QUOTE(Teoleda @ 2014 01 25, 16:15)
sveikos Senokai buvau čia užsukusi,visokie reikalai -reikaliukai ir ne vien tik malonūs....Bet kalba ne apie tai,o apie VIRTUVĘ .cHILLI.mano stalviršis lygiai toks pats .Jei kas būtų užsiminę apie kokybę-NEIMČIAU.Tiesa,ant jo nesimato jokių pirštų,trupinukų ar įbrėžimų.Bet valosi prastai,ta prasme atrodo,kad vietomis jis senas,nusitrynęs tas blizgesys,padėjus karštą dangtį lieka žymės,tas ratas neišnyksta kelias savaites,valyk nevalius...O "geriausią" rezultatą pasiekiau,kai "depiliuodama"vištų sparnelius užkabinau tuo sparnu dujinės laikiklius ir jie įkaitę nukrito ant stalviršio...kol sugraibiau įmest į kriauklę nuo to karščio išsipūtė pūslė stalviršyje,paskui sutrūko kaip kiaušinio lukštas .Eina peklon,vos nenusižudžiau Juokauju,aišku .Bet vaizdelis liūdnas,skambinau gamintojams,sako,jūs pirma skundžiatės dėl kokybės,bet pažadėjo kažką sumastyti.o ką mąstyt???arba keisti stalviršį,arba kokiais swarovskiais inkrustuot .Tai va,nežinau ar čia man papuolė koks brokuotas,ar visi tie blizgūs tokie jautrūs Juoda kriauklė laaabai pasiteisino-nesimato plauta ar ne,riebaluota ar ne Blizgus dažytas fasadas taip pat nenuvylė-papurškiu langų valikliu,popieriniu rankšluosčiu nuvalau ir vsio...Jei saulė nešviestų,aplamai nesimatytų pirštų Tai tiek pastebėjimų iš pusmečio naudojimo.
teko gyvent su blizgiu stalvirsiu, labai panasus buvo, tai niekam nelinkeciau