Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Teoleda @ 2014 01 25, 16:15)
sveikos 4u.gif Senokai buvau čia užsukusi,visokie reikalai -reikaliukai ir ne vien tik malonūs....Bet kalba ne apie tai,o apie VIRTUVĘ smile.gif .cHILLI.mano stalviršis lygiai toks pats 4u.gif .Jei kas būtų užsiminę apie kokybę-NEIMČIAU.Tiesa,ant jo nesimato jokių pirštų,trupinukų ar įbrėžimų.Bet valosi prastai,ta prasme atrodo,kad vietomis jis senas,nusitrynęs tas blizgesys,padėjus karštą dangtį lieka žymės,tas ratas neišnyksta kelias savaites,valyk nevalius...O "geriausią" rezultatą pasiekiau,kai "depiliuodama"vištų sparnelius užkabinau tuo sparnu dujinės laikiklius ir jie įkaitę nukrito ant stalviršio...kol sugraibiau įmest į kriauklę nuo to karščio išsipūtė pūslė stalviršyje,paskui sutrūko kaip kiaušinio lukštas tongue.gif .Eina peklon,vos nenusižudžiau schmoll.gif Juokauju,aišku 4u.gif .Bet vaizdelis liūdnas,skambinau gamintojams,sako,jūs pirma skundžiatės dėl kokybės,bet pažadėjo kažką sumastyti.o ką mąstyt???arba keisti stalviršį,arba kokiais swarovskiais inkrustuot biggrin.gif .Tai va,nežinau ar čia man papuolė koks brokuotas,ar visi tie blizgūs tokie jautrūs schmoll.gif Juoda kriauklė laaabai pasiteisino-nesimato plauta ar ne,riebaluota ar ne biggrin.gif Blizgus dažytas fasadas taip pat nenuvylė-papurškiu langų valikliu,popieriniu rankšluosčiu nuvalau ir vsio...Jei saulė nešviestų,aplamai nesimatytų pirštų thumbup.gif Tai tiek pastebėjimų iš pusmečio naudojimo.

teko gyvent su blizgiu stalvirsiu, labai panasus buvo, tai niekam nelinkeciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 25, 17:21)
o jūsų stalviršis koks? firma.

o jūs rodėt savo virtuvę? jetau, kažkaip nepamenu čia nieko juodo blizgaus doh.gif

Aš tai pamenu... Balta, blizgi su raudonais intarpais wub.gif

Jaučiu reiks ir man surengt fotosesiją, kad ir be plytelių doh.gif Nes jau dabar išvis nebežinau nei ko noriu, nei kas gražu ir kas tinka doh.gif

Va apie tuos dažytus MDF biggrin.gif Į vonią pirkau spinteles alia dažytas MDF, tai einu tuoj nufotkinsiu kas nuo drėgmės atsitiko doh.gif Praėjo vos keli mėnesiai. Tai čia gal ir bus ta plėvelė? g.gif Dabar ir pati matau, kad visai ne taip čia padaryta, kaip virtuvės baldai g.gif

Va g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 25 sausio 2014 - 18:17
QUOTE(Mindija @ 2014 01 25, 17:15)
Va apie tuos dažytus MDF biggrin.gif Į vonią pirkau spinteles alia dažytas MDF, tai einu tuoj nufotkinsiu kas nuo drėgmės atsitiko doh.gif Praėjo vos keli mėnesiai. Tai čia gal ir bus ta plėvelė? g.gif

Jooo blink.gif cia paprasta plokste, nieko panasaus i dazyta mdf blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flirt: 25 sausio 2014 - 18:22
Juodai, mes norėjme kažką tokio daryt (rodau tik kaip pvz., tik principas) - toks baras pusrytinei kavai ar naujienų perskaitymui PC rolleyes.gif
user posted image
bet kuo toliau tuo labiau galvoju - ar mes juo naudosimės, jei šalia, per žingsnį bus valgomasis stalas su kėdėmis? g.gif gal neverta apkrauti erdvės ir leisti papildomus pinigus tam? juk spintelių pasidėjimui tikrai užteks, o atsisėsti galima ir prie stalo?

kas turite pubarius/barus, ar naudojatės juo? jei aišku šalia yra dar ir stalas 4u.gif
Atsakyti
Jau keleta dienu neduoda ramybes virsutines spinteles ir ju atidarymas g.gif Kaip ir buvau apsisprendus del pakeliamu, bet sudvejojau doh.gif Ar verta? Ka patartumet?
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2014 01 25, 18:21)
Jooo  blink.gif cia paprasta plokste, nieko panasaus i dazyta mdf blink.gif

Bet žinok, kol neatsilupo, tai ir galvojau, kad dažyta. Čia taip tik iš vidinės pusės, fasadinėj pusėj kampas gražus. Kai būna laminuota, tai visa briauna atkirai prilipinta, ir jei išsipučia, tai abi pusės.
Vaizdas, jei dabar užkabinčiau nagais, tai kaip kokį lukštą nulupčiau visą fasadą doh.gif

Va kaip iš priekio atrodo (jei kas matysis, fotikas išsikrovęs, o su telefonu nemoku iš arti fotkint).

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2014 01 25, 19:32)
Jau keleta dienu neduoda ramybes virsutines spinteles ir ju atidarymas g.gif  Kaip ir buvau apsisprendus del pakeliamu, bet sudvejojau doh.gif  Ar verta? Ka patartumet?

Aš tais dvigubais pakelėjais tai labai patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 01 25, 18:52)
1)Bet žinok, kol neatsilupo, tai ir galvojau, kad dažyta. Čia taip tik iš vidinės pusės, fasadinėj pusėj kampas gražus. Kai būna laminuota, tai visa briauna atkirai prilipinta, ir jei išsipučia, tai abi pusės.
Vaizdas, jei dabar užkabinčiau nagais, tai kaip kokį lukštą nulupčiau visą fasadą doh.gif

2) Aš tais dvigubais pakelėjais tai labai patenkinta ax.gif

1) Blyn nu rimtai, kaip dazytas atrodo blink.gif Nieko nesuprantu g.gif

2) Sakai neapsirikciau pasirinkdama? O kazin kaip butu su 1m tokiom, baldininkai sako ok, bet kazin kaip is tikro g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute @ 2014 01 25, 19:56)
Juodai, mes norėjme kažką tokio daryt (rodau tik kaip pvz., tik principas) - toks baras pusrytinei kavai ar naujienų perskaitymui PC

As supratau mirksiukas.gif , ir sakiau kad man tokie iskelti barai atrodo bereikalingas dalykas, kodel negali buti viename lygyje su stalvirsiu g.gif . Ar reikia tokios vietos isvis - vat kur klausimas. Pas mane dabar irgi stalas pora zingsniu nuo salos, bet tik i sona, ir nieko, nesigailim pusbario kedes susideje bigsmile.gif , o sveciams atvykus tik prie salos ir tesedim, stalas praktiskai nereikalingas ax.gif .
Atsakyti
Mindija,dažytas būna iki PAT krašto blizgus,be tarpo 4u.gif pas mane pakeliamos dvigubos durelės 1m20cm,viskas čiki thumbup.gif Mechanizmas Blumo.stalviršis Termopalo,kaip ir populiarus,ale blizgus nieko doro,nebent juoda spalva niekam tikusi....
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 01 25, 19:15)
Va apie tuos dažytus MDF biggrin.gif Į vonią pirkau spinteles alia dažytas MDF, tai einu tuoj nufotkinsiu kas nuo drėgmės atsitiko doh.gif Praėjo vos keli mėnesiai. Tai čia gal ir bus ta plėvelė? g.gif Dabar ir pati matau, kad visai ne taip čia padaryta, kaip virtuvės baldai g.gif

Pas jus ir bus tas atvejis, kaip yra is vienos puses dazyta, o is kitos puses - pataupyta - uzdeta laminuota plokste.
Idomumo delei nusiusiu vienam meistreliui, kuris man daug pasakojo, kaip ten kas su tom plokstem.
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2014 01 25, 20:07)
pas mane pakeliamos dvigubos durelės 1m20cm,viskas čiki thumbup.gif Mechanizmas Blumo.stalviršis Termopalo,kaip ir populiarus,ale blizgus nieko doro,nebent juoda spalva niekam tikusi....

kiek laiko naudojates? nemaza svori mechanizmui tenka atlaikyt, kad neisklertu g.gif
Atsakyti
Pas mane taip pat spinteles su pakeliamu mechanizmu aventos po 110 cm. ilgio. Tik aventosai deti i spintele du - i abu sonus. Pacios dureles dar labai sunkios is stiklo ir metalinio remelio. Naudojam 5 metai, viskas normoj, neisklero. mirksiukas.gif
Atsakyti