QUOTE(Sh.H @ 2015 03 08, 22:35)
Sveiki!
Niekur neradau patirčių keliaujančiųjų į Tailandą vasarą...
Žiauriai norim į Tailandą medaus mėnesiui, kuris būtų liepos pačiame vidury. Kaip ten Tailande?
Žinau, kad labai nepopuliaru keliauti tokiu metu, bet ar tikrai ten nuvykę padarytumėm klaidą? Ištisai lyja, per karšta?
Europą esam jau išmaišę, o ir atidėt medaus mėnesio rudeniui/žiemai tikrai nenorim, todėl lauksiu jūsų minčių.
Niekur neradau patirčių keliaujančiųjų į Tailandą vasarą...
Žiauriai norim į Tailandą medaus mėnesiui, kuris būtų liepos pačiame vidury. Kaip ten Tailande?
Žinau, kad labai nepopuliaru keliauti tokiu metu, bet ar tikrai ten nuvykę padarytumėm klaidą? Ištisai lyja, per karšta?
Europą esam jau išmaišę, o ir atidėt medaus mėnesio rudeniui/žiemai tikrai nenorim, todėl lauksiu jūsų minčių.
Labu,
Mes buvom liepos men tailande, karstoka bet man tai labai patiko tas karstis su dregme!! Daug geriau nei pas mus vasara kuomet karsciai buna
Kai atskridome vairuotojas sake, kad lijo dvi paras non stop, o mums bunant lijo pora - trejeta kartu po 20 min ir psio!!! Likusi laika oras buvo tiesiog puikus!!
Esu kazkur girdejus, kad vasara lyja daugiau zemynineje dalyje nei salose. Nors buvom ir Bankoje, bet nelijo tuo metu.
Mano siulymas medaus men neatidelioti nei uz ka