Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 9

QUOTE(Teka @ 2014 01 22, 19:24)
oi, man irgi šios patinka, ypač pirmoji  wub.gif

PIrmoji mano favorite smile.gif del kedziu ypac visiems svaigstu ir rodau kad vat tokiu noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 22, 13:31)
Merginos, o tai jau kazkas gaminosi ievutakas? Man tai jie kainas vienas brangesniu pasake.
Ka apie juos galite pasakyti?

Juodai, o man balduamatas net neatrase unsure.gif

Labai maloniai bendrauja balduprojektas

Sostines baldai (baldu gama)
irgi panasiai kainas pasake, kaip visi sitie - 9-10 k.

Kiti geroookai mazesnes.

Gal kas pakomentuotumet siuos gamintojus 4u.gif Buciu laaaabai dekinga 4u.gif

Negi niekas neturi komentaru verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Dar viena is rekomendaciju butu Madera, kur draugams rekomendavo ju dizainere.
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 22, 15:00)
Jeigu pvz. Jūsų sesuo ar gera draugė gamino baldus pas meistrą Antaną ir liko visiškai patenkintos jo darbų kokybe ir kaina, tai skambinkit meistrui Antanui ir turėsit tokius pat gerus baldus. Kas iš to, kad pas jus ateis dar penki baldininkai, juk jūs jų darbų ne pamatysite, o kabos ir lieka tik kalbomis. Kaina nei didelė, nei maža apie busimų darbų kokybe nieko nepasako. Yra kas už gerą darbą nori gero uždarbio, bet yra kas ir šleivą kreivą sugeba už tokią pat kaina parduoti.

Nu....Kaip čia pasakius....
Va man irgi buvo rekomendavę baldininkus, jau žmogus taip gyrė taip gyrė, kad taiaaaaip gerai padarė, kaina nedidelė ir t.t.
Kai draugei reikėjo skubiai baldininkų, tai ir daviau tų išgirtų baldininkų kontaktus doh.gif Pagamino tuos baldus, tikrai pigiai, bet jau klepsusų.... blink.gif Sorry, man tai jau netiktų taip schmoll.gif Tai mm vienur tarpas didesnis, tai stalčius mm pakrypęs, tai kampinės durelės pakrypę, gartraukyje kai įjungia šviesą, tai šviečia ne tik žemyn, bet per plyšį tiesiai į akis (gartraukis labai visų giriamas elica elite14 lux...) nes virš. durelės su plyšiu, po orkaite stalčius net neuždengia plokštės ant kurios pastatyta orkaitė ir t.t.
Ir kas svarbiausia visi patenkinti, laimingi biggrin.gif Kam reikia galiu duot kontaktus thumbup.gif

QUOTE(Flirt @ 2014 01 22, 15:45)
Juk virtuves beginio metro kaina gali skirtis nuo keliu simtu iki keliu tukstanciu litu 4u.gif

Aš tai išvis niekaip nesuvokiu, kokiais dar bėginiais metrais galima matuot virtuvės baldus blink.gif umn.gif
Tai jei kaina nuo 1000Lt, tai kas tiek kainuoja? Paprasta metrinė pastatoma spintelė? g.gif O jei norėsiu su stalčiais? g.gif Tai jau bus 1500Lt? O jei dar viršui kabės spintelė? Jau ir visas 2000Lt blink.gif
Nesuprantu....O dabar kai smegenai visai nuo šalčio susitraukė, tai taip ir liksiu nesupratus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, Mindija, prajuokinai lotuliukas.gif Bet negaliu nesutikti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 22, 18:24)
oi, man irgi šios patinka, ypač pirmoji  wub.gif

antroji panasi tik siauresne(pasirinkau tiesiog kaip siauresne alternatyva, jei netelpa ten visi pricindalai is pirmosios biggrin.gif ), bet man nepatinka kaitlentes vieta smile.gif o pirmoji zavi savo dydziu. bet abejose yra tai ko as ir norejau sienos su visais tais saldytuvais, orkaitem ir ukinem spintom. ir tada jau tas pusbaris. nes kaip tik langas ir vaizdas i toli... http://1.bp.blogspot...Picture 021.jpg .... ne i kaimyna ( tiksliau ten niekad nebus kaimyno) kazi kiek laiko gersiu kava ir stebesiu aplinka pro langa biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Tizide @ 2014 01 22, 19:04)
PIrmoji mano favorite smile.gif del kedziu ypac visiems svaigstu ir rodau kad vat tokiu noriu biggrin.gif

ir spalvos tokios kontrastines susizaidzia smile.gif na kaip ir minejau aciu tam kas jas uzrode wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 22, 19:39)

man dizaineris šią firmą irgi rekomendavo. biggrin.gif Spėju, dizaineriai gauna ten % nuo kiekvieno kliento užsakytos sumos.. doh.gif Užtai kuo toliau, tuo labiau dizainerių rekomendacijas praleidžiu pro ausis. Nes svarbiausia nauda jiems. Paskui jei bus kažkas padaryta ne taip, tai kas gi jiem. Ne jie gamino, o baldininkai..
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 22, 10:31)
1. Jei trukdo lango atidarymui, aišku nedėsi ten nieko  drinks_cheers.gif .
2. Sakot ant sienos išdžiūvo ir viskas, o ant lango tada kaip? g.gif neišdžiūsta? unsure.gif  doh.gif
Juk sakot, turint indaplovę plauni tik kelis indus indaplovėje, tai kaip jau ten gali tas langas taip baisiai nusitaškyt? g.gif
3. Jūsų atveju mes siūlome patraukti plautuvę kiek įmanoma kairiau ne dėl to, kad ji būtinai atsidurtų prieš langą, o dėl patogesnio darbastalio pasididinimo. Teisingai Mindija sako,  nei plaudama, nei pjaustydama pro tą langą nežiūrėsit, o ir nieko nedarant plautuvė netrukdo žvilgtelt, ką vaikai veikia kieme - juk nerymosit prie jo nuolat su kavos/arbatos puodeliu  unsure.gif . O vat pasidarę darbastalį šone darbinio trikampio (šaldytuvas/kaitlentė/plautuvė) nuolat papildomai žingsniuosit pirmyn-atgal aštuoniuke doh.gif - bet jūsų valia, kaip norit taip darykit  4u.gif . Beje, o koks ten vaizdas pas Jus pro tą langą?
4. Pažiūrėjus į Jūsų patalpos planą matos, kad bendra erdvė nėra jau tokia maža, galima tikrai patogesnę vistuvę pasiplanuot, nesugrūdant visko į kampą. Beje, jei ne paslaptis, kaip planuojate svetainės išdėstymą? Jei gerai pamenu, sakėt, ant tos virtuvę skiriančios sienelės televizorių žadat kabint? Ar geresnės vietos jam nėra, nei čia ant praėjimo? Pavyzdžiui prie sienos priešais ax.gif . Jei nekabintumėt ten teliko, galima pagalvot kokį dailesnį atitvėrimą, nei siena, pvz:
user posted image
4u.gif

1. Berods Akvilyte buvo imetusi foto su plautuve po langu ir kranas neleis langui atsidaryti. g.gif Bet siaip jos virtuve labai grazi, man patiko. 4u.gif

2. Isdziut tai isdziusta, bet jei nevalysi nutaskytas stiklas atrodo nekaip.

3. Del darbastalio sutinku drinks_cheers.gif O vaizdas per virtuves langa tiesiog vaizdas i kiema, kur stovi masina.. smile.gif

4. Nei didele nei maza - 35 kv. bendrai. Del TV taip, ji galima kabinti arba ant tos sieneles, arba ant priesingos sienos, kaip ir minejote, bet pakabinus ant anos - sofa turi statyti taip kad ant jos atsisedes tv matytum, o t.y. vidury kambario, todel kazkiek "uzsikemsi" erdve. Dar galutinai neapsisprendem ant kurios kabinsim, mastom g.gif
Ant greicio nerandu pavyzdzio kur TV butu ant tokio sieneles. Va cia kazkas panasaus su isplanavimu, tik cia ant tokios sieneles kazkoks zidinys(ar kas ten). Musu sienele butu gal kiek ilgesne ir ten gal kabetu TV.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 22, 20:39)
Negi niekas neturi komentaru verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

sveika mirksiukas.gif

mes pagaliau issirinkome baldu gamintojus thumbup.gif issiuntinejau uzklausimus gal 10 gamintoju, tai vieni neatrase, kiti - kainos kosmines, o va balduprojektas ir TG baldai maloniai bendravo, patarimu daug sulaukiau, kainos padorios, atsiliepimai geri smile.gif greiciausiai rinksimes TG baldus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tabeliss @ 2014 01 22, 22:58)

Ant greicio nerandu pavyzdzio kur TV butu ant tokio sieneles. Va cia kazkas panasaus su isplanavimu, tik cia ant tokios sieneles kazkoks zidinys(ar kas ten). Musu sienele butu gal kiek ilgesne ir ten gal kabetu TV.

user posted image

biggrin.gif idejot kaip tik musu dizaineres darba wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linute:): 22 sausio 2014 - 22:06
QUOTE(Mindija @ 2014 01 22, 19:58)
Nu....Kaip čia pasakius....
Va man irgi buvo rekomendavę baldininkus, jau žmogus taip gyrė taip gyrė, kad taiaaaaip gerai padarė, kaina nedidelė ir t.t.
Kai draugei reikėjo skubiai baldininkų, tai ir daviau tų išgirtų baldininkų kontaktus doh.gif Pagamino tuos baldus, tikrai pigiai, bet jau klepsusų.... blink.gif Sorry, man tai jau netiktų taip schmoll.gif Tai mm vienur tarpas didesnis, tai stalčius mm pakrypęs, tai kampinės durelės pakrypę, gartraukyje kai įjungia šviesą, tai šviečia ne tik žemyn, bet per plyšį tiesiai į akis (gartraukis labai visų giriamas elica elite14 lux...) nes virš. durelės su plyšiu, po orkaite stalčius net neuždengia plokštės ant kurios pastatyta orkaitė ir t.t.
Ir kas svarbiausia visi patenkinti, laimingi biggrin.gif Kam reikia galiu duot kontaktus thumbup.gif
Tai čia firma buvo ar pavienis meistras?
Jei firma, tai ir man teko dirbti firmoje. Kai kurie meistrai savaitę ištverdavo kai kurie tris dienas, kai kurie tik iki pietų. Du metus ieškojau meistrų, nes ten darbuotojų paieška į mano pareigas įėjo, bet taip ir nepavyko rasti nei vieno gero. Tai turbūt ir Jūsų atveju panašiai buvo: kai darė baldus jums vieni žmonės dirbo, kai tiems draugams - jau kiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 22 sausio 2014 - 22:13
QUOTE(Linute:) @ 2014 01 23, 00:04)
sveika mirksiukas.gif

mes pagaliau issirinkome baldu gamintojus  thumbup.gif  issiuntinejau uzklausimus gal 10 gamintoju, tai vieni neatrase, kiti - kainos kosmines, o va balduprojektas ir TG baldai maloniai bendravo, patarimu daug sulaukiau, kainos padorios, atsiliepimai geri  smile.gif  greiciausiai rinksimes TG baldus  smile.gif
Papildyta:
biggrin.gif idejot kaip tik musu dizaineres darba wub.gif

dizaineres darbas ar cia jusu namai? Istikro tai labai grazu, man patinka toks stilius. tvarkinga , erdvu, sviesu tiesiog tobula wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 22, 23:13)
dizaineres darbas ar cia jusu namai?  Istikro tai labai grazu, man patinka toks stilius. tvarkinga , erdvu, sviesu tiesiog tobula wink.gif

dizaineres darbas smile.gif patinka ir man toks stilius, todel ja ir pasirinkome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 22, 22:11)
Tai čia firma buvo ar pavienis meistras?
Jei firma, tai ir man teko dirbti firmoje. Kai kurie meistrai savaitę ištverdavo kai kurie tris dienas, kai kurie tik iki pietų. Du metus ieškojau meistrų, nes ten darbuotojų paieška į mano pareigas įėjo, bet taip ir nepavyko rasti nei vieno gero. Tai turbūt ir Jūsų atveju panašiai buvo: kai darė baldus jums vieni žmonės dirbo, kai tiems draugams - jau kiti.

Tai man labiausiai pasisekė biggrin.gif Nes pas juos nedariau.
Man atrodo šiaip gamina, firmos lyg nėra, keli žmonės dirba smile.gif
Atsakyti