Ar tiesa, kad berniukai gimsta veliau nei mergaites? Tipo, kad daugiausiai (ne visi nestumai, bet dazniausiai) prieslaikiniai gimdymai buna su mergaitem, o su berniukais buna pernesioti nestumai
QUOTE(Nerytė @ 2006 11 06, 13:39)
Ar tiesa, kad berniukai gimsta veliau nei mergaites? Tipo, kad daugiausiai (ne visi nestumai, bet dazniausiai) prieslaikiniai gimdymai buna su mergaitem, o su berniukais buna pernesioti nestumai
Mano dukra neskubejo gimti . Teko paluketi 4 dieneles ir tada isprasyti su skatinamaisiais.
Pagal visokius bobučių prietarus turėjo gimt mergytė, bet turiu berniuką.
Papildyta:
Na, aš savo sūnų pagimdžiau 10 dienų anksčiau.
Papildyta:
QUOTE(Balande @ 2006 11 06, 16:21)
Mano dukra neskubejo gimti . Teko paluketi 4 dieneles ir tada isprasyti su skatinamaisiais.
Na, aš savo sūnų pagimdžiau 10 dienų anksčiau.
Pirmo susilaukiau berniuko, nepykino.
Dabar laukiuosi mergytės irgi nepykino
Aš manau, kad pykinimas visai nepriklauso nuo to kokios lyties vaikučio laukiesi
Aš manau, kad pykinimas visai nepriklauso nuo to kokios lyties vaikučio laukiesi
QUOTE(Buriuke @ 2006 11 20, 15:58)
Pirmo susilaukiau berniuko, nepykino.
As manau, kad irgi nepriklauso nuo lyties....visa tai priklauso nuo mamos organizmo, kaip jis traktuoja nauja gyventoja ir perversmus. laukiuosi berniuko ir mane pykino
Kai laukiausi sūnaus, tai ne tik, kad žiauriai pykino, bet ir vėmiau ištisai... teko ir ligoninėj porą savaitėlių gulėt, nes labai jau prastai buvo.... Brrrrr.... nemalonu prisimint....
QUOTE(ITA @ 2006 11 20, 16:46)
Kai laukiausi sūnaus, tai ne tik, kad žiauriai pykino, bet ir vėmiau ištisai... teko ir ligoninėj porą savaitėlių gulėt, nes labai jau prastai buvo.... Brrrrr.... nemalonu prisimint....
mane irgi pykino ir teko pavimcioti vien tik nuo to, kad pagalvodavau apie maista arba uzuodus kokius kvapus , bet manau viskas yra iskenciama
matyt bus mitas ir apie vemimus ir apie prieslaikini ar per velu gimdyma... manau nepriklauso ar berniukas ar mergyte, visiem skirtingai... as tai tikiu tuom kad kai pilvelis aukstai ir apvalus tai bus mergyte, o jei zemai ir "smailas" tai berniukas.. pas mane panasu kad mergyte bus.. ir gydytojas taip per echoskopa mate..
as irgi zveriskai kankinausi su pykinimais ir visokiais nemaloniais pojuciais...ir suzinojau kad laukiuos berniuko. man atrodo nepriklauso nuo lyties, priklauso gal nuo hormonu daigiau...daktaras mane pirm akart paziurejes iskart pasake kad bus berniuka stikriausiai, nes ant pilvelio net plaukeliu padaugejo, oda pasikeite, plaukai...o tai dazhniausiai del prieshingu hormonu padidejimo...jei esi labai moterishka ir turi berniuka, kankinsies ir t.t. na nzn'au kaip chia paaishkinus lietuvishkaj:)) tikiuos supratot:D
QUOTE(TimbaLimba @ 2006 11 23, 23:01)
matyt bus mitas ir apie vemimus ir apie prieslaikini ar per velu gimdyma... manau nepriklauso ar berniukas ar mergyte, visiem skirtingai... as tai tikiu tuom kad kai pilvelis aukstai ir apvalus tai bus mergyte, o jei zemai ir "smailas" tai berniukas.. pas mane panasu kad mergyte bus.. ir gydytojas taip per echoskopa mate..
200 proc. tvirta, kad turesim berniuka, o pilvas pas mane aukstai ir smailas
as girdejau, kad zemai pilvas buna su mergaitemis, o aukstai su berniukais , o del smailumo tai tiesa - kas is pazistamu vaiksciojo su mergaitem buvo vos ne kaip su gelbejimo radais, o su berniukais - pilvas status buvo.
o del plaukiuotumo tai nepriklauso manau nuo to kokios lyties kudiki nesioji, paprasciausiai plaukuotumas padideja del hormonu kiekio
Klausimas pateiktas neteisingai.
Kai atsakyti jei laukiausi abu kartus mergaites, taciau su viena pykino , o su kita nepykino.
Teisingo atsakymo nebus kad ir kuri spausiu balsuodama.
Kai atsakyti jei laukiausi abu kartus mergaites, taciau su viena pykino , o su kita nepykino.
Teisingo atsakymo nebus kad ir kuri spausiu balsuodama.