QUOTE(Setonas @ 2015 01 20, 16:29)
Jei neturi smegenu - gali skiepytis ir alinti savo imuniteta abejotinais skiepais
Buvau daug kur, niekada nuo nieko nesiskiepinau. Ir niekuo nesusirgau. Tiesa, prisipazinsiu, kad gatves maisto nevalgiau nei Azijoje, nei Pietu Amerikoje. Man uzteko pusryciu viesbutyje + vaisiu koki nusipirkt. O plius is Lietuvos ir riesutu ar kokio surio isimeti
jei tau geros atostogos asocijuojasi su maisto vezimu is lt arba kone badavimu valgant tik pusrycius, tai tavo teise rinktis. Man idomu ragaut kitu saliu patiekalus, net ir gatves. Tai dalis keliones zavesio. Todel as renkuosi skiepytis ir but rami, kad bent gelta nesusirgsiu. Be to tailandas - maisto rojus. Jei neisragavai ten visko, tai gali sakyt kad puses tailando zavesio praradai
QUOTE(Rykute @ 2015 01 20, 17:51)
O as visur valgiau gatves maista ir taip pat nesusirgau
tokioj kaip azijoj tai dzin ar viesbutis ar gatve, ta pati netvarka ir siukslynas, tik skirtumas, kavineje ar viesbutyje jo nematai
QUOTE(Carpe diem @ 2015 01 20, 18:11)
Ir dar iš savo ir draugų patirties - geras viešbutis ar restoranas negarantuoja neapsinuodijimo, kaip gatvė negarantuoja apsinuodijimo
kiek teko keliaut, kaip tik kuo prašmatnesnėj vietoj apsinuodijimai pasitakydavo, o va gatvėj - nei karto
tai jau tikrai. Is kur pas zmones tiek naivumo, kad viesbuciu maistas tai jau sterikus. Gi ten tokie pat zmones dirba, su savu higienos supratimu