Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka į darželius, 11

QUOTE(Smagurė @ 2014 05 21, 16:58)
patekom Justiniškės Saulėgrąža, buvom 6 vietoj.

reikia pateikti dirbančių tėvų pažymą, patvirtinančią, kad įstaigos (įmonės) teikiamoje metinėje A klasės išmokų deklaracijoje gyvenamoji vieta nurodyta Vilniaus miesto savivaldybė
dirba tik mano vyras, aš esu VPA. Aš deklaruota Vilniuj, jis tėviškėj kitam mieste.
Kokia išeitis su pažyma?  g.gif

Tai Juk I darza pretendavot remdamasi savo deklaracija, ar ne? Tai pazyma is savo darbovietes ir pateikit.
Atsakyti
QUOTE(bravo mamyte @ 2014 05 21, 17:07)
Tai Juk I darza pretendavot remdamasi savo deklaracija, ar ne? Tai pazyma is savo darbovietes ir pateikit.

Taip, savo, bet aš išleista vaiko priežiūros atostogų, tai realiai nedirbu, ar kad atskaito mokesčius iš pašalpos irgi tinka? g.gif Sunerimau..
Atsakyti
QUOTE(Smagurė @ 2014 05 21, 17:15)
Taip, savo, bet aš išleista vaiko priežiūros atostogų, tai realiai nedirbu, ar kad atskaito mokesčius iš pašalpos irgi tinka?  g.gif Sunerimau..

Gali but kad abieju tevu pazymu praso.
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke* @ 2014 05 21, 16:37)
Įtariu, kad Zirmunuose Pasakoje jau suformavo, nes pasikelem i viršų 15 pozicijų - dabar 189 biggrin.gif  O Spragtuke 7 pakylom. Cia matyt is Pasakos, kurie pateko
Papildyta:

Manau, retas patenka. O deklaruota vieta, tai cia joks prioritetas. Jei neturi kažko kito , tai patekti beveik neįmanoma. Pas mane pazistama i Pasaka, kuri lanko vyresnis vaikas su mazuoju nepraeina, tik 38 yra. Isivaizduojat....

o jusu spragtukas nr. 1 sarase? mes ir laukiam i ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagurė @ 2014 05 21, 17:58)

reikia pateikti dirbančių tėvų pažymą, patvirtinančią, kad įstaigos (įmonės) teikiamoje metinėje A klasės išmokų deklaracijoje gyvenamoji vieta nurodyta Vilniaus miesto savivaldybė
dirba tik mano vyras, aš esu VPA. Aš deklaruota Vilniuj, jis tėviškėj kitam mieste.

Vyras persiregistruoja prie Vilniaus miesto savivaldybės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2014 05 21, 17:49)
pagalvojus kažin ar soc remtinos šeimos gali leisti kelis vaikus į darželį, nors ir pusė kainos, bet vis tiek labai brangiai kainuoja. jei soc remtini, tai greičiausiai nedirba ir vaikų neleidžia ir vietos eilėje neužima smile.gif nebuvau soc remtina, bet vis tiek kai leidau dvi dukras į darželį, tai kai prdėjo eiti į mokyklą, kaip akmuo nuo kaklo nukrito tie šimtai litų už darželį  doh.gif

man moksleivio bureliai kainuoja daugiau nei mokestis uz darzeli. O kur dar jo pramogos, maitinimas dienos metu ir siaip norai mob telefonu, planseciu ir tt,
Darzelinuko islaidos dar ne tokios baisios.

Toks ispudis ,kad siandien eilespajudino iki kokio 5, o kai kur ir iki 10 nr.

Atsakyti
Kaip sau nori, bet jei nė vienas iš sūnų nepateks, pažadu sau jungtis prie grupės ieškinio savivaldybei. Teisėtų lūkesčių principas, atrodo, visdar galioja mūsų teisėje, metas savivaldybei tai priminti. Ir jokių 50%mokesčio kompensacijų. Kompensuoti turi tokią sumą už privatų darželį, kuri viršija valstybinio kainą. Aš į privatų juk nesiprašiau, bet matomai ten teks eiti...
Atsakyti
QUOTE(Smagurė @ 2014 05 21, 17:58)

svarbu kuriai savivaldybei mokat mokescius. Jei abu dirbat Vilniuj, tai jokiu problemu nera. Ir nesvarbu kad jus VPA, juk darbo stazas nepertraukiamas tokiu atveju. Bet jei norit lankyti Vilniuje, o dirbat kitam mieste, tada jau bus problema

QUOTE(katinas89 @ 2014 05 21, 19:28)
Kaip sau nori, bet jei nė vienas iš sūnų nepateks, pažadu sau jungtis prie grupės ieškinio savivaldybei. Teisėtų lūkesčių principas, atrodo, visdar galioja mūsų teisėje, metas savivaldybei tai priminti. Ir jokių 50%mokesčio kompensacijų. Kompensuoti turi tokią sumą už privatų darželį, kuri viršija valstybinio kainą. Aš į privatų juk nesiprašiau, bet matomai ten teks eiti...

tas ieskinys nors ir vadinamas grupiniu, bet kiekvienas forma i teisma "nusiperka" uz 200Lt + 25Lt metinio NAMS nario mokesti reik sumoketi, ir gaunat tik popieriuka, su kuriuo PATS VIENAS kreipsites i teisma (samdotes advokata irgi is savo lesu). As noriu sulaukti nors vienos bilos pabaigos, ir paziureti ar aplamai apsimoka tai daryti, ir ar aplamai imanoma kazka isreikalauti tokiu budu. Dar nei vieno atsiliepimo nemaciau..
Atsakyti
QUOTE(*kineziuke* @ 2014 05 21, 18:41)

tas ieskinys nors ir vadinamas grupiniu, bet kiekvienas forma i teisma "nusiperka" uz 200Lt + 25Lt metinio NAMS nario mokesti reik sumoketi, ir gaunat tik popieriuka, su kuriuo PATS VIENAS kreipsites i teisma (samdotes advokata irgi is savo lesu). As noriu sulaukti nors vienos bilos pabaigos, ir paziureti ar aplamai apsimoka tai daryti, ir ar aplamai imanoma kazka isreikalauti tokiu budu. Dar nei vieno atsiliepimo nemaciau..

Žinokite, manau, jog verta. Netikiu, kad galima tokią bylą pralaimėti-čia tik į vienus vartus. Iš kitos pusės-sudėjus pinigus privataus darželio mėnesiniam mokesčiui, galima kelis advokatus samdytis. Pikta labai. Gerai NAMS pasakė, jog dabar savivaldybė į darželių suteikimą žiūri kaip į pono malonę vargšui. Ne, mielieji, čia pareiga, paslauga, už kurią mokam savo mokesčiais.brrr, kaip pykstu, jau aišku, kad nepatekom...
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2014 05 21, 19:20)
man moksleivio bureliai kainuoja daugiau nei mokestis uz darzeli. O kur dar jo pramogos, maitinimas dienos metu ir siaip norai mob telefonu, planseciu ir tt,
Darzelinuko islaidos dar ne tokios baisios.
Toks ispudis ,kad siandien eilespajudino iki kokio 5, o kai kur ir iki 10 nr.

čia gal kaip kam, man vis gi brangiau kainavo dukrų vaikų darželis, nei dabar kai eina į mokyklą.
Atsakyti
QUOTE(katinas89 @ 2014 05 21, 19:52)
Žinokite, manau, jog verta. Netikiu, kad galima tokią bylą pralaimėti-čia tik į vienus vartus. Iš kitos pusės-sudėjus pinigus privataus darželio mėnesiniam mokesčiui, galima kelis advokatus samdytis. Pikta labai. Gerai NAMS pasakė, jog dabar savivaldybė į darželių suteikimą žiūri kaip į pono malonę vargšui. Ne, mielieji, čia pareiga, paslauga, už kurią mokam savo mokesčiais.brrr, kaip pykstu, jau aišku, kad nepatekom...

As irgi svarsciau tokia galimybe, mes irgi jau antrus metus laukiam ir nepakliunam (o jus ziuriu jau ir visus 3 metus jei vaikas 2010 dar nepakliuvo ) unsure.gif Biskiuka baisu, kad ne visi kartu kreipsis, o kiekvienas atskirai ir pats uz save
Atsakyti
QUOTE(*kineziuke* @ 2014 05 21, 20:14)
As irgi svarsciau tokia galimybe, mes irgi jau antrus metus laukiam ir nepakliunam (o jus ziuriu jau ir visus 3 metus jei vaikas 2010 dar nepakliuvo )  unsure.gif Biskiuka baisu, kad ne visi kartu kreipsis, o kiekvienas atskirai ir pats uz save

Tai palaukit. Nuo 2015 sausio 1 d. isigalios civilinio kodekso nuostatos del grupes ieskinio ir bus galima reiskti bendrai smile.gif
Atsakyti