QUOTE(Carpe diem @ 2014 12 16, 17:13)
Toks didelis, o toks naivus turbūt jeigu kas papasakotų, kad tigrai patys į narvus pasiprašė ir dar anketas užpildė, irgi patikėtumėt
Žiūriu į dar vieną populiarų zoologijos sodą, t.y. pas Karen genties moteris nenuvažiavot, et, praleidot, bet gal kitą kartą, bus galimybė moterį už to kaklo su žiedais patampyt, leisis, kur gi dings...
Žiūriu į dar vieną populiarų zoologijos sodą, t.y. pas Karen genties moteris nenuvažiavot, et, praleidot, bet gal kitą kartą, bus galimybė moterį už to kaklo su žiedais patampyt, leisis, kur gi dings...
Buvom nuvaziave, bet uz iejima i kaima uzsiprase 500 batu. Man tai pasirode kosmosu... Moket 500 batu vien uz paziurejima i ilgakakles bobikes? Nea... Apsisukau ir po to kaip tik vaziavau i Tiger Kingdom, nes netoli ten yra
Papildyta:
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 16, 22:50)
Setonai, nesi girdejes apie migdomuosius vaistus? jie zinok ne tik tigra, bet ir drambli pamigdytu tinkamom dozem sudozuoti
su nepilnamete tailandiete nepermiegojai? o su mazamete kambodziete? jei ne, tai zinok ne visa tailanda dar patyrei.
Nezinau - priserti tie tigrai kuo nors ar nepriserti, bet as aprasiau savo ispudzius. Nepatiko. Pas krokodilus buvo 5x geriau Vis dabar dar paziurejes nuotraukas kaip as ta krokodila is vandens traukiu, veida nutvieskia sypsena Super, nerealiai patiko O tigrai, tai kazkoks nesusipratimas. Bet viena karta pabandyt verta. Tik tikejausi, kad man bus baisu, bet baisiau buvo ant dramblio nugaros joti, ypac kai jis leidziasi nuo kalno zemyn. O tu sedi ir neturi uz ko isikibt, tik uz jo sprando, kurio nei apimsi, nei isikabinsi. Ir atrodo, kad tuoj nusiversi per prieki. Pamenu, rankas i jo galva iremiau ir meldziausi, kad greiciau jis nuo to kalniuko nuliptu
O tailandietes negrazios Is 3 tailandieciu bent 2 buvo su "kabemis" ant dantu. Ten kazkokia nesveika mada su jom vaiksciot. Aisku, jos smulkutes, mazytes, nedideliais papukais, man taas patinka Bet veido bruozai tokie siaip sau. Plius garsiai rekauja. O plius as turiu nusistatyma, kurio niekada nesu pazeides, tai - nemoket uz seksa pinigu Niekada. Ir sio nusistatymo nesu pazeides Net Tailande Butu davus nemokamai - buciau emes Bet kadangi nemokamai duodanciu nebuvo, tai...