Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(irisas @ 2014 01 23, 12:45)
Tai atskiros firmos, tik randasi beveikvienam kieme  biggrin.gif Ten ankščiau buvo berods Kaspino gamykla, tai tam pastatedaug firmelių. Baldai4u prie gatvės, o TG baldai giliau į kiemą įvažiavus. Man darė baldai4u, nesiskundžiu  biggrin.gif

O galit parodyti rezultata? blush2.gif
Atsakyti
o sakykite orkaite jus dabar ziuriu dazna darote ne apacioje po kaitlente, cia pasiteisino kad patogiau ji virsui? susimasciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 23, 12:26)
o sakykite orkaite jus dabar ziuriu dazna darote ne apacioje po kaitlente, cia pasiteisino kad patogiau ji virsui? susimasciau  lotuliukas.gif

kiek bandziausi su pakelta orakite tikrai patogiau smile.gif nes lankstytis nesu megeja. o ir ne jaunyn blush2.gif ar ideti ar isimti. tikrai patogiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 23, 12:24)
O galit parodyti rezultata? blush2.gif

Kažkada rodžiau, bet dabar nuorodos nebeveikia biggrin.gif Šiuo metu negaliu parodyt, svečiuose poilsiauju biggrin.gif Pas mane viskas labai labai paprasta ir marga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 01 23, 14:14)
Pas mane viskas labai labai paprasta ir marga  lotuliukas.gif

Nu ne taip jau marga, kiek pamenu, viskas suderinta - violetinių akcentų yra, gražiai stalviršis sujungtas ir baisios juostelės stalviršio ir sienos sudūrime nėra, o užsilikoninta dailiai thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 23, 14:17)
Nu ne taip jau marga, kiek pamenu, viskas suderinta - violetinių akcentų yra, gražiai stalviršis sujungtas ir baisios juostelės stalviršio ir sienos sudūrime nėra, o užsilikoninta dailiai  thumbup.gif .

thumbup.gif lotuliukas.gif tai tada supratau rolleyes.gif

Kaip issirinkti gamintoja??? wacko.gif Kainas visi panasias pasake.. Reikes rimta studija padaryti... teks vaziuoti i kauna.. o ne ta stadija, kad vazinetis verysad.gif
Atsakyti
Aš tai Iriso aplamai tik tą tarpuką ir bepamenu biggrin.gif Reikia man tos foto, kad turėčiau savo meistrui ką parodyt rolleyes.gif

Užšalo smegenai mano mašiniuko, niekaip neužkūriau, taip kad plytkas teks kada kitą dieną nulėkt paimt unsure.gif Jau tikrai, kad pavasario sulauksiu su ta savo virtuve doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 01 23, 13:45)
Tai atskiros firmos, tik randasi beveikvienam kieme  biggrin.gif Ten ankščiau buvo berods Kaspino gamykla, tai tam pastatedaug firmelių. Baldai4u prie gatvės, o TG baldai giliau į kiemą įvažiavus. Man darė baldai4u, nesiskundžiu  biggrin.gif

Aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 01 23, 14:18)
Aš tai Iriso aplamai tik tą tarpuką ir bepamenu biggrin.gif Reikia man tos foto, kad turėčiau savo meistrui ką parodyt rolleyes.gif

Užšalo smegenai mano mašiniuko, niekaip neužkūriau, taip kad plytkas teks kada kitą dieną nulėkt paimt unsure.gif Jau tikrai, kad pavasario sulauksiu su ta savo virtuve doh.gif 

Net prisiminiau, kaip dieną važiavau iš Senukų pasiimti užsakytų plytelių, vežiau su savo mažu mašiniuku, pavalgiau namie sočius pietus ir išvažiavau gimdyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir vakare turėjau savo mažytę meilyte flirt.gif Jau ryte sakė, kad gimdau, nu bet aš niekaip negalėjau tų plytkų palikt, nes gi be manęs nebuvo kam jų paimt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 01 23, 14:34)
Net prisiminiau, kaip dieną važiavau iš Senukų pasiimti užsakytų plytelių, vežiau su savo mažu mašiniuku, pavalgiau namie sočius pietus ir išvažiavau gimdyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ir vakare turėjau savo mažytę meilyte flirt.gif  Jau ryte sakė, kad gimdau, nu bet aš niekaip negalėjau tų plytkų palikt, nes gi be manęs nebuvo kam jų paimt  lotuliukas.gif

biggrin.gif Nu pavarei nestuke.gif biggrin.gif

Be manęs irgi nėr kam paimt doh.gif Net nėr kam akumo pajungt pakraut doh.gif Šiaip ne taip įjungiau, eina sau kaip baisu, sproginėja, žiežirbos laksto kaip per naujametį lotuliukas.gif
Atsakyti
As noriu pasidalinti vienu pastebejimu is esamos virtuves.

Po mikrobangines yra stalcius kuriame laikome kruopas, mikrobange pradejus naudoti kasdien, pastebjau, kad kruopose pastoviai atsiranda kirmeliu.. ir dar ko tik nereikia.. Zodziu joms per silta..

Manau tas pas butu ir po indukcines kaitlentes stalciumi.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 01 24, 12:55)
Po mikrobangines yra stalcius kuriame laikome kruopas, mikrobange pradejus naudoti kasdien, pastebjau, kad kruopose pastoviai atsiranda kirmeliu.. ir dar ko tik nereikia.. Zodziu joms per silta..

o siaubas, bet manau, kad bet kokiu atveju ir su kiausineliais nenoreciau valgyti kruopu blink.gif
Atsakyti