QUOTE(netobula @ 2014 01 26, 12:14)
Dabar išgirdome nuomonę, kad virš lango kabinti spintelių nepatartina, nes dėl šalčio, einančio nuo lango, atšoka laminatas ar kažkas pan.
Pas mane dabar visos pakabinamos yra virš lango. Kadangi virtuvei tik 5 mėnesiai, tai komentuoti spintelių sugadinimo negaliu. Nu bet koks jau ten šaltis turi eit, kad net plokšes sugadintų
?... Šaltis šiaip leidžiasi į apačią, ne į viršų kyla - tai ir spinteles esančias po langu turėtų sugadint - gal net greičiau
... O turinčių spinteles po langu tikrai kur kas daugiau - gal kas pasisakys
...
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 26, 12:25)
Malonu, kad gerai "projektėlį" įvertino
.
450mm - siauri stalčiai?
. Tai iš abiejų orkaitės pusių siūlo krepšius? A jie pigiau bus? Nu man, žinokit tie krepšiai - klederai tokie
, nors kitiems jie patinka. Kai priprantu apatinius stalčius lengvai uždarinėti, tai tie cargo krepšiai man tokie barškalai iš praėjusio amžiaus atrodo, nes jie neprisitraukia
. Aš atsisakiau cargo savo virtuvėje, o dėjau 300mm (!) stalčių bloką - patenkinta esu.
Kažin kodėl baldininkai taip siūlo tuos cargo? Gal jiems paprasčiausia mažiau darbo ties jais
... Be viso kito, Jums viryklė tada arčiau šaldytuvo bus (jeigu siūlymas yra cargo dėti iš abiejų pusių), patogiau būtų, kad tas tarpas didesnis liktų.
Žinoma, spręsti Jums
.
Dėl to spintelės šono uždengimo stalviršio plokšte - nežinau, nesu susidūrus. Gal kas turintis tokį variantą pakomentuos
.
Už plautuvės gal galima būtų lakuoti sieną - kažkas visai neseniai temoj sakės, kad lakavo sieną matiniu laku. Reiktų pasidomėt tokia galimybe, nes plautuvės sienoj, jeigu viršuje nebus pakabinamų spintelių, plokštės ar plytelių juosta turbūt keistai atrodytų
.