Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 22, 19:39)
Dar viena is rekomendaciju butu Madera, kur draugams rekomendavo ju dizainere.

Dizaineriai, kaip taisyklė, yra susiję su baldininkais verslo ryšiais. Vieni kitus rekomenduoja ir už klientus tam tikrą atlygį gauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 22 sausio 2014 - 22:21
QUOTE(Linute:) @ 2014 01 22, 23:04)
greiciausiai rinksimes TG baldus  smile.gif

Ir kodel butent juos pasirinkot?

As dar pakartojau laiska balduamatui, jie tokie is darbu foto atrodo labai rimti.

Nors man siandien vakare viskas negrazu pas visus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tabeliss @ 2014 01 22, 21:58)
1. Berods Akvilyte buvo imetusi foto su plautuve po langu ir kranas neleis langui atsidaryti.  g.gif Bet siaip jos virtuve labai grazi, man patiko.  4u.gif

2. Isdziut tai isdziusta, bet jei nevalysi nutaskytas stiklas atrodo nekaip.

3. Del darbastalio sutinku  drinks_cheers.gif O vaizdas per virtuves langa tiesiog vaizdas i kiema, kur  stovi masina..  smile.gif

1. Būna nulenkiamų kranų 4u.gif
user posted image
user posted image

2. Aptaškytos ir nenuvalytos sienos ar plytelės taip pat atrodo ne kaip ax.gif Pasikartosiu, jei jau sugebėjimai yra langą nutaškyt, tai bus aptaškyta viskas aplinku, netgi pati biggrin.gif

3. Kiek dabar gaunasi darbastalis?
Gal kas nesutiks su manim, bet manau idealiausiai tarp plautuvės ir kaitlentės yra +/- 1m laisvo (ne virduliais ir kavos aparatais) apstatyto darbastalio smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 01 22, 18:31)
Dabar į temą, mąstau apie karuselę ,taip vadinamą, į kampinę spintelę, kaip jūs manot reikalingas daiktas? Geriau nei paprastos lentynos?

Turėjau karuselę I tipo kampinėj spintelėj, t.y. puskaruselę - man patogu buvo. Ir susikraudavau nemažai į ją keliais aukštais, ir pasiekti patogu. Gal į lentynas ir daugiau susidėsit, bet ne ką baisiai daugiau, o paskui prisireikia ko nors iš galo spintelės ir padėkdie doh.gif ... Ikea įtariu pigesnės karuselės, o funkciją atlieka tą pačią mirksiukas.gif .

QUOTE(tabeliss @ 2014 01 22, 22:58)
1. Berods Akvilyte buvo imetusi foto su plautuve po langu ir kranas neleis langui atsidaryti.  g.gif Bet siaip jos virtuve labai grazi, man patiko.  4u.gif

Taip, jei gerai prisimenu, jai nebuvo aktualu lango visiškas atidarymas, nes iš lauko jį nuvalyt gali ir lauke būdama.
2. Isdziut tai isdziusta, bet jei nevalysi nutaskytas stiklas atrodo nekaip.

O nutaškyta siena, plytelės gerai atrodo? g.gif Beje siena ir plytelės, kaip taisyklė, gaunas arčiau, tad ir nusitaško labiau. Turiu aš tą plautuvę ties langu, nu apsitaško kiek, ir kas g.gif . Kaip tik gerai, matos - nuvalai ir psio, švaru mirksiukas.gif . Ne riebalais juk tyška nuo lpautuvės, šveist nereikia smile.gif .
3. Del darbastalio sutinku  drinks_cheers.gif O vaizdas per virtuves langa tiesiog vaizdas i kiema, kur  stovi masina..  smile.gif

Tai sakot trukdytų ta plautuvė gėrėtis automobiliu unsure.gif ... rimta priežastis jos ten nedaryti drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
4. Nei didele nei maza - 35 kv. bendrai. Del TV taip, ji galima kabinti arba ant tos sieneles, arba ant priesingos sienos, kaip ir minejote, bet pakabinus ant anos - sofa turi statyti taip kad ant jos atsisedes tv matytum, o t.y. vidury kambario, todel kazkiek "uzsikemsi" erdve.  Dar galutinai neapsisprendem ant kurios kabinsim, mastom  g.gif

O kodėl bijot sofos vidury? Ką toj "neužkimštoj" erdvėj veiksit? unsure.gif . Norit viską į kampus sustumdyt?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 22, 23:50)
Tai sakot trukdytų ta plautuvė gėrėtis automobiliu unsure.gif ... rimta priežastis jos ten nedaryti  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

megalol.gif
Atsakyti

Sveikos planuotojos,ar esat dare kas baldus TGbaldai arba Baldai4u, kiek suprantu tai cia viena ir ta pati firma ,nes adresas tas pats ,ar cia kazko nesuprantu as g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 01 23, 10:14)
Sveikos

Laba 4u.gif. Man neatrodo, kad tai ta pati firma, kam jau 2 pavadinimai? Adresas tas pats, bet pažiūrėkit, kokio dydžio pastatas 4u.gif . Reikia manyti, kad abu gamintojai turi kontoras tame pačiame pastate mirksiukas.gif . O ir galėrijas pasinagrinėkit, ar yra tų pačių baldų?
Irisas gaminosi pas virtuvesbaidai4u, pasiklauskit, ar patenkinta smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 23 sausio 2014 - 09:23
Nu ką, pagaliau sulaukiau skambučio doh.gif Varau plytelių pasiimt po dviejų mėnesių nuo užsakymo gun_bandana.gif Gaila, kad visus pinigus iškart sumokėjau, blyn pusės dabar jie iš manęs negautų bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2014 01 23, 10:27)
Nu ką, pagaliau

thumbup.gif
Nu kaip nusprendei klijuot plyteles? Viršūnes paliksi ar šakneles? g.gif
Laukiu nesulaukiu rezultato bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 23, 11:22)
Laba  4u.gif. Man neatrodo, kad tai ta pati firma, kam jau 2 pavadinimai? Adresas tas pats, bet pažiūrėkit, kokio dydžio pastatas  4u.gif . Reikia manyti, kad abu gamintojai turi kontoras tame pačiame pastate mirksiukas.gif . O ir galėrijas pasinagrinėkit, ar yra tų pačių baldų?
Irisas gaminosi pas virtuvesbaidai4u, pasiklauskit, ar patenkinta  smile.gif .

Na nemaciau as to pastato dar ,tik pagal adresa paziurejau ,galerija tai skiriasi ju ,reikes apsilankyt ir pas vienus ir pas kitus jei vienam pastate 4u.gif jei kas daretes pas juos gal ka pasakysit uz,pries smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 01 23, 10:40)
Na nemaciau as to pastato dar

Visagalis Googlemaps - viską parodo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 01 23, 09:14)
Sveikos planuotojos,ar esat dare kas baldus TGbaldai arba Baldai4u, kiek suprantu tai cia viena ir ta pati firma ,nes adresas tas pats ,ar cia kazko nesuprantu as  g.gif

Tai atskiros firmos, tik randasi beveikvienam kieme biggrin.gif Ten ankščiau buvo berods Kaspino gamykla, tai tam pastatedaug firmelių. Baldai4u prie gatvės, o TG baldai giliau į kiemą įvažiavus. Man darė baldai4u, nesiskundžiu biggrin.gif
Atsakyti