Apie kirmeles ir mikrobangine.
Manau reikia paieškoti kuopoms kitos vietos virtuvėje. Nepakanka viską išmesti, naujai nusipirkti, į naujus indelius supilti. Gali būti, kad kirmėlių lervos gyvena spintelės plyšiuose, pvz. plokščių sujungimuose. O gal ir toje mikrobangineje.
QUOTE(Teka @ 2014 01 24, 16:16)
O sita...juodai, as aisku taves nespaudziu, bet...ar gavai mano az?
Gavau, mažute, gavau... . Ar labai skubi? Iš az supratau, kad nelabai, tai...
QUOTE(Mindija @ 2014 01 24, 17:59)
Grįžau pikta, alkana ir be plytelių
Blyn, kaip gaila...
QUOTE(smile_at @ 2014 01 24, 21:35)
Sveikos,
noriu ir aš paprašyti pagalbos planuojant savo virtuvę:
noriu ir aš paprašyti pagalbos planuojant savo virtuvę:
Didokas dabat pas Jus darbinis trikampis gaunasi ... Už ribų dar neišeina, bet netoli jau . Virtuvės plotas palyginus tikrai nemažas, jei ne tas valgomasis stalas vidurį, laisvai būtų galima pakomponuot salą .
Galvočiau kažkaip taip:
aišku stalas čia visai blogai, tik patraukiau jį iš virtuvės zonos. Įdomu būtų pamatyt visą erdvę, galgi kur nors rastumėm vietą stalui . Pagalvokit gerai, ar tikrai norit, kad vidurį virtuvės būtų valgomasis? Gal geriau jį sieti su svetaine?
QUOTE(Juodai @ 2014 01 25, 10:18)
Didokas dabat pas Jus darbinis trikampis gaunasi ... Už ribų dar neišeina, bet netoli jau . Virtuvės plotas palyginus tikrai nemažas, jei ne tas valgomasis stalas vidurį, laisvai būtų galima pakomponuot salą .
Galvočiau kažkaip taip:
aišku stalas čia visai blogai, tik patraukiau jį iš virtuvės zonos. Įdomu būtų pamatyt visą erdvę, galgi kur nors rastumėm vietą stalui . Pagalvokit gerai, ar tikrai norit, kad vidurį virtuvės būtų valgomasis? Gal geriau jį sieti su svetaine?
Galvočiau kažkaip taip:
Visa erdvė atrodo taip:
du dideli vitrininiai langai ir terasinės durys. Nelabai kur tas valgomasis stalas įsikomponuoja dabar jau matau, kaip blogaitą langą padarėm, reikėjo arčiau terasos stumti, ir koridorius būtų šviesesnis, ir valgomajam stalui vieta. Bet jau yra kaip yra, reikia sukt galva, kaip čia susikomponuoti, kad būtų jauku gyventi ...
sveikos merginos
skaitau šią temą ilgai ir dabar jau tikrai prispyrė reikalas pasiplanuot virtuvę, nes greit reiks ją jau ir užsakinėt
pasistatėm ir dabar įsirenginėjam vieno aukšto namą.
orkaitė ir kaitlentę jau nusipirkome. tokią nestandartinės spalvos - tarsi murzina smėlinė - man ji laaaabai graži ir atrodo labai praktiška, nes nesimato pirštų ant jos tai dabar nežinau kokios spalvos virtuvę bei stalviršį derinti... noriu šviesios virtuvės. grindys bus turbūt balinto/pilkinto ažuolo, tai gal ir stalviršį tokį pat daryt?
virtuvės kažko tokio norėčiau.. šnekant apie stilių
dar klausimas, kokį gartraukį patartumėt rinktis? įmontuojamą? iš pradžių norėjau to stiklinio, juodo, bet jis visiškai iškrenta iš konteksto o ir valymas turbūt sudėtingas jo. be to, norisi vientisos erdvės, o tas gartraukis tarp spintelių kaip rakštis vienoje vietoje man atrodo...
projektėlis pabraižytas architekto, tai toks preliminarus. šaldytuvą noriu keisti su spinta vietomis, o spintą galvoju ten daryti tokią ūkinę - aukštą.
tarp abiejų langų norime daryti barą.. kad iš virtuvės pusės būtų spintelės, o iš kitos pusės atsisėdimas ir kokia spintelė pvz. gėrimams susidėti. ar dar kasnors taip daro, ar jau atgyvena barai? gal geriau ten statyti pvz. indaują?
labai būtų malonu jei patarumėt.. nepykit, kad mintys gana padrikos, tiesiog namą tiek ilgai statomės, o virtuvės vizijos vis dar neturiu... gėda
skaitau šią temą ilgai ir dabar jau tikrai prispyrė reikalas pasiplanuot virtuvę, nes greit reiks ją jau ir užsakinėt
pasistatėm ir dabar įsirenginėjam vieno aukšto namą.
orkaitė ir kaitlentę jau nusipirkome. tokią nestandartinės spalvos - tarsi murzina smėlinė - man ji laaaabai graži ir atrodo labai praktiška, nes nesimato pirštų ant jos tai dabar nežinau kokios spalvos virtuvę bei stalviršį derinti... noriu šviesios virtuvės. grindys bus turbūt balinto/pilkinto ažuolo, tai gal ir stalviršį tokį pat daryt?
virtuvės kažko tokio norėčiau.. šnekant apie stilių
dar klausimas, kokį gartraukį patartumėt rinktis? įmontuojamą? iš pradžių norėjau to stiklinio, juodo, bet jis visiškai iškrenta iš konteksto o ir valymas turbūt sudėtingas jo. be to, norisi vientisos erdvės, o tas gartraukis tarp spintelių kaip rakštis vienoje vietoje man atrodo...
projektėlis pabraižytas architekto, tai toks preliminarus. šaldytuvą noriu keisti su spinta vietomis, o spintą galvoju ten daryti tokią ūkinę - aukštą.
tarp abiejų langų norime daryti barą.. kad iš virtuvės pusės būtų spintelės, o iš kitos pusės atsisėdimas ir kokia spintelė pvz. gėrimams susidėti. ar dar kasnors taip daro, ar jau atgyvena barai? gal geriau ten statyti pvz. indaują?
labai būtų malonu jei patarumėt.. nepykit, kad mintys gana padrikos, tiesiog namą tiek ilgai statomės, o virtuvės vizijos vis dar neturiu... gėda
QUOTE(Juodai @ 2014 01 25, 09:57)
Gavau, mažute, gavau... . Ar labai skubi? Iš az supratau, kad nelabai, tai...
Blyn, kaip gaila...
Blyn, kaip gaila...
Nu kaip cia pasakius... komunikacijas vedzios jau, elektra isvedziota, kol grindu nera, galima koreguot kiek, dabar vyras su santechniku bute rodo, kur kas bus... is esmes tai turbut nelabai jau ka labai beprikeist eis, man didziausias klsusimas tas kampas. Jei darau tokia siaurute spintele ir krana tvirtinu ne per viduri, o sone I lango puse, tai netrukdytu darinetis tom kampinem durelem. Antras galvos skausmas, kaip isdeliot virsu virs kaitlentes ir kriaukles. Kaitlente ne per viduri, tai vienas gartraukis lievai, spinteles jei daryt, ta kampine suaura spintele nesidarines. Dar galvoju daryt kazkokia ale lentyna ir I ja ipaisyt kazkoki plona gartrauki, bet reik labiau pasidomet, kokie ten jie buna ir kaip tvirtinas. Zodziu is esmes sios dvi vietos galvos skausmas...
Bet tikrai nesiversk per galva, neturi laiko, tai neturi, tu ir taip cia nepamainoma pagalbininke
Mindija, eina sau kaip lievai del tu plyteliu
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 24, 15:43)
man patinka sviesios, zeminskos spalvos, balta dar nieko bet mastau koks praktiskumas tik.
Kaip tik tokia spalva vakar pas drauge ziurinejau ir klausinejau, nes man ji patinka. Tai sake, kad labai nepraktiska
o va tokia buvo bute pas mane viespateliau koks valymas nesamoningas, viskas matoti bet gal kad ta plokste tokia su faktura buvo. ir nuvalytu sunkiai ejosi, horizontaliai braukant ir t,t,
O tas matymasis ar todel kad tamsoka ir matosi pirstu atspaudai? Valyt tai isivaizduoju, kad ta su faktura sunkiau, bet maniau, kad maziau ant jos matosi (nelygu kokia spalva)
QUOTE(evelinute @ 2014 01 25, 12:01)
šaldytuvą noriu keisti su spinta vietomis, o spintą galvoju ten daryti tokią ūkinę - aukštą.
QUOTE(evelinute @ 2014 01 25, 12:01)
tarp abiejų langų norime daryti barą.. kad iš virtuvės pusės būtų spintelės, o iš kitos pusės atsisėdimas ir kokia spintelė pvz. gėrimams susidėti.
Aš tai siūlyčiau pasvarstyti tokį variantą:
... nuo šaldytuvo pratęsti virtuvinį ir pasidaryti tokią a'la pussalę . Daryt kokia 80-100cm gylio, o plotį tokį, kad praėjimui apačioje link stalo liktų kokia 100cm, daugiau nelabai reikia . Na max 120cm tam praėjimui, jei planuojate toj vietoj intensyvų eismą, bet manau, kad tiek nereikia, nes tai nėra vienintelis išėjimas iš virtuvės. Arba pussalės plotį daryt pagal spintelių poreikį - matau virtuvinis priešais 5m ilgio, tai nemažai jau,- tačiau kokia 120cm galvoju kad reikėtų daryt. Išeitų 2 stalčių blokai po 60cm, arba jei norit platesnių stalčių, tada 1 stalčių bloką po 90cm, plius iš praėjimo pusės kokią vyninę ... :
Nepykit, už kreivą brėžinį, su pant'u man tiesiai neišeina
Aišku, darant tokį variantą reiktų gerai pasimatuoti, kad laisvai tilptų stalas su atitrauktom kėdėm, kad pusbario kėdės ir stalo kėdės nesiremtų vienos į kitas. Man iškelti barai negražu - bet čia tik mano nuomonė. Ir kėdės prie jų aukštesnės, mažiems vaikams sunkiau užlipt. Geriau jau toks stalviršio aukštis ir prie jo pusbario kėdės.
Tada gal dar kaitlentę reiktų sukeist vietomis su plautuve - kad būtų arčiau indus nuo stalo nešiot .
Jūsų pabraižytas baras tarp langų man atrodė toks atskirtas nuo virtuvės, kiek per daug atsikišęs į valgomąjį, tokis šašiukas - nei ten, nei ten ...
QUOTE(Chill! @ 2014 01 21, 00:41)
sveikos Senokai buvau čia užsukusi,visokie reikalai -reikaliukai ir ne vien tik malonūs....Bet kalba ne apie tai,o apie VIRTUVĘ .cHILLI.mano stalviršis lygiai toks pats .Jei kas būtų užsiminę apie kokybę-NEIMČIAU.Tiesa,ant jo nesimato jokių pirštų,trupinukų ar įbrėžimų.Bet valosi prastai,ta prasme atrodo,kad vietomis jis senas,nusitrynęs tas blizgesys,padėjus karštą dangtį lieka žymės,tas ratas neišnyksta kelias savaites,valyk nevalius...O "geriausią" rezultatą pasiekiau,kai "depiliuodama"vištų sparnelius užkabinau tuo sparnu dujinės laikiklius ir jie įkaitę nukrito ant stalviršio...kol sugraibiau įmest į kriauklę nuo to karščio išsipūtė pūslė stalviršyje,paskui sutrūko kaip kiaušinio lukštas .Eina peklon,vos nenusižudžiau Juokauju,aišku .Bet vaizdelis liūdnas,skambinau gamintojams,sako,jūs pirma skundžiatės dėl kokybės,bet pažadėjo kažką sumastyti.o ką mąstyt???arba keisti stalviršį,arba kokiais swarovskiais inkrustuot .Tai va,nežinau ar čia man papuolė koks brokuotas,ar visi tie blizgūs tokie jautrūs Juoda kriauklė laaabai pasiteisino-nesimato plauta ar ne,riebaluota ar ne Blizgus dažytas fasadas taip pat nenuvylė-papurškiu langų valikliu,popieriniu rankšluosčiu nuvalau ir vsio...Jei saulė nešviestų,aplamai nesimatytų pirštų Tai tiek pastebėjimų iš pusmečio naudojimo.nepykit,jei labai išsiplėčiau
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 24, 15:53)
Nesuprantu, tai niekas nedarot virtuviu spinteliu dureliu is MDF? Ne gi sunku atsakyti, ar dazytos, ar plevele trauktos
Mano dažytos MDF
QUOTE(Teoleda @ 2014 01 25, 17:15)
sveikos
o jūsų stalviršis koks? firma.
o jūs rodėt savo virtuvę? jetau, kažkaip nepamenu čia nieko juodo blizgaus
Juodai, aciu
Nepagalvojom,kad galima nuo saldytuvo pratesti darbastali.. Tiesiog darbastali,nes kedes prie jo man nesiziuri,nes stalas lb arti,tai kaip ir nereikalingos dar kedes...
Reiks vietoj dar paziuret kaip ten atrodytu sis variantas
Nepagalvojom,kad galima nuo saldytuvo pratesti darbastali.. Tiesiog darbastali,nes kedes prie jo man nesiziuri,nes stalas lb arti,tai kaip ir nereikalingos dar kedes...
Reiks vietoj dar paziuret kaip ten atrodytu sis variantas
QUOTE(evelinute @ 2014 01 25, 19:04)
Juodai, aciu
Žinoma, Jūs vietoj apsižiūrėsit ir nuspręsit, kaip Jums patogiau . Kadangi pati buvot minėjusi apie barą/pusbarį - tai pagalvojau, kad gal norit dar kelių sėdimų vietų
Žinokit tos pusbario kėdės labai kompaktiškos, ne bent jau pas mus - prisistumia prie pat stalviršio ir jų kaip nebūta - erdvės neužima labai . Tiesa, pas mus sala 100cm gylio, tad kėdėms pristumti yra 40cm erdvės - tiek stalviršis iškištas .