Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Teka @ 2014 01 24, 14:42)
NENAUDOKITE citatose nuotrauku!!!
Teisingai, neužgriozdinkite, puslapio!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 24 sausio 2014 - 14:50
Man tai ta sekcija berysio, bet cia gal tik pavyzdys biggrin.gif

As jau palaiminau galutini projekta, laukiu virtuves savo ax.gif
Atsakyti
Nesuprantu, tai niekas nedarot virtuviu spinteliu dureliu is MDF? Ne gi sunku atsakyti, ar dazytos, ar plevele trauktos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 01 24, 14:17)
Jus neisivaizduojat kiek kartu viskas ismesta ir isplauta ir atitraukta.. Man tik keista kad tokios problemos nebuvo kai mikrobange stovejo nenaudojama.. aisku gal cia tik sutapimas, bet koki su..da mes perkam parduotuvej tada atsiprasant..

Man taip buvo kai pirkau Ustukių malūno produkciją doh.gif doh.gif Teko išmesti absoliučiai viską, nei arbatų nei prieskonių nepalikau, o spinteles acto tirpalų kruopščiai valiau. Ir ne vienas skundėsi, kad parsineša gyventojų būtent su Ustukių malūno kruopom.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 24, 14:53)
Nesuprantu, tai niekas nedarot virtuviu spinteliu dureliu is MDF? Ne gi sunku atsakyti, ar dazytos, ar plevele trauktos verysad.gif

Taigi desimtukas atsake, o cia dauguna is ldmp dare. As galvoju apie mdf, bet tik galvoju kolkas, o jei rinksiuos, tai pas mane bus greiciausiai dazytas
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 24, 13:53)

Labai sunku, klaviatura uzstrigus biggrin.gif
Mes dazyta uzsakinesim ir as tik uz dazyta thumbup.gif Jei jau plevele traukta, tai tada geriau is paprastos plokstes, bus pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 24, 16:42)
Juodai, man ritandos virtuve be priekaistu. As apie isdestyma, spalvos ne mano: D

ne ne spalvos toli grazu irgi en mano, tas MARMURAS lotuliukas.gif lotuliukas.gif

atsives baldininkas ploksciu pvz tai ziureisu ka turi ir aplamai ka patars man. Man isplanavimas super, daug vietos darbui.

indauja tai ten tik del vaizdo kaip vietos uzemeja kad matytusi kaip erdvej susidelioja.

ir gal tas virsui spinteles daryciau su tuo matiniu stiiklu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 24, 15:42)

drinks_cheers.gif
ir dar tam pačiam puslapy... doh.gif

QUOTE(Teka @ 2014 01 24, 15:42)
Juodai, man ritandos virtuve be priekaistu. As apie isdestyma, spalvos ne mano: D

Spalvos - ne esmė šį kartą irnesakyk.gif... Dėl išdėstymo klausimas. Tiesa, ta pussalė ar pusbaris, kaip jį pavadint yra 1,5m nuo šaldytuvo sienoje esančios virtuvės dalies, bet kadangi jame nėra nei kaitlentės, nei plautuvės, pati virtuvė U formos, tai ta rekomendacija, kad tarp stalviršių turi būti 1,2 - nelabai galioja. Tiesa, sako, kad min tiek turi būti, o šiuo atveju yra daugiau, tai nieko baisaus, manau... bus edviau wink.gif. Darbinis trikampis gaunas 4,2m, o rekomenduojamas iki 7,2.
user posted image

Ritandra, pasakykit, kokių spalvas matote pas save, pakeisiu mirksiukas.gif .

QUOTE(murmur @ 2014 01 24, 15:51)
Man tai ta sekcija berysio, bet cia gal tik pavyzdys  biggrin.gif

As jau palaiminau galutini projekta, laukiu virtuves savo  ax.gif

hihihi.gif Ta sekcija irgi tik kad vietą užimt - nedirbau ties ja ax.gif .
Laukiam kartu wink.gif.

QUOTE(irisas @ 2014 01 24, 15:57)
Man taip buvo kai pirkau Ustukių malūno produkciją  doh.gif 

Su to malūno produkcija ir aš turėjau gyvūnėlių doh.gif . Paskui viską į sandarius stiklinius indus sukišau, o juos į 90cm stalčių, vat ir skundžiaus, kad man net blu'mai pradėjo streikuot... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 sausio 2014 - 15:12
QUOTE(irisas @ 2014 01 24, 14:57)
Man taip buvo kai pirkau Ustukių malūno produkciją  doh.gif  doh.gif Teko išmesti absoliučiai viską, nei arbatų nei prieskonių nepalikau, o spinteles acto tirpalų kruopščiai valiau. Ir ne vienas skundėsi, kad parsineša gyventojų būtent su Ustukių malūno kruopom.

todel kad ne vienas straipsnis jau buvo..... buvo net uzdraude jiems fasuoti kruopas kol sandeliu neissidezinfekuos. o kaip dezinfekuoti, jei nori ekologijos.... o visi ekologiski nenaikina tos zarazos, tai ir pasaka be galo.....
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 24, 14:07)
ir gal tas virsui spinteles daryciau su tuo matiniu stiiklu  g.gif

visas stiklines g.gif as tai realiai maciau, man nekaip ziurisi schmoll.gif na bet skonio reikalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 24, 16:07)
tas MARMURAS  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nepatinka marmuras g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Juodai, as sioje virtuveje net nematau virsutiniu spinteliu nei tos sekcijos, man tik pats isdestymas rupi, tai pas ritandra labai patinka, o dar telpant I visas rekomendacijas, tai isvis

O sita...juodai, as aisku taves nespaudziu, bet...ar gavai mano az? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti