, 16:50)
Aciu 4u.gif  O kazin jei man liktu apie 40cm negeriau butu dureles su vidiniais stalciais? g.gif

O kam tie vidiniai stalčiai? Tai darot normalius stalčius ir viskas. Arba kaip Dešimtukas sakė paprastą spintelę. Cargo manau verta dėt į 150-200mm tarpą. Jei prašysit, kad būtų Cargo su BLUM bėgeliais, tai kai montuos - paimkit ir pažiūrėkit, kokie bėgeliai, bus parašyta BLUM arba ne smile.gif

P.S. Teko dirbt vienoj įmonėj, tai ten apsukinėdavo klientus. Turėdavo būt BLUM bėgeliai, o sudėdavo kas pigiau. Ilgai ten neužsibuvau smile.gif
Atsakyti