QUOTE(Agios @ 2014 05 21, 09:02)
sveikos,
įsiterpsiu, nes noriu pasitikslint
klausykit, ar aš kažko nesuprantu 324 Lt už parą išeitų vasarą, jei šeimai 4 asm. norėtų būti kartu (abiem vaikams priklauso)
ir dar plius maitinimas? tai tokia suma kart 3 savaitės? ar aš jau visai blondinė? 
įsiterpsiu, nes noriu pasitikslint

klausykit, ar aš kažko nesuprantu 324 Lt už parą išeitų vasarą, jei šeimai 4 asm. norėtų būti kartu (abiem vaikams priklauso)

Dar kartą įkeliu naują nuorodą su kainom
čia
Papildyta:
QUOTE(Soffyyy @ 2014 05 21, 09:15)
Taip, išsimokėti bus sunkiau, bet bent jau sumažės keliautojų su visu taboru, kai suvažiuoja visi šeimos vaikai, tėveliai, močiutės ir pan. Sanatorija yra skirta vienam ligoniukui ir lydinčiajam asmeniui, kokie čia dar broliai, seserys ir močiutės? Ar į ligoninę irgi visi gulatės? Su visa šeima varot? Tai čia Gintare vyksta lygiai toks pat gydymas, todėl aš apskritai esu už tai, kad negalima leisti jokių brolių, seserų ir pan. Vasarom tai išvis, vos ne viešbutis iš sanatorijos pasidaro.
O kad norinčių į renovuotus bus tai tikrai. Juk tokios kainos tik vasaros metu. Tad kas nori komfortiškai pabūti Palangoje tas ir mokės.
O kad norinčių į renovuotus bus tai tikrai. Juk tokios kainos tik vasaros metu. Tad kas nori komfortiškai pabūti Palangoje tas ir mokės.
O tai būna šeimoje kad ir tris vaikus reikia gydyti. Tai ir gaunasi keturi žmonės. Pagal jus jau taboras.
O nesezono metu matėte naujas kainas? Jos taip pat jau kosminės patvirtintos.
Nepergyvenu dėl savęs. Imsim nerenovuotą kambarį. Nes papildomi 800 Lt mums yra nemažai. Tik su pelėsiu nesiruošiu taikstytis.
Papildyta:
Gal jie kokį naują ,,ekonomistą'' įdarbino kuris su ,, exeliu '' paskaičiavo kaip galima gauti daugiau pajamų. Tik nepagalvojo kad mažiau bus norinčių tuos kambarius ( bent jau didesnius) imti. O tikėtis kad poilsiautojams nuomos, tai kažkaip keista kad būtų daug norinčių ilsėtis tarp vaikų ir ligonių. Vis dėlto triukšmas didelis ir ramybė turi būti vakare.