QUOTE(Thea! @ 2014 01 22, 18:31)
Dabar į temą, mąstau apie karuselę ,taip vadinamą, į kampinę spintelę, kaip jūs manot reikalingas daiktas? Geriau nei paprastos lentynos?
Turėjau karuselę I tipo kampinėj spintelėj, t.y. puskaruselę - man patogu buvo. Ir susikraudavau nemažai į ją keliais aukštais, ir pasiekti patogu. Gal į lentynas ir daugiau susidėsit, bet ne ką baisiai daugiau, o paskui prisireikia ko nors iš galo spintelės ir padėkdie
... Ikea įtariu pigesnės karuselės, o funkciją atlieka tą pačią
.
QUOTE(tabeliss @ 2014 01 22, 22:58)
1. Berods Akvilyte buvo imetusi foto su plautuve po langu ir kranas neleis langui atsidaryti.
Bet siaip jos virtuve labai grazi, man patiko.
Taip, jei gerai prisimenu, jai nebuvo aktualu lango visiškas atidarymas, nes iš lauko jį nuvalyt gali ir lauke būdama.
2. Isdziut tai isdziusta, bet jei nevalysi nutaskytas stiklas atrodo nekaip.
O nutaškyta siena, plytelės gerai atrodo?
Beje siena ir plytelės, kaip taisyklė, gaunas arčiau, tad ir nusitaško labiau. Turiu aš tą plautuvę ties langu, nu apsitaško kiek, ir kas
. Kaip tik gerai, matos - nuvalai ir psio, švaru
. Ne riebalais juk tyška nuo lpautuvės, šveist nereikia
.
3. Del darbastalio sutinku
O vaizdas per virtuves langa tiesiog vaizdas i kiema, kur stovi masina..
Tai sakot trukdytų ta plautuvė gėrėtis automobiliu
... rimta priežastis jos ten nedaryti
4. Nei didele nei maza - 35 kv. bendrai. Del TV taip, ji galima kabinti arba ant tos sieneles, arba ant priesingos sienos, kaip ir minejote, bet pakabinus ant anos - sofa turi statyti taip kad ant jos atsisedes tv matytum, o t.y. vidury kambario, todel kazkiek "uzsikemsi" erdve. Dar galutinai neapsisprendem ant kurios kabinsim, mastom
O kodėl bijot sofos vidury? Ką toj "neužkimštoj" erdvėj veiksit?
. Norit viską į kampus sustumdyt?