QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 22, 15:00)
Jeigu pvz. Jūsų sesuo ar gera draugė gamino baldus pas meistrą Antaną ir liko visiškai patenkintos jo darbų kokybe ir kaina, tai skambinkit meistrui Antanui ir turėsit tokius pat gerus baldus. Kas iš to, kad pas jus ateis dar penki baldininkai, juk jūs jų darbų ne pamatysite, o kabos ir lieka tik kalbomis. Kaina nei didelė, nei maža apie busimų darbų kokybe nieko nepasako. Yra kas už gerą darbą nori gero uždarbio, bet yra kas ir šleivą kreivą sugeba už tokią pat kaina parduoti.
Nu....Kaip čia pasakius....
Va man irgi buvo rekomendavę baldininkus, jau žmogus taip gyrė taip gyrė, kad taiaaaaip gerai padarė, kaina nedidelė ir t.t.
Kai draugei reikėjo skubiai baldininkų, tai ir daviau tų išgirtų baldininkų kontaktus
Pagamino tuos baldus, tikrai pigiai, bet jau klepsusų....
Sorry, man tai jau netiktų taip
Tai mm vienur tarpas didesnis, tai stalčius mm pakrypęs, tai kampinės durelės pakrypę, gartraukyje kai įjungia šviesą, tai šviečia ne tik žemyn, bet per plyšį tiesiai į akis (gartraukis labai visų giriamas elica elite14 lux...) nes virš. durelės su plyšiu, po orkaite stalčius net neuždengia plokštės ant kurios pastatyta orkaitė ir t.t.
Ir kas svarbiausia visi patenkinti, laimingi
Kam reikia galiu duot kontaktus
QUOTE(Flirt @ 2014 01 22, 15:45)
Juk virtuves beginio metro kaina gali skirtis nuo keliu simtu iki keliu tukstanciu litu
Aš tai išvis niekaip nesuvokiu, kokiais dar bėginiais metrais galima matuot virtuvės baldus
Tai jei kaina nuo 1000Lt, tai kas tiek kainuoja? Paprasta metrinė pastatoma spintelė?
O jei norėsiu su stalčiais?
Tai jau bus 1500Lt? O jei dar viršui kabės spintelė? Jau ir visas 2000Lt
Nesuprantu....O dabar kai smegenai visai nuo šalčio susitraukė, tai taip ir liksiu nesupratus