Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, 9 tema

QUOTE(tapsnokle @ 2014 11 07, 17:42)
dar noriu paprašyt,jei kas užmatysit pigų skrydį sausiui-pasidalinkit info.Is anksto dekoju! smile.gif

Ir dar..ar verta skiepytis ir nuo ko??Maziausiai noriu parsivezt kokia zaraza,bet ten ziuriu toks didziulis ligu sarasas,kazin ar nuo visu ir skiepintis? g.gif


Skiepai REKOMENDUOJAMI nuo Hepatito A+B ir vidurių šiltinės, tabletės nuo maliarijos...mes nesiskiepijom...ir ne todėl, kad bepročiai kokie esam, tiesiog daug konsultavomės su pažįstamais gydytojais išmanančiais tą reikalą - na nei vienas prie smilkinio piršto nepasūkiojo, išgirdęs, kad mes galvojame nesiskiepyti!!! Tiesiog pasirankiokit informacijos, kokios tai ligos ir kokiais būdais jomis užsikrečiama ir pagalvokit ar tikrai tikrai reikia wink.gif Na prisižiūrėjom save gal labiau - vanduo tik iš buteliukų (ir per šiaudelį biggrin.gif ten pas juos normalu - gauni vandens ir šiaudelį bonuso smile.gif, rankoms turėjom dezinfekcinio skysčio - kai visą dieną po kažkur triniesi - labai pravertė, uodo nei vieno nematėm - nors ir po džiungles keliavom ir po salas, o purškalais buvom iki kaklo apsiginklavę biggrin.gif - matyt laikas toks buvo palankus, o dėl maisto, aišku, jau nesi garantuotas ką gausi - bet mums turbūt labai labai pasisekė. Dabar vėl keliausim vasario - kovo mėn. ir vėl "rizikuosim" nesiskiepydami wink.gif
O iš kur jums tie skrydžiai aktualūs? Pigiausi paprastai būna iš Warshuvos, dar iš Oslo galima gaut - ir jei pavyksta suderinti su pigiu skrydžiu iš Vilniaus iki Oslo - tai fantastiškas variantas gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
O galite papasakoti kaip ten viskas vyksta oro uoste nusileidus jau turint Tailando vizą? Ar papildomai dar deda antspaudą kažkokį? g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Gal kas galit rekomeduot viesbuti Bankoke,Chiang Mai,Krabi?Kuo pigiau noretusi,beje,kas yra gera kaina Tailande? g.gif Per koki viesbuciu rezervavimo puslapi patartumet ieskot?
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2014 11 10, 17:09)
Sveiki 4u.gif

Gal kas galit rekomeduot viesbuti Bankoke,Chiang Mai,Krabi?Kuo pigiau noretusi,beje,kas yra gera kaina Tailande? g.gif Per koki viesbuciu rezervavimo puslapi patartumet ieskot?

per agoda pigiausiai mirksiukas.gif

chiang mai mokejom 12 doleriu uz para, visai normalus viesbutis buvo, paciam centre, tik pavadinimo nepamenu.


bankoke gyvenom khaosan road gatvej, tai nerekomenduoju ten, siaubas, triuksmas tragiskas apskrita para. db gyvenciau bayok sky, nes geografiskai gera vieta ir vaizdai per langus super, kainos vidutiniskos ten sakyciau.

krabi negyvenom, apsistojom railay west, sand sea resort. superinis absoliuciai be priekaistu rezortas. bet ten brangu, mes pataikem ant akcijos, nes salia state viesbuti, todel kainos bungaluose ant juros kranto buvo labai geros. tai tos statybos aisku erzino. bet jau turejo baigtis, tai tuo atveju ten viskas nuostabu butu.


gera kaina tailande labai priklauso nuo regiono. turistinese salose geri namukai prie juros nera pigus tikrai. kita vertus vis tiek gerokai pigiau nei uz ta pati moketum europoj
Atsakyti
Aciu labai,Le Murka! 4u.gif O dar noriu paklaust is oro uosto i Bankoko centra su kuo patogiausia nusigaut?Kiek tie pervezimai suryja?
Atsakyti
O aš per bookingą užsisakinėjau: Bangkoke gyvenom "Ratchada 17 place" - motyvas buvo, kad šalia metro, kadangi taip mums patogiausia buvo - labai rami vieta, tačiau pačiam pirmą kartą sunkoka rasti, kelios minutės nuo metro, turi baseiną (purviną blink.gif ), kambariukai šiaip sau, bet pirmame aukšte visą parą veikiantis nebrangus restoranėlis su skaniu maistu. Mums tiko. Už tris paras moėjom apie 150 Lt (dvivietis kambarys).
Chiang Mai gyvenom "Bed and terrace guesthouse" - čia po Bangkoko buvo labai labai gerai lotuliukas.gif - rami vieta, labai arti naktinio turgaus, jokių priekaištų kambariams ir tvarkai - kaina už tris paras buvo apie 215 Lt.
Krabi gyvenom Ao Nang beache "AoNang Dhala bungalows" - apie 7 - 10 min. nuo paplūdymio, namukai paprasti, bet tvarkingi ir švarūs, labai žalia ir sutvarkyta aplinka, mums labai patiko, kad su terasėlėm bungalai - super smagu būdavo pavakarot, atokiai nuo gatvės šurmulio thumbup.gif - 5 paros kainavo 680 Lt.
Pabrėžiu, kad mums svarbiausia buvo - lova, dušas ir kondicionierius kambaryje...na dar kad tarakonai po galvą nelakstytų, kadangi aktyviai keliavom ir praktiškai tik permiegoti grįždavom - todėl mėgstantiems prabangą ar pan. tikrai nei vienas variantas netiktų mirksiukas.gif

Bangkoke iš oro uosto į miestą yra traukinio linija iki centro apie 15 Lt kainuoja, o toliau mes naudojomės metro - pirkom "3-day-pass" ir važinėjom kiek norėjom smile.gif apie 200 BHT kainavo. Kadangi viešbutį sąmoningai rinkausi toliau nuo centro, bet arti metro ( mūsų kelionės metu kaip tik Bangkoke protestų ir neramumų metas buvo), tai labai patogus variantas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Robyn @ 2014 11 11, 11:28)
Chiang Mai gyvenom "Bed and terrace guesthouse" - čia po Bangkoko buvo labai labai gerai  lotuliukas.gif  - rami vieta, labai arti naktinio turgaus, jokių priekaištų kambariams ir tvarkai - kaina už tris paras buvo apie 215 Lt.

Šitam ir mes gyvenom biggrin.gif labai teisingas thumbup.gif
Bankoke teko kelis kart būti, nebeprisimenu pavadinimų viešbučių, bet paskutinį kartą pasirinkom išliaupsintą SUK11 - įdomus tikrai, bet kaina per aukšta kaip tokiol lygio hosteliui biggrin.gif mokėjom gal 80 Lt nakčiai.
Railay superinis variantas Railay Garden View Resort, rytinėj pusėj - tikrai neprabangus, vienas pigiausių variantų Railay, bet labai patiko.

Atsakyti
Kokios Jus nuostabios,kad pasidalinant informacija wub.gif As kai pirma karta i Azija vykstu,tai biski baisu,bet cia tiek naudingu patarimu,ir visos nuosirdziai atsakot kad ir i kvailus klausimus,iskylancius pirma kart keliaujant,kad jau isdrisiu ir keliaujam sausi savarankiskai,Jūsų visų dėka drinks_cheers.gif ..nes jau galvojau per agentura aukosiu kruva babkiu biggrin.gif ..Tikiuosi nesuvalgys manes koks krokodilas biggrin.gif
Atsakyti
Teztour siulo vilnius-bankokas-vilnius uz 1000 su kapeikom, kam idomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Laukinuke_: 12 lapkričio 2014 - 11:13
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2014 11 12, 11:12)
Teztour siulo vilnius-bankokas-vilnius uz 1000 su kapeikom, kam idomu smile.gif

Gal nuorodą įdėkit
Atsakyti
http://www.rezervaci...rture_city:4353
,bet cia jau rytdienos dienai
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2014 11 11, 09:21)
Aciu labai,Le Murka! 4u.gif O dar noriu paklaust is oro uosto i Bankoko centra su kuo patogiausia nusigaut?Kiek tie pervezimai suryja?

Mes vaziavom ne i centra, o i kita oro uosta iskart, su autobusu. Is centro i orouosta varem su mikriuku.
Siaip taxi ten pigus, tik prasykit butinai kad taxometra ijungtu. As jei dar karta vaziuociau, daugiau naudociausi jais bankoke, nes kainos juokingos, neverta ten sukt galvos tais viesaisiais transportais, nu nebent del egzotikos biggrin.gif . Bet po tokio varginancio skrydzio vaziuot traukiniu, autiku ir dar paskui pesciom ieskot islipus viesbucio, tai uzknisa, ne kiekvieno sveikatai.
Mes is krabi kai parskridom i bankoka, tai sumastem pataupyt ant taxo. Vaziavom vietiniu traukiniu iki centro gal 2 val, paskui ejom ilgiausiai kol prieplauka radom su marsrutiniais laivais, tada dar plaukem, tada islipe dar ilgiausiai pesciom viesbucio ieskojom. Nu taip, kainavo viskas gal 6 lt, bet tai kaip privargom doh.gif . Paskui zvengem, kad pagailejom 30 lt taxui kaip durniai kokie lotuliukas.gif
Atsakyti