Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 24, 13:11)
o siaubas, bet manau, kad bet kokiu atveju ir su kiausineliais nenoreciau valgyti kruopu blink.gif

Ale maistingiau 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 24, 12:11)
o siaubas, bet manau, kad bet kokiu atveju ir su kiausineliais nenoreciau valgyti kruopu blink.gif

nu bet tikrai tik nusperku nauja pokeli, ziurek po savaites jau vaikscioja kazkas jame.. doh.gif

anksciau mikrobanges nenaudojom tai ir problemos nebuvo (dabar vaiku buteliukus sterilizuoju kasdien), nesulaukiu kada ismest ja bus galima.. rolleyes.gif
Atsakyti
Nebepirkit toje parduotuveje! Tuoj eisiu savo kruopas ziureti, nes gal valgau, tik nematau blink.gif Naciort unsure.gif

Klausimelis:
Kas gaminat virtuves spinteles is MDF, koki rinkotes padengima - plevele, ar dazyta? Ka tik apturejau pokalbi su vienu baldininku, tai mane apsviete, kas ir kaip biggrin.gif Kai savo busta isirengsiu, man atrodo, kad galesiu konsultuot kitus lotuliukas.gif
Atsakyti
nemanau, kad mikrobange susijusi su kirmelemis kruopose. vadinas parsinesat uzterstas ir joms tik laiko klausimas kada issiris. ne mikrobange ten kiausinelius sudeda. o jei ir silumos gauna tai dziaukites. geriau po savaites pastebet gyvunus nei tuos kiausinelius dar ir suvalgyt ax.gif
Atsakyti
Gal dar kokių patarimų dėl Ritandros virtuvės išdėstymo turite:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ax.gif
Ritandra, nup durų - stacionarus šaldytuvas, paskui dešiniau 450mm stalčių blokas, 600mm viryklė, ir kampinė spintelė su dvigubom durelėm 300x300 į kurią galit dėtis karuselę, kad ir iš IKEA, prie kitos sienos 600mm indaplovė, 600mm plautuvės stalčius šiukšlėm ir buitinei chemijai, paskui užsukus I tipo kampinė spintelė sakykim su puskarusele 450mm durelėmis, dešiniau stalčių blokas 600mm ir dar vienas toks pats 600mm stalčių blokas. Galite šituos du stalčių blokus skaidyti į 900 ir 300 arba į 450 ir 750mm stalčių blokus, bet esmė tame, kad nuo kampinės spintelės siūlau neužstatyt daugiau nei 1200mm, nes dabar praėjimas nuo durų yra paliktas apie 1450mm. Kadangi tai vienintelis praėjimas iki stalo, galvočiau, kad jį reikia erdvesnį pasilikt. Aišku, galima dar kažkiek jį siaurinti, gal dar kokia 250mm...
Pakabinamos spintelės. Nežinau, kokio dydžio Jums reikia, tai dabar papiešiau, kad gautųs lygiai su šaldytuvu (2000mm). Jų aukštis dabar ~480mm. Pirmosios plotis 450mm, kitų dviejų 730mm. Virš viryklės gaunasi platesnė pakabinama spintelė, nei viryklės spintutė, bet tai nieko baisaus. Joje galima įmontuoti gartraukį. Jeigu trūksta vietos pasidėjimui, galima daryti kiek žemesnes spinteles, bet 2 aukštais - iš viso būtų 6 pakabinamos spintelės.

user posted image

Tokius lankstus, siūlyčiau dėti į pakabinamas spinteles. Iš visų pakeliamų man jie atrodo patogiausi wink.gif.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 24 sausio 2014 - 13:20
Del kruopu tikrai ne mikrobange kalta. Viena karta uzsiveiset ir turit beda. Greiciau meskit lauk visas kruopas prieskonius miltus kava, visus birius produktus. Gerai isplaukit spinteles is vidaus ir isores - uz spinteliu irgi rasite kirmelyciu. Jos sparciai migruoja ir veisiasi, pragrauzia celofana ir popieriu. O jei lauksit tai jos pavirs i kandis ir tada jau padiek D jas isnaikinti doh.gif viena kandis per diena padeda iki 300 kiausineliu doh.gif

Kai isnaikinsit tuomet visus birius produktus laikykite hermetiniuose induose;)
Atsakyti
Jus neisivaizduojat kiek kartu viskas ismesta ir isplauta ir atitraukta.. Man tik keista kad tokios problemos nebuvo kai mikrobange stovejo nenaudojama.. aisku gal cia tik sutapimas, bet koki su..da mes perkam parduotuvej tada atsiprasant..
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 01 24, 14:17)
Jus neisivaizduojat kiek kartu viskas ismesta ir isplauta ir atitraukta.. Man tik keista kad tokios problemos nebuvo kai mikrobange stovejo nenaudojama.. aisku gal cia tik sutapimas, bet koki su..da mes perkam parduotuvej tada atsiprasant..

Man taip pat buvo kol laikiau kruopas maiseliuose doh.gif irgi is parduotuves parsinesiau dribsniu su gyvuneliais. tai viska viska ismeciau ir kol neisnyko nedejau nieko i spinteles. Dabar viskas stiklinese dezutese. Jei atsirastu tai bent neisliptu lauk ir kitur neuzsiveistu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 24, 12:31)
Klausimelis:
Kas gaminat virtuves spinteles is MDF, koki rinkotes padengima - plevele, ar dazyta? Ka tik apturejau pokalbi su vienu baldininku, tai mane apsviete, kas ir kaip biggrin.gif Kai savo busta isirengsiu, man atrodo, kad galesiu konsultuot kitus lotuliukas.gif

Gal apie fasadus kalbat, nes niekas negamina spintelių iš MDF. Tiesa, viena šio forumo dalyvė buvo įdėjusi savo virtuvės nuotraukas kur ir korpusai iš MDF. Beprasmio išlaidžiavimo pavyzdys, arba kitaip sakant, pvz. kaip baldininkai pasipelnė iš pasiturinčių klientų. O jei visgi apie fasadus kalba, tai abi technologijos yra geros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 24 sausio 2014 - 14:36
as tokio tipo indu esu papirkusi. aisku visko nesupilstau bet kruopu 800g maiselis telpa

http://www.ikea.com/...ducts/70213550/ o ir matos kad jei parsinesi su gyventojais.... dangtelis per daug sandarus kad papultu jau namie.

sako dar vienas is budu saldytuve laikyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 24, 15:19)
Gal dar kokių patarimų dėl Ritandros virtuvės išdėstymo turite:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ax.gif
Ritandra, nup durų - stacionarus šaldytuvas, paskui dešiniau 450mm stalčių blokas, 600mm viryklė, ir kampinė spintelė su dvigubom durelėm 300x300 į kurią galit dėtis karuselę, kad ir iš IKEA, prie kitos sienos 600mm indaplovė, 600mm plautuvės stalčius šiukšlėm ir buitinei chemijai, paskui užsukus I tipo kampinė spintelė sakykim su puskarusele 450mm durelėmis, dešiniau stalčių blokas 600mm ir dar vienas toks pats 600mm stalčių blokas. Galite šituos du stalčių blokus skaidyti į 900 ir 300 arba į 450 ir 750mm stalčių blokus, bet esmė tame, kad nuo kampinės spintelės siūlau neužstatyt daugiau nei 1200mm, nes dabar praėjimas nuo durų yra paliktas apie 1450mm. Kadangi tai vienintelis praėjimas iki stalo, galvočiau, kad jį reikia erdvesnį pasilikt. Aišku, galima dar kažkiek jį siaurinti, gal dar kokia 250mm...
Pakabinamos spintelės. Nežinau, kokio dydžio Jums reikia, tai dabar papiešiau, kad gautųs lygiai su šaldytuvu (2000mm). Jų aukštis dabar ~480mm. Pirmosios plotis 450mm, kitų dviejų 730mm. Virš viryklės gaunasi platesnė pakabinama spintelė, nei viryklės spintutė, bet tai nieko baisaus. Joje galima įmontuoti gartraukį. Jeigu trūksta vietos pasidėjimui, galima daryti kiek žemesnes spinteles, bet 2 aukštais - iš viso būtų 6 pakabinamos spintelės.

user posted image

Tokius lankstus, siūlyčiau dėti į pakabinamas spinteles. Iš visų pakeliamų man jie atrodo patogiausi wink.gif.
4u.gif

assa.gif assa.gif assa.gif

sita projektuka rodysiu baldininkui siandien ir matysime. isplanavimas man patinka, tik va tiek pliekiau juodus stalvirsius bet sakykite ka norite jie ziurisi 100 kart geriau doh.gif
Atsakyti
NENAUDOKITE citatose nuotrauku!!!

Juodai, man ritandos virtuve be priekaistu. As apie isdestyma, spalvos ne mano: D
Atsakyti