Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Flirt @ 2014 01 25, 22:35)
kiek laiko naudojates? nemaza svori mechanizmui tenka atlaikyt, kad neisklertu g.gif

Pusmetis dar tik naudojama,bet darinėjama pastoviai,nes ten mano lėkštės,puodeliai ir t.t.Be to,durelės be rankenų,tai reikia stipriau truktelėt žemyn,bet veikia puikiai,pritraukia gražiai ir lygiai.kol kas džiaugiuosi,kad tokį variantą pasirinkau,nereikia darinėti ir galvą daužyt į dureles-pakėliau kol gaminu,plaunu ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,

vakar buvo baldininkas tai Juodai daryta projektuka parodziau, dar jis ten man kargo krepsiu papaise, persimatavo.
paliko man stalvirsiu ir ploksciu pvz kalna doh.gif jau geriau man tokiai svarstyklei butu po pvz palikes lotuliukas.gif

idedu foto apie kokius svarstau.
STALVIRSIS JUODAS:

user posted image

STALVIRSIS RUDAS MARGAS BLIZGUS

user posted image

SPINTELEM JIS SIULO MAN SITUS jie tokie blizgus tamsus rudas ir sviesus toks kakavinis lyg.

user posted image

dar man lyg sitie faini

user posted image

esme kad man su dizainu vapse nulis, nesugebu net suprasti kuris stalvirsis su kuria spinteliu plokste graziai dera lotuliukas.gif doh.gif
del plokstes manes neklauskite tai lenkiska ne is brangiu, sake jei neissirinksiu nieko tai atves brangesnes lotuliukas.gif

del kainos tai primetes "is akies" sake padarys uz5-6 - tukst thumbup.gif na man tai gera zinia nes as tikejaus minimum 7 tuks o planas buvo ne daugiau 9 tuks smile.gif stalciu tuos blumus ar kaip vadinasi apsiziuresiu pas ji ant gaminiu jo darytu vsa kita sakiau skaiciuok su nepaciais pigiausiais bet ir nebrangiausiais lotuliukas.gif na jis mano draugas tai tikiu kad nesudes kokio s... tai laukiu tikslios samatos ir sake apie balandi galima tiketis virtuves. na sakau neskubek nes dar sienos plytos lotuliukas.gif

gal ka patarsite del tu stalvirsiu? poto kaip pamaciau kriaukle juoda ta akmens mases tai taip uzsimaniau doh.gif tai galvoju ir tas stalvirsis juodas su taskiukais gal deretu gerai. kazkuri cia deda ir kriaukle ir stalvirsi panasu, gal ka pakomentuos? vat kaip buvau pries juoda tai daba persigalvojau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 26, 11:52)
projektuka parodziau, dar jis ten man kargo krepsiu papaise

Kur? g.gif smile.gif
Atsakyti
Turime parengtą virtuvės projektą, kuriame kelios kabinamos spintelės numatytos virš lango. Dabar išgirdome nuomonę, kad virš lango kabinti spintelių nepatartina, nes dėl šalčio, einančio nuo lango, atšoka laminatas ar kažkas pan.
Gal kam teko kažką apie tai girdėti? Kiek šiame pasakyme tiesos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 26, 13:08)

tarp saldytuvo ir virykles, nes tiesiog sako spintele siulau nes siauri stalciai o mehanizmai brangus, tada ten tuos krepsius padaryt nutarem.

bet sake projektukas liuks sako apie viska pagalvota ir darbo lauka ir atstumus. ai dar svarstyti del uzdengimo sone ar tuo stalvirsiu sona dengti ar kaip spinteles plokste? nes sako graziai gali tas kampas neusidengti, priklausomai nuo stalvirsio.

ir dar prase pamastyti ar tarp stalvirsio ir spinteliu desiu plyteles ar plokste, kaip ir prie prausykles tablinija nes taskysis. ka patarsite?
Atsakyti
QUOTE(netobula @ 2014 01 26, 12:14)
Dabar išgirdome nuomonę, kad virš lango kabinti spintelių nepatartina, nes dėl šalčio, einančio nuo lango, atšoka laminatas ar kažkas pan.

Pas mane dabar visos pakabinamos yra virš lango. Kadangi virtuvei tik 5 mėnesiai, tai komentuoti spintelių sugadinimo negaliu. Nu bet koks jau ten šaltis turi eit, kad net plokšes sugadintų g.gif ?... Šaltis šiaip leidžiasi į apačią, ne į viršų kyla - tai ir spinteles esančias po langu turėtų sugadint - gal net greičiau unsure.gif ... O turinčių spinteles po langu tikrai kur kas daugiau - gal kas pasisakys g.gif ...

QUOTE(Ritandra @ 2014 01 26, 12:25)

Malonu, kad gerai "projektėlį" įvertino bigsmile.gif .
450mm - siauri stalčiai? g.gif doh.gif . Tai iš abiejų orkaitės pusių siūlo krepšius? A jie pigiau bus? Nu man, žinokit tie krepšiai - klederai tokie doh.gif , nors kitiems jie patinka. Kai priprantu apatinius stalčius lengvai uždarinėti, tai tie cargo krepšiai man tokie barškalai iš praėjusio amžiaus atrodo, nes jie neprisitraukia schmoll.gif. Aš atsisakiau cargo savo virtuvėje, o dėjau 300mm (!) stalčių bloką - patenkinta esu.
Kažin kodėl baldininkai taip siūlo tuos cargo? Gal jiems paprasčiausia mažiau darbo ties jais g.gif ... Be viso kito, Jums viryklė tada arčiau šaldytuvo bus (jeigu siūlymas yra cargo dėti iš abiejų pusių), patogiau būtų, kad tas tarpas didesnis liktų.
Žinoma, spręsti Jums 4u.gif .
Dėl to spintelės šono uždengimo stalviršio plokšte - nežinau, nesu susidūrus. Gal kas turintis tokį variantą pakomentuos mirksiukas.gif .
Už plautuvės gal galima būtų lakuoti sieną - kažkas visai neseniai temoj sakės, kad lakavo sieną matiniu laku. Reiktų pasidomėt tokia galimybe, nes plautuvės sienoj, jeigu viršuje nebus pakabinamų spintelių, plokštės ar plytelių juosta turbūt keistai atrodytų g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 26 sausio 2014 - 12:21
QUOTE(Juodai @ 2014 01 26, 14:18)

QUOTE(Ritandra @ 2014 01 26, 12:25)

Malonu, kad gerai "projektėlį" įvertino bigsmile.gif .
450mm - siauri stalčiai? g.gif doh.gif . Tai iš abiejų orkaitės pusių siūlo krepšius? A jie
Žinoma, spręsti Jums 4u.gif .
Dėl to spintelės šono uždengimo stalviršio plokšte - nežinau, nesu susidūrus. Gal kas turintis tokį variantą pakomentuos mirksiukas.gif .
Už plautuvės gal galima būtų lakuoti sieną - kažkas visai neseniai temoj sakės, kad lakavo sieną matiniu laku. Reiktų pasidomėt tokia galimybe, nes plautuvės sienoj, jeigu viršuje nebus pakabinamų spintelių, plokštės ar plytelių juosta turbūt keistai atrodytų g.gif .

kargo tik tarp saldytuvo ir orkaites. prie saldytuvo gal visai man atrodo bus patogu, aliejam , visokiom sojom irt,t, nu ziresiu

taip, man irgi kazkaip keistai atrodytu toj tuscioj sienoje det plyteles g.gif gal kas esa dare ir turi foto? gal tik isivaizduoti sunku. Ir del to lakavimo gal pakomentuotu kas??? na jis man atsius samata ir surasys kiek plokste kiek mechanizmai ir kiek darbgas biggrin.gif siaip nemanau kad del lengvuvo jis pasiule, gal del ivairoves unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 26, 11:18)
450mm - siauri stalčiai? g.gif  doh.gif . Tai iš abiejų orkaitės pusių siūlo krepšius? A jie pigiau bus? Nu man, žinokit tie krepšiai - klederai tokie doh.gif , nors kitiems jie patinka. Kai priprantu apatinius stalčius lengvai uždarinėti, tai tie cargo krepšiai man tokie barškalai iš praėjusio amžiaus atrodo, nes jie neprisitraukia  schmoll.gif. Aš atsisakiau cargo savo virtuvėje, o dėjau 300mm (!) stalčių bloką - patenkinta esu.
Kažin kodėl baldininkai taip siūlo tuos cargo? Gal jiems paprasčiausia mažiau darbo ties jais g.gif

Man ir tie kargo kledarai biggrin.gif Nezinau kiek teko matyt, darinet tai tikrai ne man schmoll.gif Negana to, kad tabaluoja i visas puses, tai dar stipriau patraukus turinys visas issivarto, jei pilnai neprigrusta doh.gif Ikejoj teko ta malonuma patirt lotuliukas.gif Patraukiau taip nekukliai ir isgriuvo viskas, kas buvo pavyzdi sudeta doh.gif
O baldininkai labai juos siulo, nors kai pasakau, kad labai nestabilus tada sutinka su nuomone biggrin.gif Tai kaip cia yra lotuliukas.gif O dar ir kainuoja nepigiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 26, 14:50)
Man ir tie kargo kledarai biggrin.gif  Nezinau kiek teko matyt, darinet tai tikrai ne man schmoll.gif  Negana to, kad tabaluoja i visas puses, tai dar stipriau patraukus turinys visas issivarto, jei pilnai neprigrusta doh.gif  Ikejoj teko ta malonuma patirt lotuliukas.gif  Patraukiau taip nekukliai ir isgriuvo viskas, kas buvo pavyzdi sudeta doh.gif 
O baldininkai labai juos siulo, nors kai pasakau, kad labai nestabilus tada sutinka su nuomone biggrin.gif  Tai kaip cia yra lotuliukas.gif  O dar ir kainuoja nepigiai blink.gif

ojojoj kaip maisosi man daba , na palauksiu galutines samatos biggrin.gif dabar apsispresti del tu ploksciu reikia. As jam siunciau dar sita pvz nes man labai fainai atrodo ir ta plokste ir rankenos g.gif tik balta... na noretusi bent smelio spalvos smile.gif

user posted image
Atsakyti
Tai kad yra CARGO krepšiai ir su BLUM bėgeliais ir BLUMOTION švelniu pritraukimu smile.gif O dėl stabilumo, aš asmeniškai stengiuosi nedėti krepšių, kurie tvirtinasi tik viename šone (nebent taupumo sumetimais ir labai norintiems krepšio), o renkuosi variantą, kur vienas bėgelis apačioje viename šone, kitas viršuje kitame šone.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 26, 13:28)

kargo tik tarp saldytuvo ir orkaites. prie saldytuvo gal visai man atrodo bus patogu, aliejam , visokiom sojom irt,t,

Kokio plocio cargo siulo ten? Bet kokiu atveju jis bus siauresnis uz ta stalciu bloka, o tai jau priartina virykle prie saldytuvo - jau miusas. Tas patogumas irgi salyginis - is virsutinio krepsio lengvai issiimsit viska, o is apatinio, iprastai ten visokius butelius laiko, imant jau gali kliuti uz virsutinio krepsio. Aisku pripranta zmones ir njaucia del to nepatogumu. Lygiai ta pati butu galima laikyti 450 stalciu bloke ir isemimas is jo visada patogus. Idomu, kiek litais tas cargo ariantas butu pigia nei stalciai?
Nu ir tas barskejimas, nepritraukimas mane labai erzintu doh.gif ... bet rinktis Jums mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2014 01 26, 12:06)
Tai kad yra CARGO krepšiai ir su BLUM bėgeliais ir BLUMOTION švelniu pritraukimu smile.gif O dėl stabilumo, aš asmeniškai stengiuosi nedėti krepšių, kurie tvirtinasi tik viename šone (nebent taupumo sumetimais ir labai norintiems krepšio), o renkuosi variantą, kur vienas bėgelis apačioje viename šone, kitas viršuje kitame šone.

Tai taip, bet su atidarymu tai nezaisi. Reikejo kazko staigiai tik trukt ir viskas issivarte lotuliukas.gif
Atsakyti